ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Θεωρίες συνωμοσίας και από τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου

Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

Θεωρίες συνωμοσίας και από τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου



Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου της Αγίας Μαρίνας μας καλεί να αντιδράσουμε στην παραλογία της παγκόσμιας δικτατορίας! που προσπαθούν όπως ισχυρίζεται να με επιβάλλουν με όχημα τον κορονωϊό.



Το ποιος θέλει να επιβάλλει την παγκόσμια δικτατορία δεν αναφέρεται ρητά στο ποστ που μπλέκει Προφήτες και Ορθοδοξία στις θεωρίες αυτές.

Δεν είναι φυσικά ο πρώτος ιερέας που καλεί τους ΠΙΣΤΟΥΣ σε ανυπακοή.Το ποστ είναι διανθισμένο με φωτογραφίες από μια "επανάσταση- συγκέντρωση" που έγινε  στο Βερολίνο και τάχα δεν έπαιξαν τα ΜΜΕ .

Τι κάνει επίσημα η Ελλαδική Ορθόδοξη Εκκλησία; Απλώς δίνει την επίσημη θέση της πως η Εκκλησία σέβεται και εφαρμόζει τα μέτρα κατά του κορωνοϊού και αφήνει χωρίς τιμωρία διάφορους "ψεκασμένους" να συγχρωτίζονται με ό,τι πιο οπισθοδρομικό υπάρχει.

Καλούμε όσους πιστεύουν αυτές τις ανοησίες να μην παίρνουν κανένα μέτρο κατά του κορωνοϊού και να μην κάνουν το εμβόλιο που θα έρθει σε κάποιους μήνες και στην χώρα μας έτσι θα "μαρτυρήσουν" για το δόγμα τους και θα πάνε πιο γρήγορα στον παράδεισο εάν πιστέψουμε τον απόλυτο παραλογισμό κάποιων ορθοδόξων κυρίως ιερέων.

Οι πιστοί βέβαια δεν πείθονται και έτσι ίσως χρειαστεί να κάνουν και κάποιο "θαύμα" για να τους πείσουν και να μην τα αναμένουν όλα από την επιστήμη που σώζει ζωές αλλά ατυχώς για όλες και όλους μας θαύματα δεν κάνει.

Διαβάστε όλο το post εδώ για να δείτε τι ακριβώς γράφει αφού σίγουρα κάποιοι θα συμφωνείτε και με αυτή την "αλήθεια" . Για το άνοιγμα των σχολείων η δική μας θέση διατυπωμένη και ξεκάθαρη . Τηλεκπαίδευση γιατί  το πως δεν θα συγχρωτιστούν 17 , 20 ή ακόμα και 25 παιδιά σε μια τάξη είναι κάτι που δεν μπορεί να συμβεί.

Βέβαια μάσκες παντού και στην Εκκλησία και μακριά από Ενορίες όπου λειτουργούν ιερείς που αμφισβητούν την επιστήμη χωρίς να προτείνουν την δική τους ΛΥΣΗ ,αφού οι προσευχές τους δεν εισακούστηκαν από έναν Θεό που ΔΕΝ επεμβαίνει σε αυτό τον ΚΟΣΜΟ και αφήνει την ΑΔΙΚΙΑ να επικρατεί .

Θα θέλαμε και εμείς να μπορούσαμε να πιστέψουμε τις θεωρίες τους αλλά προφανώς δεν είμαστε τόσο ΠΙΣΤΟΙ για να κατανοήσουμε και να δικαιολογήσουμε έναν ΘΕΟ τιμωρό  που θέλει να δοκιμάσει την πίστη μας με την πανδημία. Έχει συμβεί πολλάκις φορές και στο παρελθόν με κανένα για την κοινωνία θετικό αποτέλεσμα. Άρα επειδή εμείς δεν είμαστε του πίστευε και μη ερεύνα παρακολουθούμε εδώ και πολύ καιρό την κατρακύλα του δόγματος των Ορθοδόξων αλλά ανορθόδοξων που και σε αυτή την κρίσιμη για την ανθρωπότητα συγκυρία δείχνουν σημάδια μιας ιδεοληψίας που εάν εισακουστεί θα οδηγήσει χιλιάδες συνανθρώπους μας σε βέβαιο θάνατο.
Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: