ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μάλλον για αυτό διαβάζονται οι αναρτήσεις του γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου μας γιατί αφορούν θέματα της επικαιρότητας και κυρίως έχουν κάτι θετικό να πουν

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

Μάλλον για αυτό διαβάζονται οι αναρτήσεις του γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου μας γιατί αφορούν θέματα της επικαιρότητας και κυρίως έχουν κάτι θετικό να πουν



Μικρό αλλά σαφές το κοινωνικό μήνυμα του γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου μας Παναγιώτη Κόκλα για τα μέτρα πρόληψης που πρέπει να λαμβάνουμε λόγω της πανδημίας.



Το αυτονόητο λέει θα πουν οι πολλοί και ίσως μάλλον έχουν δίκιο. Όμως το αυτονόητο είναι καλό να το λένε ΟΛΟΙ οι δημοτικοί σύμβουλοι αφού προφανώς και έχουν αντιληφθεί πως οι "ψεκασμένοι" και στην πόλη μας δεν είναι λίγοι.

Έτσι ενώ ο Παναγιώτης Κόκλας παίρνει πάντα ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση ( και για αυτό διαβάζετε υπερβολικά πολύ κάθε ανάρτηση που τον αφορά από τους αναγνώστες μας) άλλοι περιμένουν να τα έχουν καλά με όλους ακόμα και για θέμα που αφορά την υγεία όλων μας.

Θα μπορούσε και ο Κόκλας να ανεβάζει άλλα πράγματα πιο "στρογγυλεμένα" ή να μην παίρνει θέση για τίποτα ή να κάνει μια στείρα αντιπολίτευση που δεν οδηγεί πουθενά.

Γιατί ο Παναγιώτης Κόκλας αποδεικνύει στην πράξη πως ήταν πάνω από κόμματα και χρώματα κάτι που εμείς είχαμε παρεξηγήσει αφού δεν πιστεύουμε είναι αλήθεια σε αυτό το σύνθημα. Δεν έχουμε βέβαια και κομματικές παρωπίδες για να μην βλέπουμε πως κάποιος κάνει κάτι καλό για την πόλη παρόλο που έχει διαφορετική ιδεολογική αφετηρία από την δική μας.

Έτσι διαπιστώνουμε πως στο δικό μας φανατικό κοινό έχουν τρομερή απήχηση οι αναρτήσεις που τον αφορούν ενώ λογικά δεν θα "έπρεπε".

Έτσι ενώ δεν μας στέλνει ποτέ στο mail να του βάλουμε τίποτα εμείς οι ίδιοι βλέποντας πως είναι κρίμα να ισοπεδώνουμε τους πάντες επειδή δεν έχουν τον δική μας ιδεολογική προσέγγιση συνηθίσαμε να δημοσιεύουμε κάτι που συμφωνούμε και που η δική του προσέγγιση και κυρίως το "πέρασμα" προς τους αναγνώστες συνδημότες μας φέρει καλύτερο αποτέλεσμα.

Στο κείμενο του δεν νιώθει την ανάγκη να μειώσει όπως κάνουμε εμείς την αντίθετη άποψη ( ο δικός μας χαρακτηρισμός "ψεκασμένοι" είναι ακραίος αλλά δεν μπορούμε φαίνεται και να αλλάξουμε) και φέρνοντας παραδείγματα που υπάρχει κοινός τόπος με τους πολλούς θέλει να τους περάσει ένα μήνυμα κοινωνικής ευθύνης χωρίς τονίζω να μειώσει όσους διαφωνούν. 

Άρα "κερδίζει" με το σπαθί του την ανάρτηση και κυρίως μας εκθέτει γιατί είμαστε σίγουροι πως και αυτή η ανάρτηση θα μπει στην δεκάδα του μήνα κάτι που μπορεί και να μας ενοχλεί κατά βάθος αλλά το έχουμε συνηθίσει.

Στο συναγωνιστή που μας είχε και προεκλογικά επισημάνει την ξεχωριστή υποψηφιότητά του και δεν τον ακούσαμε να του πούμε και ΔΗΜΟΣΙΑ πως τελικά η δική του επιλογή δεν τον πρόδωσε ενώ εμείς πολύ νωρίς καταλάβαμε πως οι δικές μας αυτές τουλάχιστον που επιβεβαιώθηκαν και μπήκαν στο δημοτικό συμβούλιο μας αποδείχθηκαν για εμάς δυσάρεστη έκπληξη.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: