ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ρεκόρ κρουσμάτων και παρόλα αυτά άνοιγμα των σχολείων στις 7 Σεπτεμβρίου ποντάροντας στην αποδεδειγμένη ανικανότητα των εκπαιδευτικών να επιβάλλουν τάξη στα εκπαιδευτικά ιδρύματα

Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

Ρεκόρ κρουσμάτων και παρόλα αυτά άνοιγμα των σχολείων στις 7 Σεπτεμβρίου ποντάροντας στην αποδεδειγμένη ανικανότητα των εκπαιδευτικών να επιβάλλουν τάξη στα εκπαιδευτικά ιδρύματα


Οι θάνατοι ήταν μόλις δύο σήμερα αλλά προφανώς η αύξηση των κρουσμάτων η οποία θα συνεχιστεί όσο δεν φοράμε μάσκα παντού .θα τα πολλαπλασιάσει. 



Η κυβέρνηση θεωρώντας προφανώς πως τα εκπαιδευτικά μας ιδρύματα είναι επανδρωμένα με εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό που μπορεί να επιβάλλει στοιχειωδώς την τάξη ανοίγει όλα τα σχολεία στις 7 Σεπτεμβρίου καλώντας τους όλους τους  μαθητές να φορούν μάσκες. 

Σαν ιδέα είναι καλό ,αλλά στην πράξη όπως όλοι γνωρίζουν στα Ελληνικά σχολεία ο καθένας κάνει ό,τι του κατέβει, και οι δάσκαλοι  όπως και οι καθηγητές κοιτάνε πότε θα τελειώσει η βάρδιά τους για να φύγουν τρέχοντας για τα σπίτια τους. 

Με το που θα ανοίξουν τα σχολεία ( πήρε και έξτρα προσωπικό το υπουργείο Παιδείας ενώ αναμένονται και άλλοι διορισμοί καθηγητών) οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί που δεν ήθελαν την εξ' αποστάσεως μάθησης θα ζητάνε το κλείσιμο τους! 

Όσοι από την κυβέρνηση συνετέλεσαν στο να παρθεί αυτή η παντελώς λάθος απόφαση τέλη Νοεμβρίου θα έχουν  ήδη απομακρυνθεί από τις καρέκλες τους ,μαζί με τους "επιστήμονες" που τους πρότειναν ανεφάρμοστες λύσεις για την Ελληνική πραγματικότητα. 

Ο μόνος τρόπος να τηρηθούν τα μέτρα είναι να υπάρχουν 10 αστυνομικοί σε κάθε σχολικό συγκρότημα και να κόβουν πρόστιμα! Πράγμα αδύνατο να συμβεί αφού σε λίγο και οι ίδιοι θα έχουν αποδεκατιστεί αφού πολλοί από αυτούς δεν προσέχουν ούτε φοράνε μάσκες!

Δεν ξέρουμε γιατί η Νίκη Κεραμέως συμφώνησε σε αυτή την απόφαση αφού στην ουσία αυτή θα χάσει την καρέκλα της όταν η κυβέρνηση θα ψάχνει εξιλαστήριο θύμα.

Σε 10-15 μέρες θα έχουμε διπλασιασμό των κρουσμάτων και φυσικά τότε όλες και όλοι θα σοβαρευθούν αφού τάχα κάποιοι που δεν πίστευαν καθόλου στην ύπαρξη του θανατηφόρου ιού βλέπουν τις οικονομικές επιπτώσεις του lockdown. 

Και επειδή άλλο γενικό lockdown δεν θα γίνει ακόμα και εάν έχουμε 1000 νεκρούς την ημέρα αφού η οικονομία μας δεν αντέχει, φορέστε καμία μάσκα , μην συγχρωτίζεστε ,γιατί το εμβόλιο αργεί και δεν θα σώσει και τους πάντες. Είναι ένα όπλο και όχι πανάκεια.

Οριστική λύση θα δοθεί εάν ποτέ βρεθεί θεραπεία κάτι που όπως λένε οι επιστήμονες φαντάζει δύσκολο αφού για πολλές ασθένειες  δεν έχει βρεθεί τίποτα ουσιαστικό εδώ και δεκαετίες! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: