ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η δημοτική παράταξη "Η πόλη που θέλω" συνεχίζει τον λαϊκιστικό της κατήφορο

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

Η δημοτική παράταξη "Η πόλη που θέλω" συνεχίζει τον λαϊκιστικό της κατήφορο


Με δελτίο τύπου της η παράταξη "Η πόλη που θέλω" του Γαβριήλ Αραμπατζή αναγάγει σε μείζον θέμα τις ασυναρτησίες του προϊσταμένου της Νομικής Υπηρεσίας του δήμου μας που φτάνουν στο σημείο να μην αναγνωρίζουν ιδιοκτησία του ΑΔΜΗΕ ! στο χώρο του ΚΥΤ ,ορμώμενος προφανώς από την γνωστή  πολιτική απόφαση του Αρείου Πάγου που "έκλεψε" ιδιωτική περιουσία από τον Αλέξιο Νάστο και την κατοχύρωσε στο κράτος. Αυτή την φορά όμως το κράτος δεν μπορεί να κλέψει περιουσία από τον ίδιο του τον εαυτό αφού και η ΑΔΜΗΕ είναι μια απόλυτα κρατικοδίαιτη επιχείρηση είναι ακόμη.  Το Ελληνικό κράτος κατέχει ακόμα το 51,12% των μετοχών και την διοίκηση της εταιρείας. 



Στο δελτίο τύπου της "κεντροδεξιάς" παράταξης διαβάζουμε πάλι τις αριστερές ασυναρτησίες κατά της ΣΜΠΕ για τον Υμηττό  και εάν δεν υπογράφονταν θα νομίζαμε πως πρόκειται για μια ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης αφού η επιχειρηματολογία και οι κοτσάνες είναι ίδιες και απευθύνονται προφανώς σε ιθαγενείς που πιστεύουν πως ο κομμουνισμός είναι η λύση για τα προβλήματά τους.

Δουλειά του δημάρχου δεν είναι φυσικά να προασπίζεται τα κακώς νοούμενα τοπικά συμφέροντα ούτε τους παραλογισμούς της αριστεράς και προφανώς κανένας σοβαρός  δήμαρχος δεν θα έστελνε στο ΥΠΕΝ τις ασυναρτησίες του επικεφαλής της Νομικής Υπηρεσίας ως θέσφατα και δεν θα υιοθετούσε αυτές τις ασυναρτησίες που υιοθετεί "αμάσητες" ο κ. Αραμπατζής. Για τον λόγο αυτό και είναι δήμαρχος ο κ.  Γιώργος Χατζηδάκης και όχι κάποιος "ψεκασμένος" που θεωρεί πως μπορεί να συμμετέχει σε δημόσιο  διάλογο με την νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση της χώρας στέλνοντας προσβλητικές για την Πολιτεία απόψεις που δεν έχουν ουδεμία νομική βάση και δεν θα τις έλεγε ούτε πρωτοετής φοιτητής Νομικής. 

Το πως δεν μπορεί να γίνει νεκροταφείο στον Υμηττό είναι μια αυθαίρετη ερμηνεία του κ. Καραβέλου που προφανώς είναι σε λάθος θέση για να υπερασπίσει τα συμφέροντα του δήμου μας όπως άλλωστε έχει αποδείξει και η πορεία του αφού η Δημόσια Περιουσία ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΗΚΕ πλέον ως τέτοια αλλά θα καταλήξει μέσω της ΕΤΑΔ σε κάποιον άλλον ιδιώτη αφού προφανώς και ο ΨΕΥΤΗΣ και ο ΚΛΕΦΤΗΣ τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Στην δική μας περίπτωση χάρηκαν για λίγο μετά από 30 σχεδόν χρόνια! 

Είναι ξεκάθαρο πλέον πως παρατάξεις όπως αυτή του κ. Αραμπατζή ταλαιπωρούν τους θεσμούς και και δεν μπορούν να προσφέρουν απολύτως τίποτα για τον δήμο μας εκτός από τις ανούσιες καταγγελίες τους για δήθεν αντιδημοκρατικότητα της νυν διοίκηση.

Ας κλάψουν πάνω από το μνήμα του δοτού δημάρχου της χούντας που κατέλυσε την Δημοκρατία οι γνωστοί νοσταλγοί. Το να κουνάνε το δάχτυλο αυτό είναι πρόκληση για τους πολλούς που φυσικά εάν δεν το έχουν καταλάβει θέλουν νεκροταφείο στον Υμηττό δίπλα στο ΚΥΤ.

Ας φωνάζουν όσο θέλουν άλλωστε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έχουμε και μπορούμε να γελάμε με τις γραφικότητές τους, ελάχιστοι άλλωστε θεωρούν πως μπορεί να προστατέψει την Αστική μας Δημοκρατία μια παράταξη που δεν καταδικάζει τον δοτό δήμαρχο της χούντας που εάν ζούσε προφανώς και θα τους έλεγε πως ο Αλέξιος Νάστος δεν καταπάτησε καμία έκταση στην πόλη μας απεναντίας η χούντα πριν να μπουν στο παιχνίδι οι "κατσαπλιάδες" του είχαν αφαιρέσει μέρος της για να κάνουν τάχα δομές για την πόλη αλλά στην ουσία για να τα οικονομήσουν με τους κρατικοδίαιτους εργολάβους που ξέχασαν και να παραδώσουν και κάποια έργα για τα οποία είχαν προπληρωθεί.

Υπάρχουν αναρίθμητες αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης που δικαίωναν τους κληρονόμους Νάστου και μόλις μία σύνθεσή της που έδωσε τελικά τα ακίνητα (ό,τι είχε απομείνει) στο Ελληνικό Κράτος. Η Ιστορία προφανώς και γράφεται από τους νικητές και επειδή αυτή την περίοδο η χώρα μας δεν μπορεί να εφαρμόζει πολιτικές Σοβιετίας πολύ σύντομα θα πληρώνει ενοίκιο για ακίνητα που ποτέ δεν της ανήκαν και τα χρησιμοποιεί για δεκαετίες ΤΖΑΜΠΑ .

Ας συνεχίσουν λοιπόν τον ανήθικο αγώνα τους οι "διαπλεκόμενες" αντιδραστικές δυνάμεις και ας αφήσουν την διοίκηση να ξεπεράσει τον λαϊκισμό που και αυτή χρησιμοποίησε για να πιάσει καρέκλα να κάνει ένα νεκροταφείο για την πόλη μας στο μοναδικό σημείο που υπάρχει και μπορεί να γίνει. Δηλαδή δίπλα από το ΚΥΤ στον Υμηττό που μετά από χρόνια λειτουργίας ανακάλυψαν ξαφνικά πως βλάπτει την υγεία μας!

Οι δημότες καταλαβαίνουν και έτσι οι "επαναστάσεις" που ετοιμάζουν όταν ολοκληρώσουν την τωρινή τους για την μη χρήση μάσκας θα έχουν την κλασσική εικόνα των 200 -300 γραφικών που δεν έχουν άλλο λόγο ύπαρξης εδώ και δεκαετίες παρά να κρατούν την πόλη μας καθηλωμένη αφού δεν καταφέρνουν να μας κάνουν Βόρεια Κορέα ούτε φυσικά με κάλπες , ούτε με "επαναστάσεις" που δεν θέλουν και δεν ακολουθούν οι πολλοί.

Αναμένουμε και από την άλλη κεντροδεξιά παράταξη ανακοίνωση "αντίστασης" κατά της "καταστροφής" του Υμηττού που τάχα θα φέρει το νέο Προεδρικό Διάταγμα για την Προστασία και ανάπτυξή του και καλούμε τους πολίτες να το διαβάσουν και να μην ακούν τις ασυναρτησίες ανθρώπων που δεν έχουν καταλάβει πως η πανδημία έχει πλήξει όλο τον κόσμο και κανένας δεν θέλει να τους βάλει τσιπάκια για να ελέγχει την ζωή τους αφού είναι παντελώς αδιάφορη για όσους είναι οι ισχυροί αυτού του κόσμου.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: