ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στον Εμμανουήλ Μελαχροινάκη τα 74.000 ευρώ του Ηλεκτροφωτισμού των κοινόχρηστων χώρων

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

Στον Εμμανουήλ Μελαχροινάκη τα 74.000 ευρώ του Ηλεκτροφωτισμού των κοινόχρηστων χώρων


Όπως διαβάζουμε εδώ  με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφασή της η Οικονομική Επιτροπή αποφάσισε στις 5/8/2020 να δώσει στον κ. Εμμανουήλ Μελαχροινάκη το έργο του Ηλεκτροφωτισμού των κοινόχρηστων χώρων ( πάρκα, παιδικές χαρές , κ.λ.π) κρίνοντας την δική του προσφορά πιο συμφέρουσα από οικονομική άποψη για τον δήμο μας. 



Στο διαγωνισμό συμμετείχαν 16 εταιρίες όπως βλέπετε και στον σχετικό πίνακα και δεύτερος τερμάτισε ο κ. Εμμανουήλ Μαρσέλλος ενώ ο Δημήτριος Λαμνάτος τερμάτισε στην τέταρτη θέση.

Για την εγκυρότητα ή μη του διαγωνισμού υπήρχε περιθώριο 5 ημερών για να προσφύγει κάποιος από τους ενδιαφερόμενους . Κρατείστε το θέμα ως έχει και θα επανέλθουμε εφόσον ΔΗΜΟΣΙΑ και με στοιχεία κάποιος από όσους συμμετείχαν και έχασαν στο διαγωνισμό μας εξηγήσει αφού πρώτα έχουμε καταγράψει την συνομιλία μας τι ακριβώς θεωρεί πως τον αδικεί ή είναι λάθος. 

Σε κάθε άλλη περίπτωση και χωρίς φυσικά να υπάρχει καταγγέλλοντας που να κινηθεί ΝΟΜΙΚΑ κατά αυτής της απόφασης της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ για εμάς ΘΕΜΑ δεν υπάρχει.

Αρχικά ρωτάμε απλώς εάν ήταν παρόντα και τα 8 μέλη της επιτροπής και κυρίως οι Ευστάθιος Ψυρρόπουλος , Μιχάλης Κουρής και Χρήστος Κοκοτίνης και εάν ψήφισαν ΥΠΕΡ της πιο συμφέρουσας οικονομικά προσφοράς για τον δήμο μας όπως φαίνονται στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ. 

Εμείς ως ΜΜΕ έχουμε προτείνει και στη παρούσα κυβέρνηση να εφαρμόσει ΑΚΡΙΒΩΣ ό,τι συμβαίνει στις Πολιτείες των ΗΠΑ κάθε φορά που δίδεται ένα έργο αλλά προφανώς ακολουθούν και αυτή ένα "ανατολικό" μοντέλο που οδηγεί σε λάθος αποτελέσματα.

Ο όμορος δήμος του Ελληνικού - Αργυρούπολης είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα για τις προτιμήσεις του στον φωτισμό και μια βόλτα στον δήμο Αλίμου είναι αρκετή για να διαπιστώσει και ο πλέον αδαής ποιος δήμος έχει καλύτερο φωτισμό και ποιος όχι. Σε κάθε περίπτωση ο δήμος μας πρέπει να δει πως θα φωτιστεί η πόλη αφού ο διαγωνισμός της προηγούμενης διοίκησης δεν τελεσφόρησε και εμείς ακόμα περιμένουμε από την νέα διοίκηση να προχωρήσει σε έναν νέο διαγωνισμό.

Ξεκαθαρίζουμε ΤΕΛΟΣ πως ΤΖΑΜΠΑ δεν γίνεται τίποτα για να μην θεωρήσει κανείς πως λαϊκίζουμε όπως έκαναν μέλη της τωρινής διοίκησης όταν ο τέως δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλους προσπάθησε ανεπιτυχώς να μας κάνει ΦΩΤΕΙΝΗ πόλη. Το πρωί έχουμε τον ΗΛΙΟ το βράδυ έχουμε όπως όλοι βλέπουν τα ΧΑΛΙΑ μας.

ΥΓ: Η συζήτηση έγινε δια περιφοράς λόγω πανδημίας το θέμα είναι εάν έχουν ενημερωθεί αυτοί της αντιπολίτευσης ή τους έχουν γράψει ακόμα για μια φορά στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ χωρίς να έχουν γνώση του θέματος.


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: