ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Πάμε από την αρχή γιατί δεν γίνεται να συνεχίζουμε να ζούμε με τα ΨΕΜΑΤΑ των Ορθόδοξων ιερέων που προσπαθούν με αυτά να καλύψουν την ΔΙΑΦΘΟΡΑ τους

Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

Πάμε από την αρχή γιατί δεν γίνεται να συνεχίζουμε να ζούμε με τα ΨΕΜΑΤΑ των Ορθόδοξων ιερέων που προσπαθούν με αυτά να καλύψουν την ΔΙΑΦΘΟΡΑ τους


Ωραία απάντησε ο μαθητής Λυκείου Αναστάσιος Πολυχρονόπουλος μιλώντας για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που είναι παντελώς άγνωστη λέξη για την Ορθόδοξη Εκκλησία . 


Πάμε λοιπόν να δούμε σε αυτά που δεν καταπιάστηκε καν . Ο τέως Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος ο οποίος θεωρούσε πως η Χρυσή Αυγή θα μπορούσε να είναι γλυκιά ελπίδα! αλλά δεν άκουσε τους τραγόπαπες σαν τον ίδιο διαβάστε εδώ ,δεν καθαιρέθηκε ουδέποτε από την Ελλαδική Εκκλησία παρόλο που Αρχιεπίσκοπος την παρούσα στιγμή είναι ο δημοκρατικός Ιερώνυμος  ανάμεσα σε αρκετούς  Μητροπολίτες  που αποδεδειγμένα έχουν φιλοχουντικά αισθήματα. 

Ο Μακαριστός Χριστόδουλος παρόλο που άφησε έργο πίσω του  έχει την βαριά σκιά του δεν είδε , δεν άκουσε και κυρίως έκανε πως δεν κατάλαβε όταν οι ερπύστριες κατέλυσαν την Αστική μας Δημοκρατία. Αυτή που επιτρέπει σε παπάδες αποβράσματα να αμφισβητούν τους εκλεγμένους από τον λαό εκπροσώπους του την ώρα που οι Μητροπολίτες της Ελλαδικής Εκκλησίας εκλέγονται με τελείως αντιδημοκρατικό τρόπο και δεν λογοδοτούν πουθενά ,με αποτέλεσμα να έχουν μικρή πλέον απήχηση  στην κοινωνία.

Άρα για εμάς όποιος ΔΗΜΟΣΙΑ δεν καταδικάζει τον τέως Μητροπολίτη Καλαβρύτων είναι ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ και φυσικά η Ελλαδική Εκκλησία που τον ανέχθηκε και δεν τον καθαίρεσε είναι ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ να ομιλεί για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Εάν ήταν μέλος της ΝΔ θα είχε διαγραφεί ο τράγος που ομιλεί ρατσιστικά δημόσια και είναι παντελώς ΗΛΙΘΙΟΙ και ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ όσοι παρακολουθούσαν τα κηρύγματα μίσους που κατά καιρούς έκανε ΜΗ αντιδρώντας φεύγοντας από τον Ναό.

Μερικές ωραίες φωτογραφίες από το "αγκάλιασμα" της Ελλαδικής Εκκλησίας στους χουντικούς.Γιατί προφανώς και όσο η Ελλαδική Εκκλησία δεν ζητάει συγγνώμη για την τότε συμπεριφορά της κάποιοι ξεσαλώνουν!


Για την μη ύπαρξη κρυφού σχολειού μπορεί να το δεις με ένα απλό googlarisma αφού πλέον οι Ταλιμπάν της Ορθοδοξίας δεν μπορούν ούτε καν στα σχολεία να διδάσκουν τα ΨΕΜΑΤΑ που διδασκόμασταν εμείς ως μαθητές από ψεύτες και ανάξιους ιερείς της Ορθόδοξης Εκκλησίας. 

Το θέμα είναι εάν υπάρχει ακόμα έστω και ένας που να πιστεύει σε αυτό το ΠΑΡΑΜΥΘΙ που κατασκεύασαν ανάξιοι κληρικοί για να τονίσουν την σημαντικότητα της Εκκλησίας στους αγώνες του Έθνους. Αυτής της Εκκλησίας δηλαδή που για τέσσερις αιώνες η Ιεραρχία της τα είχε βρει με τους Τούρκους και πολλοί κληρικοί της αντέδρασαν στην Ελληνική Επανάσταση ενώ ελάχιστοι συμμετείχαν σε αυτήν.

Τα ορθόδοξα κράτη Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ρωσία, Αρμενία, Σερβία είναι σαφέστατα πιο "καθυστερημένα" από την υπόλοιπη Ευρώπη ενώ μέσα σε αυτά συγκαταλέγεται και η Ρωσία που εκφράζει την απόλυτη ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ της Ανατολής και που ακόμα και σήμερα δεν έχει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ διώκοντας δημοσιογράφους αλλά και όλους τους αντιφρονούντες του καθεστώτος.

Η Εκκλησία της δε ,είναι ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΑΦΙΟΖΩΝ και μόνο η θετική αναφορά πως τον Πατριάρχη της αποτελεί ΟΝΕΙΔΟΣ για κάθε δημοκρατικό πολίτη. 

Η στάση γενικά που κρατάει η Ορθόδοξη Εκκλησία για σημαντικά ζητήματα παραπέμπει σε ΜΕΣΑΙΩΝΑ και έχει στηλιτευθεί πολλάκις φορές και σε Ευρωπαϊκό και σε Διεθνές επίπεδο. Διάβασε εδώ πως δικαιολογεί το ekklisiaonline.gr τη μη καταδίκη από αυτούς ούτε των εγκλημάτων του Κομμουνισμού κάτι που έχει κάνει η Καθολική Εκκλησία ζητώντας παράλληλα συγγνώμη για τον συγχρωτισμό κάποιων ιερέων της με το Ναζιστικό καθεστώς.

Οι Ορθόδοξοι ακόμα και σήμερα π.χ στη χώρα μας δεν καταδικάζουν ΔΗΜΟΣΙΑ τα εγκλήματα της επταετίας ενώ υπάρχουν και πιο "προχωρημένοι" που δεν καταδικάζουν ούτε τα εγκλήματα του Κομμουνισμού τιμώντας σφαγείς του Ελληνισμού όπως ο Άρης Βελουχιώτης κάποιοι μάλιστα ιερείς που συμμετείχαν στον ΕΛ.ΑΣ επιβραβεύθηκαν  από την Εκκλησία μας με υψηλά αξιώματα και είναι η ώρα μάλλον να τους θυμηθούμε και πάλι αφού μαθητές Λυκείου αγνοούν πως η Ελληνική Πολιτεία μπροστά στη σαπίλα της Ελλαδικής Εκκλησίας είναι απλώς αθώες περιστερές και εκλεγμένοι με την ψήφο του λαού κάτι το οποίο η Ελλαδική Εκκλησία αποφεύγει μην γίνει ποτέ και κανένας πραγματικός Άγιος Αρχιεπίσκοπος και χαλάσει η "σειρά" τους. 

Όσον αφορά για τις διαφορετικές απόψεις για την χρήση ή μη μάσκας εκεί υπάρχει ιατρικός σύλλογος που τιμωρεί ή επιπλήττει  και το έχει κάνει όσους διαφωνούν με την επίσημη γραμμή . 

Στην περίπτωση της Ιεράς Συνόδου βγαίνει ο κάθε Μητροπολίτης και λέει ό,τι του κατέβει αφού άλλωστε εάν δεν το έχεις ακόμα καταλάβει αγαπητέ αναγνώστη  το Σχίσμα του 1054 ήταν αυτό που οδήγησε στην διάλυση του Βυζαντίου που προφανώς είχε επιλέξει μαζί με τους τραγόπαπες της εποχής το τουρκικό φέσι παρά την Δύση , την Δημοκρατία τον Πολιτισμό. Γιατί αυτά σημαίνει η Δύση και για αυτό οι Ορθοδοξοταλιμπάν την μάχονται.

Το ό,τι ακόμα και σήμερα η επίσημη Θρησκεία της χώρας μας είναι η Ανατολική αποτελεί ΟΝΕΙΔΟ για μια χώρα που γέννησε την Δημοκρατία και βρέθηκε στη λάθος πλευρά της Ιστορίας και στο λάθος δόγμα κάτι που αναγκαστικά θα διορθωθεί αφού ο Χριστιανισμός δεν μπορεί να παραμένει χωρισμένος για να έχουν κάποιοι ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ θέσεις και αξιώματα .

Και μόνο η εικόνα του Πάπα και του Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως είναι αρκετή για πείσει και τον πλέον δύσπιστο ποιος υπηρετεί αρχές και αξίες και ποιος ζώντας σε μουσουλμανικό κράτος θέλεις να έχει υπό την εποπτεία του Εκκλησίες που ανήκουν στον Δυτικό Κόσμο. 

Επειδή λοιπόν η Ιστορία της Ελλάδος προφανώς και δεν μπορεί να ταυτιστεί με την Ορθοδοξία καλό θα ήταν οι εκπρόσωποί της που τόσο βοήθησαν για να μικρύνει η χώρα μας να σκεφτούν και μια φορά όχι τους δικούς τους θρόνους αλλά τον λαό που ισοπέδωσαν και την περίοδο της επταετίας αλλά και με τον εναγκαλισμό τους με κάθε μορφή Εξουσίας και με κάθε αντάρτη κατσαπλιά που πάλεψε την περίοδο 1945-1949 να μας κάνει Σοβιετία.

Μια χαρά πάνε οι παπάδες και καταθέτουν στεφάνια σε Ελασίτες , Επονίτες , χουντικούς , άλλωστε το μεροκάματο να πέφτει και δίνουν άφεση αμαρτιών και στους μεγαλύτερους Εγκληματίες όπως ο Κάραζιτς στη Σερβία! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: