ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τα εγκλήματα των κομμουνιστών και με φωτογραφικά ντοκουμέντα

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

Τα εγκλήματα των κομμουνιστών και με φωτογραφικά ντοκουμέντα


Πιο συγκεκριμένα στην φωτογραφία του 1944 διακρίνονται καθιστός 1ος από δεξιά στέλεχος της παραστρατιωτικής κομμουνιστικής οργάνωσης της ‘’ΟΠΛΑ’’ Δράμας ο Ηλίας Βαβάτσικος (με το λευκό πουκάμισο), και δίπλα του (καθιστός 2ος από δεξιά) στέλεχος του ‘’ΕΛΑΣ’’ Σερρών ο Ελευθέριος Αμπατζίδης σε αναμνηστική φωτογραφία με τους Βούλγαρους κατακτητές να ποζάρουν περήφανοι με τα κομμένα κεφάλια δύο αγωνιστών της αντιστασιακής οργάνωσης της ‘’ΠΑΟ’’.
Μάλιστα 2ος καθιστός από αριστερά διακρίνεται και ο Βούλγαρος εκτελεστής κρατώντας και το τσεκούρι με το οποίο απέκοψε τα κεφάλια των Ελλήνων αγωνιστών. Η εν λόγω φωτογραφία βρέθηκε το 1948 στην κατοχή του Ελευθέριου Αμπατζίδη όταν αυτός συνελήφθη από τμήμα της Χωροφυλακής μετά την μάχη της Κόνιτσας όπου συμμετείχε με τους συμμορίτες στην επίθεση της πόλης.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Αυτούς τιμούν οι κομμουνιστές της πόλης μας , αυτή την Ιστορία θέλουν να ξεχάσουμε και κυρίως απευθυνόμαστε στους "κεντροδεξιούς" συνοδοιπόρους τους στην πόλη μας τονίζοντάς τους πως η συμμαχία με τον κόκκινο φασισμό δεν θα φιμώσει ΠΟΤΕ ένα ιστολόγιο που ήρθε για να καταγγείλει την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όλων ανεξαρτήτως κόμματος ή χρώματος. 

Η παραχάραξη της Ελληνικής Ιστορίας που έγινε και με ευθύνη της από εδώ πλευράς προφανέστατα και έλαβε ΤΕΛΟΣ αφού πλέον η ΔΥΣΗ έχει αποφασίσει να λύσει μια για ΠΑΝΤΑ τους λογαριασμούς της με τον ΚΟΚΚΙΝΟ ή ΜΑΥΡΟ φασισμό. 

Αυτό που οι Σταλινοφασίστες της πόλης μας ονομάζουν ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ είναι η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ κάθε πολίτη που πιστεύει στην Αστική Δημοκρατία να καταδικάζει ΔΗΜΟΣΙΑ τα ανθρωποειδή του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ που κατέσφαξαν χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές και πατριώτες. 

Θα το καταλάβουν και καλύτερα τα ορφανά του Στάλιν και οι συνοδοιπόροι τους με νόμους που υποχρεωτικά θα φέρει και στην Ελληνική Βουλή η κυβέρνηση εάν θέλει να παραμείνει μέρος του Δημοκρατικού Δυτικού Κόσμου και να μετέχει σε οργανισμούς όπως η Ε.Ε και το ΝΑΤΟ. 

Όχι δεν είμαστε εμείς ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ εσείς είσαστε ΦΑΣΙΣΤΕΣ και η ΑΝΟΧΗ του Δυτικού Κόσμου έλαβε ΤΕΛΟΣ αφού και σήμερα προσπαθείτε με κάθε τρόπο να καταστρέψετε τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΌ μας . 

Σύντομα θα καταλάβετε πως όσα σας πρόσφερε το προδοτικό ΠΑ.ΣΟ.Κ σε μια προσπάθειά του να παραποιήσει την Ιστορία της χώρας μας θα εκλείψουν. Άλλωστε το κόμμα αυτό διαλύθηκε αφού πρώτα διέλυσε ΗΘΙΚΑ και οικονομικά την πατρίδα μας. 

Δεν θα σας σώσει ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ αφού σύντομα θα αντιληφθείτε πως οι "ψεκασμένοι" θα αναχωρήσουν για άλλα φασιστικά σχήματα αφού δεν θα έχουν θέση δίπλα σε ανθρώπους που δεν έβαψαν τα χέρια τους με αίμα και επαναστάτησαν έστω και καθυστερημένα καταδικάζοντας τον Σταλινισμό πιστεύοντας στην Αστική Δημοκρατία που είναι και η μόνη που εγγυάται τις ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ που υπάρχουν μονάχα στον Δυτικό Κόσμο. 

Σύντομα θα αντιληφθούν και αυτοί πως δεν είναι μόδα να τιμάς σφαγείς του Ελληνισμού ιδίως όταν Ε.Ε και ΝΑΤΟ θα τους εγκαλούν στην πραγματικότητα. Σφυροδρέπανα και σβάστικες είναι σύμβολα που θα έπρεπε δια νόμου να απαγορευθούν αφού είναι ταυτισμένα με το ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ μίσος και έχουν στείλει εκατομμύρια ανθρώπους σε κρεματόρια αλλά προφανώς και κανένα πρόβλημα δεν έχουν με αυτά όσοι εν έτει 2020 παραμένουν ΦΑΣΙΣΤΕΣ. 

Δεν έχετε καμία διαφορά με τους Χρυσαυγίτες ο καβγάς σας γίνεται για το ποιος θα επιβάλει την χούντας του , αφού για μεγάλο διάστημα ήσασταν φιλαράκια των ΝΑΖΙ. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: