ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Θα δούμε ποτέ Ελληνική ομάδα στην παρακάτω λίστα

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

Θα δούμε ποτέ Ελληνική ομάδα στην παρακάτω λίστα


Αφορμή η πρωϊνή συζήτηση με φίλο που δεν πίστευε πως πρωταθλήτρια ομάδα Ευρώπης είχε στεφθεί ομάδα των Βαλκανίων νικώντας μάλιστα την θρυλική Μίλαν των 7 κατακτήσεων! 



Βλέποντας λοιπόν τον παραπάνω πίνακα που αφορά βέβαια μόνο το Champions League πρώην Πρωταθλητριών ούτε Europa ή πρώην Κυπελλούχων έχουμε πάρει ποτέ αφού η μεγαλύτερη έως τώρα επιτυχία μας ήταν η συμμετοχή του Παναθηναϊκού σε τελικό Πρωταθλητριών ( σημερινό Champions League) πριν από 49 χρόνια το μακρινό 1971!

Ωραίο το παιχνίδι χθες και βέβαια λυπηρές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε αλλά οι παίχτες και των δύο ομάδων πρόσφεραν θέαμα που δεν βλέπουμε στα ελληνικά γήπεδα.

Τα λεφτά των Καταριανών μπορεί να μην έχρισαν Πρωταθλήτρια Ευρώπης την Παρί Σεν Ζερμέν αλλά σίγουρα έχουν δημιουργήσει ένα σύνολο που δεν θα δούμε ΠΟΤΕ στη χώρα μας αφού οι ομάδες φτιάχνονται από  παίχτες και όχι ΤΖΑΜΠΑ όπως μάλλον θεωρούν κάποιοι ποδοσφαιρόφιλοι στην πόλη μας οι οποίοι αναμένουν να δουν ωραίο ποδόσφαιρο από κακοπληρωμένους ποδοσφαιριστές.

Και φέτος το Ελληνικό πρωτάθλημα θα είναι ουραγός των μεγάλων Ευρωπαϊκών και φυσικά μέχρι τώρα μεταγραφή αεροδρομίου δεν έχουμε δει ούτε αναμένουμε από τις Ελληνικές ομάδες να κάνουν κάτι σημαντικό στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις εκτός από απλή συμμετοχή .

Άλλωστε και πέρυσι μόνο ο Ολυμπιακός κατάφερε κάτι όλες οι άλλες ομάδες επέστρεψαν πολύ γρήγορα στις εγχώριες υποχρεώσεις τους.

Και φέτος μια από τα ίδια θα έχουμε δυστυχώς αφού ΤΖΑΜΠΑ μάγκας ή πρόεδρος γίνεσαι αλλά ΤΙΤΛΟΥΣ δεν παίρνεις με τα ψέματα και κυρίως εάν δεν βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη.

Σ.Μ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: