ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σταλινοφασίστες της πόλης η μέθοδος των ψυχιατρείων του Στάλιν δεν θα σας σώσει από τον καθημερινό διασυρμό σας για τα εγκλήματα που έχετε διαπράξει αφού εδώ δεν είναι ΕΣΣΔ ούτε φυσικά Ρωσία του Πούτιν και ο Τύπος είναι ελεύθερος

Κυριακή 23 Αυγούστου 2020

Σταλινοφασίστες της πόλης η μέθοδος των ψυχιατρείων του Στάλιν δεν θα σας σώσει από τον καθημερινό διασυρμό σας για τα εγκλήματα που έχετε διαπράξει αφού εδώ δεν είναι ΕΣΣΔ ούτε φυσικά Ρωσία του Πούτιν και ο Τύπος είναι ελεύθερος


Το ό,τι μας διαβάζουν καθημερινά οι Σταλινοφασίστες της πόλης γίνεται αντιληπτό επειδή μας απαντάνε χωρίς στοιχεία πάντα για όσα αναφέρουμε και είναι πέρα για πέρα αληθινά για τα εγκλήματά τους. 



Άλλωστε μας διαβάζουν γιατί ανησυχούν μην χάσουν τις αργομισθίες τους από το καπιταλιστικό καθεστώς που τάχα παλεύουν ,και αναγκαστούν και δουλέψουν έστω και μια μέρα στη ζωή τους στον ιδιωτικό τομέα που προφανώς παράγει πλούτο και όχι ιδεοληψίες που μας κατάντησαν ένα καταχρεωμένο κράτος. 

Πάμε λοιπόν στα απλά ο Πούτιν προφανώς και είναι κομμουνιστής και  για τον λόγο αυτό διοικεί φασιστικά την χώρα του και δεν φαρμακώνει ΠΟΤΕ τα φιλαράκια του τους κομμουνιστές αλλά τους εθνικιστές και δημοκράτες όπως βλέπουμε με το τελευταίο επίτευγμά του. 

Η ΕΣΣΔ που πλέον εξαιτίας των επεμβάσεων του δυτικού πολιτισμένου κόσμου και της εξέγερσης  των καταπιεσμένων λαών χωρίστηκε στα κράτη τα οποία για δεκαετίες "βίαζε"  ο "πατερούλης" Στάλιν δημιούργησε κάποια από τα οποία έγιναν δυτικά δημοκρατικά  κράτη και κάποια άλλα που εμμένουν στον ΦΑΣΙΣΜΟ. 

Άλλωστε οι αντιφρονούντες στους "παραδείσους" στέλνονταν στα ψυχιατρεία και στα γκουλάγκ ενώ εσείς που θεωρείτε ηγέτη τον Κιμ που ταΐζει τον λαό τους σκύλους περνιέστε για λογικοί! 

Ανάμεσα σε αυτά τα κράτη και η Ρωσία που με ηγέτες πρώην πράκτορες του κομμουνιστικού -φασιστικού καθεστώτος δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να γίνει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ κράτος. Ένας τέτοιος κόκκινος δικτάτορας είναι και ο Πούτιν που ήταν για δεκαετίες μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος της ΕΣΣΔ.

Εάν ξέρουν γραφή και ανάγνωση τα "σκουπίδια" της Ιστορίας μπορούν να βρουν δεκάδες δημοσιεύματα του ΔΥΤΙΚΟΥ ελεύθερου τύπου όπως αυτό εδώ που αποδεικνύουν τι ήταν και τι παραμένει ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ Πούτιν!

Και επειδή εδώ έχουμε Αστική Δημοκρατία και δεν μπορούν να κλείσουν το δημοκρατικό μας ιστολόγιο ,οι Σταλινοφασίστες κάνουν πως ενδιαφέρονται τάχα για την υγεία μας και απαντάνε επιλεκτικά γράφοντας τις ανοησίες τους με την οποίες βέβαια συμφωνούν μόνο "ψεκασμένοι" σαν τους ίδιους.

Ας πάρουν λοιπόν τον "γερανό" τους και ας πάνε στην Βόρεια Κορέα να τρώνε σκύλους από ανθρώπους που δεν έχουν λάβει καμία μόρφωση και είναι ΗΛΙΘΙΟΙ ή ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
(το δεύτερο πιο πιθανό αφού σιγά -σιγά τους ξεσκεπάζουμε) αφού πιστεύουν στον ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ προφανώς και εμείς δεν δεχόμαστε τις ανόητες  συμβουλές τους.

Οι ύβρεις τους προφανώς και εμάς δεν μας πτοούν αφού άλλωστε ΦΑΣΙΣΤΕΣ είναι και παραμένουν και με εκλογές δεν θα βγουν ποτέ όπως καλά έχουν καταλάβει εδώ και χρόνια οι ίδιοι. Για αυτό και έχουν τις περιουσίες τους αγνοώντας παντελώς τις βασικές αρχές του "δόγματος" που πιστεύουν αφού άλλωστε με τζιν ντύνονται και πίνουν coca-cola , κυκλοφορούν με δυτικά αυτοκίνητα και κινητά , αφού ο ανώτερος πολιτισμός πάντα ενσωματώνει και υιοθετείται από τους ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ. 

Υπάρχουν μόνο για να μας κάνουν να γελάμε με τις ανοησίες τους.Εκπροσωπούν μόλις το 5% του Ελληνικού λαού αλλά στο   άθλιο site τους υπάρχουν αναφορές προσβλητικές για τους δημοσιογράφους της πατρίδας μας που προφανώς δεν υποκύπτουν στον ΦΑΣΙΣΜΟ τους και αναδεικνύουν μέσα από τα ΜΜΕ που εργάζονται τα διαχρονικά εγκλήματά τους. 

Τα μεγάλα ΜΜΕ προφανώς και δεν θα ασχοληθούν με το ΚΚΕ , απαντάνε μόνο σε μια άλλη πιο "δημοκρατική" εκδοχή τους τον ΣΥΡΙΖΑ που κυβέρνησε και κατάλαβε πως οι αυταπάτες του κομμουνισμού δεν είναι καλή επιλογή για καμία χώρα. Έτσι οι Σταλινοφασίστες τα βάζουν και με αυτούς λέγοντας ανοησίες για ανθρώπους που έχουν τουλάχιστον αγωνιστεί για ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ και κάποιοι από αυτούς ανήκουν σήμερα στο ΣΥΡΙΖΑ.

Όχι δεν είναι οι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ κακοί αυτοί είναι Σταλινοφασίστες και θεωρούν πως ο Αστικός δημοκρατικός τύπος που πλέον δεν υμνεί τέτοια σταλινικά αποβράσματα θα σταματήσει να καταδεικνύει τον ΦΑΣΙΣΜΟ τους. 

Η μόνη διαφορά τους με τους Χρυσαυγίτες είναι στο χρώμα και γρήγορα θα συνειδητοποιήσουν πως η Ε.Ε θα λάβει δραστικά μέτρα και για τον δικό τους εγκληματικό εξτρεμισμό αφού άλλωστε ως υμνητές του σφαγέα Άρη Βελουχιώτη με τα κονσερβοκούτια τα πάνε καλά όπως βέβαια και με τα Καλάσνικοφ. 

Όμως θα χάνουν πάντα γιατί προφανώς και οι Ιδέες τους είναι χρεοκοπημένες και η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ πάντα κερδίζει.

Τους έχουν μείνει η Βόρεια Κορέα, η Βενεζουέλα , το Ιράν, η Κούβα, η Κίνα , η Ρωσία και μερικά ακόμα κράτη -παρίες που τους αφήνουν να νομίζουν και να ισχυρίζονται  πως είναι επαναστάτες και όχι ΚΟΙΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ 

Ο Δυτικός κόσμος τους έχει κατατάξει στην θέση που ανήκουν, γιατί προφανώς και κάποιοι φασίστες θα υπάρχουν πάντα για να υποδεικνύουν σε όλους εμάς τους δημοκράτες τι πρέπει να αποφύγουμε στη ζωή μας. 

Όσο για το θέμα των ακινήτων Νάστου ας διαβάσουν τις δεκάδες αποφάσεις δικαστηρίων και του Αρείου Πάγου που δικαίωναν για δεκαετίες τους κληρονόμους του ,  και την μία ΠΟΛΙΤΙΚΗ που τελικά έδωσε τα ακίνητα στο Κράτος,  τώρα στην ΕΤΑΔ και φυσικά σε μερικά χρόνια σε κάποιους άλλους ιδιώτες αφού το ΔΙΚΑΙΟ και εδώ αποκατέστησε την τεράστια αδικία με προσωπικό όφελος όσων έχτισαν πολιτικές καριέρες καταπατώντας περιουσίες ιδιωτών.

Τον "ανθρωπισμό" του ΚΚΕ και της κομμουνιστικής αριστεράς ας τον "πουλήσουν" σε κανέναν συγγενή τους εμείς με ΦΑΣΙΣΤΕΣ σαν και αυτούς δεν θέλουμε να έχουμε ούτε ένα τυπικό καλημέρα. 

Άλλωστε τα "παράσιτα" αυτά χρόνια τώρα ζουν εις βάρος των δημοτών μας που έχουν βαρεθεί να πληρώνουν τους άχρηστους Κνίτες που ενίοτε γίνονται και υπουργοί!

Η ΝΔ με την κίνηση του υφυπουργού Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή αποδεικνύει πως τελικά δεν φωνάζουμε άδικα όσοι υπηρετούμε πιστά Αρχές και Αξίες και δεν θέλουμε κανέναν συγχρωτισμό με φασίστες μετανοημένους ή αμετανόητους όπως είναι οι διαχειριστές του άθλιου "γερανού" τους που ευτυχώς διαβάζετε όπως αποδεικνύεται από την θέση του στο alexa.com από ελάχιστους "ψεκασμένους" και Σταλινοφασίστες της πόλης.

Τους καλούμε λοιπόν αντί να γράφουν τις γνωστές τους αθλιότητες για την Ε.Ε και το ΝΑΤΟ ή να διαφημίζουν συλλόγους εκπαιδευτικών με ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ  παρακμιακών  καθηγητών  - μελών  της "κυβερνήσεως" του Βουνού!, να μας πουν τι γίνεται σε κράτη - παρίες όπως η Βόρεια Κορέα όπου επικρατούν δια της ΒΙΑΣ οι άθλιες ιδέες τους. 

Ας φάνε κανένα σκύλο όπως τους προτρέπει ο "πατερούλης" Κιμ και ας αφήσουν και εμάς να ασκήσουμε το λειτούργημά μας.

Άλλωστε δεν τους υποχρεώνει κανείς να μας διαβάζουν και εάν επιθυμούν το "κλείσιμο" του ιστολογίου μας ας αναζητήσουν μια άλλη πολιτική απόφαση όλο και κάποιος δικαστικός κατσαπλιάς θα βρεθεί (όπως  άλλωστε επέδειξε και η δίωξη σε πρώην πρωθυπουργούς από δικαστικούς λειτουργούς  ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ) να προσπαθήσει να μας φιμώσει .

ΥΓ: Η κάρτα μέλους του κομμουνιστικού κόμματος που διαθέτει ο Βλαδίμηρος Πούτιν είναι και ο λόγος που το εκεί κομμουνιστικό κόμμα δεν διώκεται όπως άλλα από τα οποία κινδυνεύει πραγματικά ο δικτάτορας Πούτιν. Το ό,τι υπάρχουν κάποιοι ψεκασμένοι ορθόδοξοι εδώ που τον θεωρούν μεγάλο ηγέτη δεν μας λέει κάτι αφού οι ίδιοι έχουν καλά λόγια και για άλλους τυράννους αλλά όχι για το πιο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ κράτος στον κόσμο που είναι οι ΗΠΑ. 


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: