Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

Τελικά χαλάσαμε την πιάτσα


Εδώ και επτά χρόνια η διαδικτυακή μας παρουσία έχει ενοχλήσει πολλούς. Βλέπετε η ΜΙΑ άποψη , αυτή της απόλυτης ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ βρήκε έναν δυνατό αντίπαλο.

Μύθοι της πόλης με τους οποίους είχαν μεγαλώσει γενιές και γενιές άρχισαν να αποδομούνται από αναρτήσεις μας και κυρίως από την έρευνά μας. 

Όλα αυτά τα χρόνια δημοσιεύαμε εν συνειδήσει μόλις το 10% από όσα γνωρίζαμε. Ο λόγος απλώς βγάζαμε αυτά για τα οποία είχαμε τα απαραίτητα έγγραφα και όχι τις "παράνομες" με τον νόμο Βενιζέλου ηχογραφήσεις που θα μας έμπλεκαν σε νομικές περιπέτειες και θα μας ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΑΝ όχι στα μάτια της κοινής γνώμης αλλά στα δικαστήρια της Αστικής μας Δημοκρατίας που μετά την ψήφιση αυτού του Νόμου ( με την συνενοχή όλων των κομμάτων που ήταν τότε στη Βουλή) έχασε έναν Θεσμό που προστάτευε την Δημοκρατία μας. 

Χιλιάδες πλέον οι αποφάσεις που δικαιώνουν τους οικονομικά ισχυρούς "αδύναμοι" οι δημοσιογράφοι στο να προβάλλουν την ΑΛΗΘΕΙΑ χωρίς την συγκατάθεση ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ που καλύπτονται πίσω από αυτόν τον Νόμο που τάχα προστατεύει τα προσωπικά μας δεδομένα!  

Έτσι μαρτυρίες που αποδείκνυαν οικονομικές ατασθαλίες σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες δεν μπορούσαν να προβληθούν από εμάς που πάντα προστατεύουμε τις πηγές μας. 

Η εμπλοκή μας για πάνω από μια δεκαετία με τις εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου μας δίδαξαν πως η ΑΛΗΘΕΙΑ δεν μπορεί να βγει με συνεντεύξεις δημοσίων σχέσεων και φυσικά χωρίς καταγραφή με κρυφές κάμερες ή άλλα μέσα παρακολούθησης απατεώνων του κοινού ποινικού δικαίου. 

Σε κράτη όπως οι ΗΠΑ που λειτουργεί καλύτερα η Αστική Δημοκρατία ουδείς διανοείται πως δεν θα παίξει ακόμα και τον πρόεδρο σε κάτι μεμπτό έστω και εάν έχει καταγραφεί παράνομα και αυτό έχει γίνει πολλάκις φορές και στη θητεία του Ντόναλντ Τραμπ. 

Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της δικής μας διαδρομής με την μορφή αυτή στα νέα της πόλης αναρωτιόμαστε τι τελικά επιζητούν οι πολλοί από εμάς. 

Επιζητούν ένα ΜΜΕ που απλώς θα αναπαράγει δελτία τύπου, ένα άνευρο ΜΜΕ που θα έχει την ίδια άποψη με την πλειοψηφία για να μην χαλάει την ομερτά ή ένα ΜΜΕ που θα στεναχωρεί ακόμα και φίλους εάν θεωρεί πως έχουν κάνει λάθος; 

Οι επισκέψεις σας στις "κοτσάνες" που γράφουμε κατά κάποιους γνωστούς αριστερούς ή δεξιούς της πόλης προφανώς και δεν πτοούν εμάς από την προσπάθεια που κάνουμε για να δημιουργήσουμε το διαφορετικό. 

Πίσω ή και δίπλα με εμάς με χαρά βλέπουμε πλέον πως δραστηριοποιούνται και άλλα ΜΜΕ χωρίς οικονομικό όφελος για αυτό που προσφέρουν. 

Αλλά στις καπιταλιστικές κοινωνίες το κέρδος είναι η κινητήρια δύναμη και φυσικά δεν θα τους αφήσουμε να τραβήξουν όσα τραβήξαμε εμείς επί επτά συναπτά έτη. 

Και για να μην φιμωθούν θα πρέπει να έχουν την ανάλογη κάλυψη που είχαμε και εμείς από την πρώτη μέρα δημιουργίας μας. 

Μια κάλυψη που φυσικά και μας επιτρέπει να λέμε ευθαρσώς πως σε μια πόλη μπράβων, αθέων, και άνδρο "επαναστατικών" συμμοριών η επιβίωση όποιου θέλει να ασκήσει το δημοσιογραφικό του λειτούργημα προϋποθέτει την συνδρομή όχι μιας διεφθαρμένης εν πολλοίς κρατικής μηχανής αλλά την αρωγή των δυνάμεων εκείνων που από όλα αυτά τα παράσιτα θεωρούνται η πηγή των δεινών μας. 

Και φυσικά αυτοί δεν είναι άλλοι από τους εδώ και αιώνες συμμάχους της χώρας που έχουν την ανάγκη ανθρώπων που να πιστεύουν στην Αστική Δημοκρατία , στον καπιταλισμό και κυρίως στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ διακίνηση Ιδεών που είναι ξένες έννοιες για τους σταλινοφασίστες που μας επιτίθονται με όποιο μέσο μπορούν. 

Εμείς δεν ξεχνάμε άλλωστε πως το καλοκαίρι του 2010 πέτυχαν και δολοφόνησαν άνανδρα έξω από το σπίτι του στην Ηλιούπολη τον δημιουργό του ιστολογίου "troktiko" Σωκράτη Γκιόλια επειδή  η διαδικτυακή του παρουσία ήταν εμπόδιο στις "δουλειές" τους . 

Το μόνο λάθος του μακαρίτη ήταν η εμπιστοσύνη του στις Ελληνικές διωκτικές αρχές σε αυτές που όχι μόνο παραβαίνουν τον όρκο που έχουν δώσει αλλά που προστατεύουν την παραβατικότητα , κάτι που αποδείχθηκε την περίοδο διακυβέρνησης Σαμαρά όταν αποστρατεύθηκαν δεκάδες επίορκοι δυστυχώς όμως εισπράττοντας κανονικά τις συντάξεις τους! 

Το βίντεο που σας παρουσιάζουμε έχει καταγραφεί από ανεξάρτητη ομάδα της ΕΥΠ που κινδύνεψε η ζωή των μελών της από "συναδέλφους" της και που βγήκε στη δημοσιότητα μόνο χάρη στην εντιμότητα ενός πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά  που πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να καθαρίσει την χώρα από τα σαπρόφυτα αυτά. 

Σήμερα οι πρωταγωνιστές της τηλεφωνικής συνομιλίας έχουν αναβαθμιστεί και η χώρα οδεύει προς βέβαιη χρεοκοπία. 

Στην τηλεφωνική αυτή μιλάνε για τον μακαρίτη τον Βγενόπουλο. Υπάρχουν και άλλα που δημοσιεύθηκαν και αναρτήθηκαν από την zougla.gr και μερικά ακόμα ΜΜΕ που αποκαλύπτουν και τις πολιτικές πεποιθήσεις των ομιλητών και κυρίως το γεγονός γιατί πολέμησαν και τελικά κατάφεραν να ρίξουν την κυβέρνηση Σαμαρά το 2015. 

Ανάλογες και πιο αποκαλυπτικές συνομιλίες έχουν καταγραφεί αλλά δεν μπορούν να δημοσιοποιηθούν γιατί έχουν γίνει από ιδιώτες και όχι από την ΕΥΠ (εάν και η συγκεκριμένη δεν ήταν εις γνώσιν του τότε επικεφαλής γιατί θα την είχε αποτρέψει!) 

Ενδιαφέρον δεν θα είχαν τέτοιες τηλεφωνικές να γίνονται γνωστές στο ευρύ κοινό;

Ακούστε και αυτή με τα "βιβλία" στον Αλέξη Τσίπρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...