ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Γνωρίζει κανείς σε ποιες τσέπες καταλήγει η ετήσια επιχορήγηση του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Γνωρίζει κανείς σε ποιες τσέπες καταλήγει η ετήσια επιχορήγηση του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης

Μας έχει στοιχίσει όσα πέντε παιδικούς σταθμούς έως σήμερα αλλά το ΝΠΔΔ Μουσείο Εθνικής Αντίστασης καλά κρατεί παρά τις αλλεπάλληλες αναρτήσεις μας που αφορούν κυρίως τα οικονομικά του στοιχεία.



Το ενδιαφέρον μας είναι παλιά όσο και η αδιαφορία όσων οπαδών της νομιμότητας αδιαφορούν για τη ΧΡΗΣΤΗ διοίκηση του δήμου.

Εμείς θα ρωτάμε πως γίνεται να χαλάνε πάνω από 300.000 ευρώ κάθε χρόνο σε μια δομή που σύμφωνα με τους δημοτικούς συμβούλους δεν απασχολεί προσωπικό και αυτοί θα αδιαφορούν.

Όπως αδιαφορείτε και εσείς άλλωστε κάθε φορά που παρακολουθείτε εκδηλώσεις σε αυτό τον χώρο. Εμείς από εδώ και το ΕΞΗΣ δεν θα προβάλλουμε καμία εκδήλωση που γίνεται εκεί γιατί είναι και το άλλοθι των επιτήδειων για να ξοδεύουν και να σπαταλούν τα χρήματά μας.

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΟΜΗ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ.
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΑ ΤΑ ΝΠΔΔ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ....... ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΘΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.

ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΑ?

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ "ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ" ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ "ΠΑΙΡΝΟΥΝ" ΜΕ ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ?


ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ?

ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΗΔΗ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ.