ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η εταιρεία New step και οι δραστηριότητές της στον δήμο μας

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Η εταιρεία New step και οι δραστηριότητές της στον δήμο μας

Η εν λόγω εταιρεία μπήκε στη ζωή μας επί δημαρχίας Βαλασόπουλου αρχικώς για να κάνει αποξήλωση των παλιών διαφημιστικών πινακίδων και να βάλει δικές της.



Τα χρόνια περνούσαν και στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ βλέπετε πως επεκτάθηκε σε διάφορες άλλες εργασίες μέχρι και σε έργα αποχέτευσης! 

Ο δήμαρχος Αργυρούπολης - Ελληνικού το 2015 είχε επιβάλλει πρόστιμο στην εν λόγω εταιρεία όπως μπορείτε να δείτε εδώ 

Στο site της εταιρείας βλέπετε τους πελάτες της καθώς και τον κύκλο εργασιών της. Πελάτης της και ο ΣΠΑΥ που προς τιμήν του δεν έχει βγάλει ακόμα καμία ανακοίνωση για τις εργασίες στον Προφήτη Ηλία παρόλο που το αντικείμενό του είναι η Προστασία αλλά και η Αξιοποίηση του Υμηττού!

Μάλλον δεν βλέπει και αυτός καμία αξιοποίηση αλλά τουλάχιστον δεν καταδικάζει και τις εργασίες για την επέκταση ενός ναού.

Η εταιρεία έχει έδρα τον Άλιμο και θα αναλάβει και τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του δήμου. Ναι μετά από χρόνια θα έχουμε και τέτοιες εκδηλώσεις. Βέβαια Τσαλίκη ή Ρέμο δεν θα έχουμε εμείς αφού ο δήμος προτιμάει να ξοδεύει τα λεφτά του αλλού.

Δεν μπαίνουμε καν στη διαδικασία να ψάξουμε την εν λόγω εταιρεία και για ποιο λόγο έχει πάρει τόσα έργα από τον δήμο μας . Άλλωστε δεν μας αφορά και ιδιαίτερα αφού τέτοιο έλεγχο ασκούν οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης και όχι εμείς.

Όποιος ενδιαφέρεται λοιπόν ας ψάξει δεν είναι και ιδιαίτερα δύσκολο μια απλή αναζήτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ για τις δραστηριότητες και τις πληρωμές που έχει πάρει η εν λόγω εταιρεία από τον δήμο μας είναι αποκαλυπτική του γεγονότος πως οι δημοτικοί μας σύμβουλοι εκτός από ανύπαρκτα ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ αντανακλαστικά έχουν και παντελή έλλειψη διάθεσης να προστατεύσουν το δημόσιο χρήμα.

Άλλωστε το μόνο που τους ακούμε να ζητάνε είναι περισσότερα χρήματα από το Κράτος για επιχορήγηση του δήμου μας και από την ΕΤΑΔ να δοθούν τα ακίνητα στο δήμο για να τα "αξιοποιήσει" με λεφτά βέβαια που δεν έχει!

Για τις παιδικές χαρές και τις πιστοποιήσεις που δεν έχουν από το υπουργείο ψιλά γράμματα για τους διοικούντες. Άλλωστε και να πεθάνει και κανένα παιδάκι μέσα σε αυτές ατιμώρητοι θα μείνουν γιατί η Δικαιοσύνη προφανώς και δεν κάνει σωστά το λειτούργημά της.

Αυτά και ελπίζω μέχρι τις γιορτές και το επόμενο δημοτικό συμβούλιο να έχουμε καταφέρει να κινητοποιήσουμε κάποιους πιστούς που αντιδρούν στην απόφαση του δημοτικού συμβουλίου να εφαρμόσει την "νομιμότητα" στον Προφήτη Ηλία.

Άλλωστε μέσα στην προσεχή εβδομάδα θα έχουμε εξελίξεις για το θέμα.

Καλή ανάγνωση και προσοχή στις εκδηλώσεις που πηγαίνετε και ιδίως που αυτές γίνονται. Με την παρουσία σας νομιμοποιείται δομές και αυτό πλέον δεν θα γίνεται ανεκτό από εμάς.

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΤΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ......ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΗ Η ΠΟΛΥΠΟΙΚΙΛΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ. ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΑΛΑΝΤΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ. ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK OTI ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.

https://diavgeia.gov.gr/search?query=q:%22NEW%20STEP%22&page=0&advanced&fq=organizationUid:%226107%22&sort=recent

ΠΑΡΟΜΟΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΑΥ.

https://diavgeia.gov.gr/search?query=q:%22NEW%20STEP%22&page=0&advanced&fq=organizationUid:%2250565%22&sort=recent

ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΜΕ ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ Ο ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΠΑΥ ΒΑΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΣΤΗΝ ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η "ΝΕΑ" ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ "ΣΥΝΤΑΓΗ" ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥ , ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.

ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΣΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΚΑΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.