ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η δικηγόρος Ειδική Συνεργάτης του Γιώργου Χατζηδάκη

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

Η δικηγόρος Ειδική Συνεργάτης του Γιώργου Χατζηδάκη


Βρέθηκε η Ειδική συνεργάτης του δημάρχου μας για την οποία είχε προκηρυχθεί και ειδική θέση και είναι η υποψήφια του συνδυασμού του κ. Λάμπου Ελένη του Ιωάννη.


Η σχετική απόφαση όπως ανέβηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και φυσικά το ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ της νέας συνεργάτιδας του δημάρχου μας 

Η Ελένη γεννήθηκε στην Αθήνα, με καταγωγή από τη Ναύπακτο, μεγάλωσε και κατοικεί στην Ηλιούπολη. Είμαι παντρεμένη με τον Βασίλειο Αποστολόπουλο, χρηματοοικονομικό σύμβουλο εταιρειών.

Έχει αποφοιτήσει από το 3ο λύκειο Ηλιούπολης, έχει σπουδάσει Νομική και είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Εργάζεται για παραπάνω από 15 χρόνια ως δικηγόρος και νομικός σύμβουλος εταιρειών και τραπεζικών ιδρυμάτων και εξειδικεύεται σε τομείς εμπορικού, αστικού και τραπεζικού δικαίου.

Έχει διατελέσει διευθύντρια και αρχισυντάκτρια της τοπικής εφημερίδας «Γέφυρα» του πρ. Δήμου Αντιρρίου. Είναι ευαισθητοποιημένη σε θέματα περιβάλλοντος και πράσινης ανάπτυξης, καθώς και σε θέματα προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των δικαιωμάτων της γυναίκας στην εργασία. Συντάσσεται στην ενεργό πρωτοβουλία των νέων ανθρώπων στην πόλη μας με επικεφαλής τον Γιώργο Χατζηδάκη, γιατί πιστεύει ότι μακριά από κομματικές αγκυλώσεις, με πνεύμα ομαδικής συνεργασίας και διάθεση για κοινωνική προσφορά, αξιοκρατία και διαφάνεια μπορεί να συνεισφέρει στη διαμόρφωση μίας καλύτερης καθημερινότητας για όλους εμάς που ζούμε, εργαζόμαστε και αγαπάμε την Ηλιούπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: