ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Συντονισμένη προσπάθεια να μας απαξιώσουν από στελέχη και δημοτικούς συμβούλους της παράταξης "Η Πόλη που θέλω" - Μάταιος κόπος δεν έχουμε να φοβηθούμε απολύτως τίποτα

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Συντονισμένη προσπάθεια να μας απαξιώσουν από στελέχη και δημοτικούς συμβούλους της παράταξης "Η Πόλη που θέλω" - Μάταιος κόπος δεν έχουμε να φοβηθούμε απολύτως τίποτα


Όταν ανέβει το βίντεο της σημερινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου θα σχολιάσουμε την απουσία των τριών υποψήφιων δημοτικών συμβούλων της παράταξης " Η Πόλη που θέλω" από τη σημερινή συνεδρίαση .
Μέχρι τις 20:30 που ήμουν εκεί τσίριζε μόνο ο κ. Αραμπατζής για θέματα που δεν είναι καν άξια σχολιασμού καθώς και το βασικό για εμάς θέμα που πέρασε ως ήταν αναμενόμενο "ανώδυνα" για την διοίκηση του δήμου μας. Εμείς σήμερα θα ασχοληθούμε για την απέλπιδα προσπάθεια των στελεχών της παράταξης " Η Πόλη που θέλω" να μας βάλουν στη θέση μας! 

Λες και μπορούν να το κάνουν. Κρίμα πάντως που ανάμεσα στους επικριτές μας ήταν και άνθρωποι που στηρίζαμε μέχρι χθες!


Εδώ κανονίζουν πως θα αντιμετωπίσουν το δημοσίευμα μας που ρίχνει δίκιο στον Νίκο Κυρίτση για την αποχώρησή του. Ο φίλος Θανάσης Αθανασίου ψέγει την δημοτική σύμβουλο Άντα Καραχάλιου γιατί ανάρτησε στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook την ανάρτησή μου.



Εδώ η κ. Καραχάλιου "απολογείται" που το ανέβασε λέγοντας πως ήθελε απλώς κάποιοι να το δουν προφανώς για να απαντήσουν. Τζάμπα έμπλεξε ήδη το είχε διαβάσει η ΜΙΣΗ πόλη αφού είχε ανέβει στις ομάδες που διατηρώ στο facebook. 

Την "λύση" δίνει η υποψήφια δημοτική σύμβουλος κ. Παπαδόγκωνα που θεωρεί πως η δική μου ανάρτηση έφερε την καταστροφή! Λες και έβαλα εγώ τον Κυρίτση να αποχωρήσει από την παράταξη και όχι η αδιαφορία του επικεφαλής της! 


Και αφού θα με έβαζαν στη θέση μου συνεχίζουν....

 Πλέον έχουμε και γραφείο τύπου , αλλά συλλογικά όργανα ακόμα δεν έχουμε ούτε καν γραμματέα της παράταξης. Πλέον αφού θα ενημερώνεται θα μπορεί να μας απαντάει σε ότι "κακόβουλο" γράφουμε για την παράταξη. Τις πληροφορίες θα τις παρέχει ο επικεφαλής και έτσι θα λέει τις ανακρίβειες που είπε και σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο πως τάχα όποιος επισκέπτεται την κεντρική πλατεία της πόλης υποχρεώνεται  να βγάλει φωτογραφία με τον Άη Βασίλη και να πληρώσει 5 ευρώ! Του απάντησε ο δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης βέβαια πριν από εμάς και όταν ανέβει το βίντεο θα δείτε την απάντησή του. Αλλά αυτά δεν αφορούν την σημερινή μας ανάρτηση . 


Μετά δεν καταλαβαίνει ουδείς για ποια δικαστική απόφαση μιλάνε και καταλήγουν πως χρηματίζομαι για να πολεμάω μια παράταξη του 10%! Από ποιον βέβαια δεν αναφέρουν αφού το ψάχνουν και θα το ψάχνουν για πολύ καιρό ακόμα  γιατί απλά δεν έχουν συνηθίσει ανθρώπους με άποψη και ΜΜΕ με ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ θέσεις σε όλα τα θέματα της πόλης μας. 

Το συμπέρασμα βασικά είναι πως δεν κατάλαβαν τίποτα από τις αποχωρήσεις των συνυποψηφίων τους και αναζητούν εξιλαστήρια θύματα σε ένα ιστολόγιο που έχει συγκρουστεί με όλους και έχει ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ θέσεις σε οτιδήποτε αφορά την πόλη μας. 

Φαντάζομαι πως ανάλογες συνομιλίες έχουν γίνει και σε άλλες παρατάξεις αλλά εδώ θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί γιατί φυσικά και θα είχα συμπάθειες στα μέλη μιας παράταξης που ψήφισα και εγώ στις εκλογές του Μαΐου.

Αυτό το ιστολόγιο υπάρχει ακόμα επειδή ποτέ δεν έχω κρύψει ό,τι αρνητικό λέγεται για μένα. Και θα παραμείνει για πολλά χρόνια ακόμα στην κορυφή ακόμα και όταν εγώ σταματήσω να γράφω για αυτό. Άλλωστε δημιούργησε ήδη σχολή από άλλα ιστολόγια άποψης που προσπαθούν να ακολουθήσουν τα βήματα μας αλλά και από site που τολμάνε πλέον να συγκρουστούν με τους δημοτικούς μας άρχοντες. 

Και κάτι τελευταίο για να ανέβει η ανάρτηση και να "ταξιδέψει" σε κάθε γωνιά της πόλης. μέχρι τώρα ο κ. Αραμπατζής με την παρουσία του στο δημοτικό συμβούλιο προσπαθεί να μας πείσει πως είναι πιο αριστερός από την κ. Τσατσούλη, στα βασικά για διατήρηση της Σοβιετίας συμφωνεί ο ίδιος αποτελεί παράδειγμα ευσυνείδητου δημοσίου υπαλλήλου και προφανώς δεν μπορεί και κυρίως δεν θέλει να αλλάξει αυτό που το ιστολόγιό μας αποκαλεί Σοβιετία. 

Από ότι βλέπουμε και οι εκλεγμένοι δημοτικοί του σύμβουλοι ασπάζονται την γραμμή που τηρεί και προφανώς έχουμε κάθε δικαίωμα να διαφοροποιηθούμε από θέσεις που για εμάς είναι παντελώς λάθος και για ένα στυλ αντιπολίτευσης που σε εμάς προκαλεί απέχθεια. 

Ας συνεχίσουν έτσι και το 2023 θα κριθούν εκ νέου από τους συνδημότες μας. Τότε με λιγότερα ικανά στελέχη στο ψηφοδέλτιό τους και κυρίως με το βάρος της παρουσίας τους στα δημοτικά συμβούλια που δεν μπορεί να ενθουσιάσει τους πολλούς. 

Σ.Μ 

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Τι να πω ;δεν ήξερες δε ρωταγες ρε Σταυρο όχι τίποτε άλλο τους ψήφισες και τους στηρίξεις με αποτέλεσμα να έχουμε κεντροαριστερό δήμαρχο

UNKNOWN είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΑΝΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ SITE. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΟΙΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΥ ΠΛΗΝ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ - ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΥΧΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΒΑΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ Α'ΓΥΡΟ.

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΕΟΣ, ΑΦΘΑΡΤΟΣ, ΓΝΩΣΤΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΜΕ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.

ΠΡΟΣΩΠΑ ΝΕΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ , ΑΛΛΑ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟΙ , ΕΙΤΕ ΕΧΟΥΝ ΩΣ "ΒΑΡΙΔΙ" ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ή ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ,ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΣΤΟΙΧΗΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ.