ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μάλλον μας θεωρούν σαν τους άλλους

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

Μάλλον μας θεωρούν σαν τους άλλους


Δεν μας ενδιαφέρει προφανώς και η άποψη που έχουν για εμάς οι αριστερές παρατάξεις της πόλης. Δεν μας ενδιαφέρει καν η άποψη που έχουν οι κεντροδεξιοί που τιμούν τους "αγώνες" της αριστεράς. Δεν μας ενδιαφέρουν οι επισκέψεις που κάνουν σε εμάς ψηφοφόροι "ακραίων" αριστερών σχημάτων ούτε φυσικά μας πτοούν οι επικρίσεις όσων θεωρούν πως πρέπει να υπάρχει ΜΙΑ κυρίαρχη άποψη για τα πάντα.
Προσωπικά δεν με ενοχλούν οι κατά επάγγελμα άθεοι που βάλθηκαν να γκρεμίσουν την αυθαίρετη επέκταση του ναού στον Προφήτη Ηλία με ενοχλούν οι δήθεν πιστοί που βρήκαν να εξαντλήσουν την "νομιμότητα" τους σε αυτό το κτίσμα. Ξέρουν και οι ίδιοι πως καμία κυβέρνηση δεν θα έδινε εντολή να γκρεμιστεί ένας ναός ακόμα και εάν ήταν αυθαίρετος ακόμα και εάν είναι στη Β' ΖΩΝΗ του Υμηττού. Άλλωστε η Ενορία του Αγίου Τιμοθέου και της Αγίας Μαύρας είναι χτισμένη μέσα στη Β' ΖΩΝΗ Υμηττού και ουδείς διανοείται να την γκρεμίσει. Τέτοια είναι η υποκρισία τους που για το γεγονός αυτό δεν λένε κάτι απλώς θέλουν ΤΩΡΑ να τηρήσουν τον "νόμο" που βέβαια δεν είναι σαφής όσον αφορά λατρευτικούς χώρους αφού δεκάδες ξωκλήσια και ναοί είναι χτισμένοι μέσα στα δάση. Προφανώς και η κεντρική διοίκηση θα δώσει λύση και στο δικό μας θέμα όπως έδωσε και παλιότερα με το χτίσιμο της Ενορίας της Αγίας Μαύρας αλλά κάποιοι υποκριτικά θέλουν να δηλώνουν οπαδοί της νομιμότητας. Ακόμα δεν μας έχουν απαντήσει για το αναψυκτήριο της πόλης και για τις αυθαιρεσίες τους όλοι αυτοί οι δημοτικοί σύμβουλοι που εσείς ψηφίσατε για το "καλό" της πόλης.

Ένοχη και οι ΣΙΩΠΗ των άλλων ενοριών της πόλης στην απόφαση του δημοτικού συμβουλίου που στην ουσία καλεί την Πολιτεία να γκρεμίσει τον ναό. Δεν θα το κάνει και το ξέρουν αλλά θέλουν να κερδίσουν αριστερές ψήφους , ανθρώπων που φυσικά δεν αγαπάνε τον Χριστιανισμό. Οι κεντροδεξιές παρατάξεις γιατί ακολουθούν; Μα γιατί οι επικεφαλείς τους έχουν την λανθασμένη αντίληψη πως πρέπει να ακολουθούν την "νομιμότητα" της αριστεράς σε θέματα που άπτονται της οργανωμένης Πολιτείας και όχι προφανώς Αντιδημάρχων που θέλουν να επιβάλλουν τις απόψεις τους.

Και άλλοι ναοί της πόλης αντιμετώπισαν τέτοια προβλήματα αλλά δικαιώθηκαν. Γιατί Εκκλησία είναι οι πιστοί της και αυτοί επιβάλλουν με την ΨΗΦΟ τους στην εκάστοτε διοίκηση να πράξει την δική τους θέληση.

Δυστυχώς οι πιστοί ξεγελάστηκαν από τον ιερέα της Αγίας Μαρίνας και έφεραν τους εχθρούς του Χριστιανισμού στις καρέκλες της διοίκησης δεν πειράζει εάν η Εκκλησία δεν έχει ολοκληρωθεί έως το 2023 αυτοί με την ψήφο τους θα προτιμήσουν αυτόν που θα δεσμευτεί για να γίνει ο ναός.

Εγώ όπως σας έχω γράψει πολλάκις δεν ψάχνω ναό να πάω αλλά δεν μπορώ και να είναι μαζί με αυτούς που δεν έχουν ΙΕΡΟ και ΟΣΙΟ και ζητάνε να γκρεμιστεί. Άλλωστε έχουν τόσα πολλά λάθη σε τρεις μόνο μήνες διοίκησης που το έγκλημα αυτό θα πέρναγε απαρατήρητο εάν οι πιστοί της περιοχής δεν μας υπενθύμιζαν σχεδόν καθημερινά το καθήκον μας να σταθούμε στο πλευρό τους.

Μάλιστα τους προτρέπουμε να μην επισκέπτονται τους άλλους ναούς που είναι ΒΟΥΒΟΙ στο έγκλημα που συντελείται και τους υποσχόμαστε πως και οι δικές τους ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ θα τεθούν στην κρίση της νέας διοίκησης για να έχουν και οι άθεοι συνοδοιπόροι της περισσότερο υλικό να βγάλουν το μίσος τους εναντίον της Ορθόδοξης Ελλαδικής Εκκλησίας.

Στην Αγία Μαρίνα μάλιστα έχετε Εκκλησία μετά από δωρεά του Αλέξιου Νάστου αλλιώς ναό δεν θα είχατε ούτε εκεί . Για τα κείμενα καταστήματα και το καθεστώς που τα διέπει καθώς και για το εάν έχουν εκδοθεί άδειες για αυτά προσεχώς.

Σ.Μ 

2 σχόλια:

ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ είπε...

ΤΑ ΒΑΛΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΗ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ. ΘΑ ΤΟ ΦΑΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΣ Ο ΚΑΛΑΡΡΥΤΗΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΛΑ.

ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ. ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ. Ο ΚΟΥΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ. Ο ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ. ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ Ο ΘΟΔΩΡΑΣ ΥΠΕΡ.

ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΣ ΕΓΩ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ.

UNKNOWN είπε...

ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ. ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠ'ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ,ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ.

ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΩΡΓΑΚΗΔΕΣ ......ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ ΚΟΛΟΛΥΘΟΠΙΤΑ.

ΩΣΟΝΟΥΠΩ ΘΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ , ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ , ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ "ΣΕΡΡΑΪΚΟΥ" ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΣΥΝΔΡΟΜΑ .

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ GALAXY.