ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Προφανώς και η φίμωση δεν θα περάσει

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Προφανώς και η φίμωση δεν θα περάσει

Κάποιοι θεωρούν πως κόβοντας αναρτήσεις με αναφορές στο facebook θα πετύχουν να φιμώσουν ενοχλητικές φωνές.
Πριν ένα μήνα ήμασταν εμείς σήμερα είναι το ιστολόγιο του Άγγελου Κάνδηλα που ασκεί κριτική στα κακώς κείμενα της "νέας" διοίκησης.

Οι οπαδοί της νομιμότητας προφανώς και δεν θα πετύχουν και πολλά πράγματα. Άλλωστε το ιστολόγιο του Κάνδηλα ήδη έχει πολλές επισκέψεις και δεν περιμένει τους ευκαιριακούς αναγνώστες του facebook, απλώς μέσω αυτού οι ειδήσεις βγαίνουν έξω από τα στενά όρια του δήμου μας και σε πολλούς που ενδιαφέρονται για την κατάντια της πόλης.

Δεν θα γράψω άλλα παρά να στηρίζετε τα ΜΜΕ που θέλετε με καθημερινές επισκέψεις και όχι ευκαιριακές. Το δικό μας ιστολόγιο έχει αποκτήσει εδώ και χρόνια ένα φανατικό κοινό και ουδείς πλέον ευελπιστεί πως μπορεί αυτό να αλλάξει.

Οι όποιες επιθέσεις λοιπόν σε ιστολόγια της πόλης είναι χάσιμο χρόνου για όσους νομίζουν πως θα απαλλαγούν από την ενοχλητική παρουσία μας.

Τα "φίδια" , οι "κουτσομπόληδες" φυσικά και παραμένουν ενεργοί πολίτες όσο εσείς στηρίζετε την προσπάθειά τους. Εμείς με λύπη διαπιστώσαμε πως το ιστολόγιο του Κάνδηλα δέχεται επιθέσεις αφού υπηρετεί την "νομιμότητα" στα βασικά θέματα και απλώς ασκεί κριτική για τα κακώς κείμενα. Για εμάς δηλαδή που είμαστε ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ σε βασικά θέματα άμα μπορούσαν θα μας κατέβαζαν το ιστολόγιο τελείως.

Θα το κάνουμε όταν θέλουμε εμείς άλλωστε δεν ήμασταν ποτέ ευχαριστημένοι από τους πολλούς σε αυτή την πόλη και το διαδίκτυο είναι ελεύθερο για εμάς να απλωθούμε σε άλλους τομείς που θα καλύψουν και άλλες ανάγκες ενημέρωσης εκτός από τα μίζερα του δικού μας δήμου.

Προφανώς και ενοχλούν οι αναρτήσεις του Κάνδηλα για ηλεκτροφωτισμό, σκουπίδια, αθλητικούς χώρους και αδιαφάνεια.

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΣΚΕΙΤΑΙ.......

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΟΣΗΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ, ΤΙΜΙΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.

ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ , ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ , ΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ "ΑΡΜΕΓΟΥΝ" ΤΟ ΔΗΜΟ ,ΘΑ ΔΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΦΟΡΑ.

ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ.
"Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ"