ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Μας βουλιάζουν και γελάνε με την αφέλειά σας να τους ψηφίσετε

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

Μας βουλιάζουν και γελάνε με την αφέλειά σας να τους ψηφίσετε


Όποιος ξέρει να διαβάζει τα οικονομικά νούμερα του προϋπολογισμού που κατατέθηκε μας είπε πως ο δήμος άμα συνεχίσει την υπάρχουσα πολιτική αύξησης των δημοτικών υπαλλήλων και δεν προβεί σε περικοπές αυτών (προσλαμβάνουν και 215 νέους υπαλλήλους το επόμενο έτος ) θα οδηγηθεί με μαθηματική ακρίβεια σε έλλειμμα.



Ο δήμος θα αναγκαστεί να αναζητήσει οικονομικούς πόρους από αξιοποίηση των δομών του και ακόμα και οι μισθοδοσίες των υπαλλήλων θα τεθούν εν αμφιβόλω εάν μειωθεί έστω και για 10% η ετήσια κρατική επιχορήγηση.

Ο δήμος μας είναι μια εταιρεία που για να εξακολουθήσει να έχει έστω λογιστικά πλεονάσματα θα πρέπει να ακολουθήσει την προηγούμενη επιτυχημένη συνταγή της διοίκησης Βαλασόπουλου και να χαλάει λιγότερα από όσα έχει ή αναμένεται να πάρει ως επιχορήγηση.

Αργά αλλά σίγουρα η δομή της καθαριότητας θα δοθεί σε ιδιώτη αφού το κόστος και κυρίως η απαξίωση της δομής θα την οδηγήσουν σε ΛΟΥΚΕΤΟ.

Η μείωση των τελών ήταν μια επιπόλαιη ενέργεια αφού ήδη κάποιοι έχουν βαλθεί να μας κάνουν να ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ με τις σπατάλες που παρατηρούνται σε παντελώς αχρείαστες δομές.

Και επειδή η κυβέρνηση αυτή δεν είναι διατεθειμένη να στηρίξει έναν θεσμό που δημιουργεί ΧΡΕΗ στο Κράτος αργά αλλά σίγουρα πολλοί δήμαρχοι θα κάνουν το δικό τους αντάρτικο υιοθετώντας ακραία λαϊκίστικη επιχειρηματολογία.

Με δεδομένο λοιπόν την ανικανότητα της νέας διοίκησης θεωρούμε βέβαιο πως θα οδηγηθεί στις κάλπες του 2023 με άδεια ταμεία και θα αφήσει παραπονούμενους τους πολλούς ενώ θα ευνοήσει μόνο τους χειροκροτητές της.

Τότε οι υπάλληλοι του δήμου που τώρα μας υβρίζουν θα αντιληφθούν πως ο δικός τους μισθός μπορεί να εξασφαλιστεί για τα επόμενα χρόνια μόνο με τις δικές μας προτάσεις και όχι με την κακοδιαχείριση που είναι πλέον εμφανής ακόμα και σε πρωτοετή φοιτητή οικονομικών. 

Επειδή θέλουμε να είμαστε απόλυτα ξεκάθαροι απέναντί σας θεωρούμε και την πρόταση Αραμπατζή τελείως αναποτελεσματική και στην ίδια λογική Κρατισμού με τον προϋπολογισμό που ήδη έχει κατατεθεί και ψηφιστεί.

Δεν βλέπουμε μάλιστα και κανένα δημοτικό σύμβουλο να αντιδρά για τα υπέρογκα ποσά που δίνει ο δήμος για ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ και ΠΡΑΣΙΝΟ. Δεν βλέπω κανέναν να μιλάει για την συνεχιζόμενη σπατάλη στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης και το κυριότερο δεν βλέπω κανέναν να κοιτάει κάτι περισσότερο από το πως να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη.

Δυστυχώς για όλους μας οι λίγοι ευσυνείδητοι υπάλληλοι του δήμου δεν επαρκούν για να σώσουν την Σοβιετία μας από την χρεοκοπία και τον δήμο μας από το να μπει σε επιτήρηση.

Οι καταναλώσεις σε ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ του δήμου μας είναι υπέρογκες και ουδείς διανοείται το αυτονόητο. Την περικοπή τους σε σημείο που να υπάρχει ελπίδα πως ο δήμος μας δεν θα μπει σε εποπτεία.

Θεωρούσαμε πως ο Γιώργος Χατζηδάκης θα συνέχιζε το μάζεμα αλλά πάει για ξόδεμα και θα δει και ο ίδιος πως οι συνέπειες και για τον ίδιο θα είναι καταστροφικές αφού αυτοί που τώρα τον επευφημούν θα σταματήσουν όταν διαπιστώσουν πως κινδυνεύει και η δική τους οικονομική ευμάρεια.

Οι κωδικοί που δημιουργούν για τον ΦΙΛΟΔΗΜΟ θα παραμείνουν κενοί αφού το πρόγραμμα λήγει στις 31/12/2019 και θα βγει κάτι άλλο που θα μοιράσει ψίχουλα μερικών εκατομμυρίων από τα οποία θα πρέπει να φτιαχτούν ένα σωρό πράγματα που ρίχνουν σε άδειους κωδικούς οι μαθητευόμενοι μάγοι της νέας διοίκησης.

Προφανώς το κραυγαλέο παράδειγμα του να γίνει Αντιδήμαρχος ένας ανεπάγγελτος νέος που δεν του λείπει μόνο η πείρα αλλά και οι γνώσεις είναι ενδεικτικό πως όλα πάνε στον αυτόματο πιλότο των μόνιμων υπαλλήλων που απλά αντιγράφουν ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ συνταγές χωρίς καμία προσπάθεια πραγματικής οικονομίας της κρατικής επιχορήγησης που σε λίγο όλοι θα φωνάζουν πως δεν επαρκεί χωρίς να προτείνουν λύσεις.


Τόσο χάλια δεν περιμέναμε ούτε εμείς οι επικριτές της την "νέα" διοίκηση που μας δικαίωσε στους τρεις πρώτους μήνες που πήρε στα χέρια της το τιμόνι του δήμου.

Αυτούς επιλέξατε με αυτούς θα πορευθούμε για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και φυσικά η δική μας παρουσία είναι περιττή αφού και έγκαιρα σας ενημερώσαμε και ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση πήραμε και στους δύο γύρους της εκλογικής αναμέτρησης στην οποία αποφασίσατε να γυρίσετε την πόλη μας ΠΙΣΩ.

Σ.Μ 

3 σχόλια:

UNKNOWN είπε...

ΘΑ ΘΥΜΗΘΩ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΓΑΠ (ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΙΑΣΩΤΗΣ ΥΠΗΡΞΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ) " Η ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ Ή ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ"

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: "ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΛΟ ΚΟΛΥΜΠΙ ΘΑ ΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ".

ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΑΠΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Δήμος Μιζέριας θα έπρεπε να λεγόταν ο δήμος Ηλιούπολης.
Λένε ότι είναι στους ποιο υγιείς δήμους στην Ελλάδα. Πώς μπορεί η Ηλιούπολη να είναι στους υγιείς δήμους όταν οι δύο πρώην δήμαρχοι της πόλης μας ο κ. Γιάννης Αναγνώστου 2008 - 2010 και ο κ. Βασίλης Βαλασόπουλος 2010 - 2019 προσπαθούσαν να ανορθώσουν οικονομικά την Ηλιούπολη αφού παράλαβαν χρέη από έναν άλλο πρώην δήμαρχο της Ηλιούπολης τον κ. Θεόδωρο Γεωργάκη ?
Στην νέα διοίκηση του δήμου με δήμαρχο τον κ. Γιώργο Χαντζιδάκη είναι τρία κόμματα μαζί.
Το πρώτο κόμμα είναι του Γιώργου Χαντζιδάκη μετά την διάλυση του με τον κ. Βασίλη Δήμαρχο που μαζί του είναι ο κ. Κώστας Σεφτελής , ο κ.Βιδάλης , ο κ. Γιάννης Αντζινάς και η κ. Κατερίνα Χωματά που διαλύθηκαν από την διοίκηση του κ. Βασίλη Βαλασόπουλο που μαζί με τον κ. Γιώργο Χαντζιδάκη διαφώνησαν με τήν προηγούμενη διοίκηση πρωκτού γίνουν εκλογές .
Το δεύτερο κόμμα είναι το ΕΝΑΚ του κ.Δημήτρη Πανταζόπουλο ξάδελφος του Ηλία Πανταζόπουλο (ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΉ ) . Ο κ. Δημήτρης Πανταζόπουλος είναι οπαδός του πρώην δημάρχου κ. Θεόδωρο Γεωργάκη που χρεοκόπησε την Ηλιούπολη.
ΣΤΟ κόμμα τους του κ.Γιώργο Χαντζιδάκη και του κ. Δημήτρη Πανταζόπουλο ΗΛΙΟΥΠΟΛΟΙ ΜΑΖΙ είναι και ο κ. Σταύρος Γεωργάκης ξάδελφος του κ. Θόδωρά Γεωργάκη που χρεοκόπησε την Ηλιούπολη . Ο κ. Σταύρος Γεωργάκης εκτελεί χρέη προέδρου του δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης .Ο κ . Δημήτρης Πανταζόπουλος στις εκλογές αποχώρησε και δεν έβαλε υποψηφιότητα .Τώρα είναι πρόεδρος στο ΠΑΟΔΗΛ .
Το τρίτο κόμμα είναι του κ. Αποστόλη Στασινόπουλο "ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ" .

ΜΉΠΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΝΤΖΙΔΑΚΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο Κ. ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ;

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ -ΕΛΛΗΝΙΚΟ , Ο ΔΗΜΟΣ Π. ΦΑΛΛΗΡΟΥ , Ο ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ,Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ ΚΤΛ ΕΧΌΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ. ΛΕΝΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΦΤΩΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ .ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΙΟΣ ΜΙΖΕΡΟΣ ΔΗΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΛΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ .
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΔΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΟΜΟΡΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ;

ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΆΝΕΙ ΑΝΑΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ Ή ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο Κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΕΛΛΗΝΙΚΟ ,ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ Π. ΦΑΛΛΗΡΟΥ , ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ;
ΑΜΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΘΠΟΛΗΣ Ή ΤΙΣ ΧΟΡΩΔΙΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ;

ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ . ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΔΚΕΔΑΣΟΥΜΕ .

ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΝ Κ. ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΡΙΝΗ ΝΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΤΩΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ .ΘΈΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Κ. ΘΕΟΔΩΡΑ ΓΕΩΡΓΑΚΗ , ΤΟΥ Κ. ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ Κ. ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟ .
ΓΙΑΤΙ Ο Κ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ Κ. ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΝΤΖΙΔΆΚΉ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ Κ. ΤΑΣΟ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Ή ΤΟΝ Κ. ΓΑΒΡΙΗΛ ΑΡΑΜΠΑΝΤΖΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ Ν.Δ .ΣΤΗΡΙΞΕ ΠΑΣΟΚ.
Ο Κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ Κ. ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟ .ΟΜΩΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ Κ. ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΝΤΖΙΔΆΚΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΏΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΈΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Κ. ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΛΟ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΜΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ .

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ .ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ;

Ανώνυμος είπε...




ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

ΕΥΧΟΝΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ


ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΩ ΑΝΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ.
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ .

ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΜΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΑΚΟΥΩ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ .

ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ !!!!!!!!


θΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΡΙΝΗ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΤΟΥ.