ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Φυσικά και δεν περιμέναμε από τους Συνεργούς να έχουν καλή γνώμη για εμάς

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

Φυσικά και δεν περιμέναμε από τους Συνεργούς να έχουν καλή γνώμη για εμάς



Ωραίο το κείμενο του επικεφαλής των Συνεργών με την Ηλιούπολη Παναγιώτη Δριμυλή  που φυσικά διαβάσατε και στην ομάδα "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" στο facebook.


Προφανώς και δεν είμαστε "καθαρίστριες" των αρίστων για αυτό και αναδείξαμε ως είχαμε υποχρέωση του θέμα με τον Νίκο Γεωργιάδη εκ νέου και κόντρα βέβαια σε οποιαδήποτε "γραμμή" αφού για εμάς φυσικά και δεν έχει θέση σε ένα κόμμα που μιλάει για άριστους, και που τα μέλη του έχουν ως ήρωες όσους όρθωσαν το ανάστημά τους και έδωσαν το αίμα τους για να μην γίνει η χώρα μας Σοβιετία. 

Και βέβαια το αδίκημα του Γεωργιάδη δεν έχει να κάνει με την Θρησκεία μας ,άλλες είναι περισσότερο σκληρές με παιδόφιλους και ομοφυλόφιλους όπως ο κ. Νίκος Γεωργιάδης. 

Δεν είναι καν ΗΘΙΚΟ το θέμα ,πρόκειται για ΠΟΙΝΙΚΟ αδίκημα που πραγματοποιούν όσοι φυσικά δεν είναι ΠΙΣΤΟΙ ή που ανεπιτυχώς υποδύονται τους πιστούς. 

Γιατί ορθώς και η Ορθόδοξη αλλά και η Καθολική Εκκλησία θεωρούν αμαρτία τον ΚΙΝΑΙΔΙΣΜΟ. Δεν τον επικροτούν και δεν τον ανέχονται στις τάξεις τους όταν αυτός διαπιστωθεί. 

Ατυχώς λοιπόν σε όσους λένε πως δεν μας νοιάζει τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του ο Χριστιανισμός έχει βάλει κανόνες και τον ΝΟΙΑΖΕΙ. 

Στους κανόνες λοιπόν αυτούς που αφορούν μέρος της παράδοσής μας και εγώ ο Ορθόδοξος Χριστιανός της ταυτότητας ( έτσι είναι όσοι δεν εκκλησιάζονται κάθε Κυριακή και δεν εξομολογούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα) υπακούω ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη Βούληση γιατί θεωρώ ορθό το κήρυγμα ακόμα και εάν δεν δύναμαι να το εφαρμόσω. 

Και φυσικά όποιος θέλει να επιβάλλει την "ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ" της Αστικής μας Δημοκρατίας ενάντια σε έναν ιερέα που δεν έχει δείξει παρά μόνο θετικό έργο σίγουρα ΠΙΣΤΟΣ δεν είναι. 

Για το ΕΛΑΣ - ΕΛΛΗΝΩΝ -ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ φυσικά και είμαι αντίθετος και το έχω αποδείξει με θέματα που έχω φιλοξενήσει στο ιστολόγιο χωρίς καμία παράταξη να ενδιαφερθεί και μάλιστα προεκλογικά!

Μάλιστα θεωρώ πρόκληση το γεγονός πως την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου "κοσμεί" και το πορτραίτο του δοτού δημάρχου της χούντας Κ. Δελλαπόρτα αλλά μάλλον μόνο εμένα ενοχλεί.

Η εικόνα με τα στραγάλια δεν δείχνει εμπάθεια αλλά ενημερώνει τους συνδημότες μας μια εικόνα που δεν συνάδει με αίθουσα συνεδριάσεων δημοτικού συμβουλίου όπου οι "άριστοι" αποφασίζουν τάχα για το κοινό μας καλό. 

Για τον Ροβεσπιέρο η Ιστορία έχει ήδη αποφανθεί αφού παρά τις αγαθές του προθέσεις κυβέρνησε δικτατορικά και είχε το φρικτό τέλος των περισσότερων δικτατόρων. Οι Ιακωβίνοι άλλωστε έπραξαν σαν μπολσεβίκοι ακυρώνοντας το μήνυμα της Γαλλικής Επανάστασης μόλις πήραν αυτοί τα ηνία της Εξουσίας.

Και φυσικά δεν πιστεύω στην θεωρία του Δαρβίνου άρα ουδείς θα μας απαλλάξει από τους άριστους και τις "καθαρίστριές" τους.

Το θέμα είναι οι άριστοι να είναι πραγματικοί και όχι σαν αυτούς που αναφέρεις που αποτελούν όνειδο για την παράταξη που υπηρετούν αγνοώντας την Ιστορία της. 

Πάντως καλό το κείμενο για να προσεγγίσει όσους ακόμα πιστεύουν σε μια καλή αριστερά και στους αγωνιστές της. Όλο και περισσότεροι  βέβαια άνθρωποι σε όλον τον κόσμο έχουν καταλάβει πως πίσω από τα δήθεν δημοκρατικά ιδεώδη που καπηλεύεται κρύβεται η εναγώνια προσπάθειά της να καταλύσει την έστω και με πολλά κακώς κείμενα Αστική μας Δημοκρατία για να εγκαθιδρύσει την ΚΟΚΚΙΝΗ τυραννία της.

Αυτή η Αστική Δημοκρατία που είναι ισχυρή ακόμα στην χώρα μας και δεν θα τολμούσε ποτέ ουδείς λειτουργός της να δώσει εντολή να γκρεμιστεί έστω και μια "αυθαίρετη" Εκκλησία.

Γιατί προφανώς και δεν μπορεί να μην βλέπουμε τόσα παράνομα χτίσματα στον Υμηττό και να βλέπουμε μια Εκκλησία, εάν δεν είμαστε ΑΘΕΟΙ ή οπαδοί άλλου δόγματος.

Στην περίπτωση του Νίκου Γεωργιάδη η Ελληνική Δικαιοσύνη δεν τυφλώθηκε (το έχει πράξει πολλές φορές) απλώς εφάρμοσε έναν νέο Ποινικό Κώδικα που έφερε μια αριστερή κυβέρνηση πριν λίγους μήνες και δεν κατάργησε ως όφειλε η "φιλελεύθερη" κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Άλλωστε κράτος παρίας είμαστε Παναγιώτη Δριμυλή και το μόνο που μας κρατάει ακόμα ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ως Έθνος είναι  οι σχέσεις φιλίας και συνεργασίας που έχουμε με κράτη όπως οι ΗΠΑ και η Μεγάλη Βρετανία. 

Χωρίς την δική τους επικυριαρχία εδώ , καμία ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν θα υπήρχε και ουδείς από εμάς θα μπορούσε να γράψει ελεύθερα την ΑΠΟΨΗ του.

Γιατί ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ έχει χρόνια εγκαταλείψει αυτή την μοναδική γωνιά του πλανήτη όπου εάν και νίκησε η ΔΕΞΙΑ σε έναν εμφύλιο , η Ιδέες της Αριστεράς επικράτησαν σε μεγάλα τμήματα του πληθυσμού μας.

Βλέπεις στα ΜΜΕ κυριάρχησαν για δεκαετίες όσοι δεν ήταν "καθαρίστριες" των άριστων αλλά της κόκκινης τρομοκρατίας που άφησε εκατοντάδες νεκρούς από την μεταπολίτευση  έως και σήμερα. 

Και βέβαια και αυτούς ως δημοσιογράφος έχεις υποχρέωση να παίρνεις την άποψή τους αλλά παράλληλα να καυτηριάζεις τις μεθόδους τους. 

Θύμα είχε και η πόλη μας με την δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια και την Σέχτα Επαναστατών να αναπαράγει φαιδρές και αστείες αντιλήψεις που όμως έχουν απήχηση σε αρκετούς που αναζητούν "Δικαιοσύνη" και ονειρεύονται "επαναστάσεις" που θα οδηγούσαν την χώρα μας σε κόκκινες δικτατορίες. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: