ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο κ. Δημήτρης Ταμβάκος δεν έβρισε τα Θεία - Όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι όμως πλην του κ. Καλαρρύτη ζητάνε να γκρεμιστεί μία Εκκλησία

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Ο κ. Δημήτρης Ταμβάκος δεν έβρισε τα Θεία - Όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι όμως πλην του κ. Καλαρρύτη ζητάνε να γκρεμιστεί μία Εκκλησία


Επειδή μας διαμαρτυρήθηκαν όσοι γνωρίζουν τον γιατρό και δημοτικό σύμβουλο κ. Δημήτρη Ταμβάκο θα θέλαμε εκ νέου (ήδη το κάναμε λίγο μετά την πρώτη μας ανάρτηση που είχε ανακρίβειες) να τονίσουμε πως ΟΥΔΕΠΟΤΕ έβρισε τα Θεία κατά την διάρκεια του τελευταίου δημοτικού συμβουλίου.



Το ατόπημα του ήταν πως έστειλε στο διάολο τον επικεφαλή της δημοτικής παράταξης "Η Πόλη που θέλω" κ. Γαβριήλ Αραμπατζή όπως μπορείτε  να διαβάσετε και στην ανάρτηση μας εδώ και φυσικά να δείτε και στο βίντεο που αυτή περιέχει. 

Ο κ. Ταμβάκος αμέσως μετά τις παρατηρήσεις του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου κ. Σταύρου Γεωργάκη ανακάλεσε και φυσικά η ατυχής αυτή συμπεριφορά του δεν συνάδει με όσα μας περιγράφουν για τον χαρακτήρα του όσοι τον  γνωρίζουν προσωπικά..

Αυτά λοιπόν για να αποκαταστήσουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ και να έχουμε  ήσυχη την συνείδησή μας.Έτσι και αλλιώς την έχουμε βέβαια αφού η δική μας διαδικτυακή παρουσία θα συζητείται καιρό μετά την οριστική αποχώρησή μας και αυτό θα είναι και το μεγάλο μας βραβείο για όσα κάνουμε για την πόλη μας.

Βέβαια για μένα προσωπικά όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι πλην του κ.  Καλαρρύτη δεν είναι ούτε καλοί χριστιανοί , ούτε καν χριστιανοί αφού απαιτούν να τηρηθεί η "νομιμότητα" στην περίπτωση των αυθαιρεσιών στο ξωκλήσι του Προφήτη Ηλία που οι ανάγκες των πιστών ΑΠΑΙΤΟΥΝ να γίνει κανονικός ναός.

Σύντομα και μέσα στις γιορτές θα έχουμε θετικές εξελίξεις στο θέμα με τον ναό που χτίστηκε στον Προφήτη Ηλία αφού φυσικά και ουδείς διανοείται πως θα μπορούσε το επίσημο Κράτος να γκρεμίσει έναν ναό πλην των δημοτικών συμβούλων της πόλης μας που πλην του κ. Καλαρρύτη θέλουν τάχα να τηρηθεί η "νομιμότητα"


Στο χρόνο  3:47:41 μπορείτε και πάλι να δείτε το ατυχές περιστατικό με τον κ. Ταμβάκο



Σ.Μ


Δεν υπάρχουν σχόλια: