ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Άγγελος Δημητρόπουλος: Οι τσαρλατάνοι που υπόσχονται τα πάντα δεν ξαναεκλέγονται

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Άγγελος Δημητρόπουλος: Οι τσαρλατάνοι που υπόσχονται τα πάντα δεν ξαναεκλέγονται


Aggelos Dimitropoulos
12 ώρες ·
100 μέρες υποκρισία και ψέμματα

100 μέρες συμπληρώνει σήμερα η «νέα» διοίκηση του Δήμου Ηλιούπολης.

100 μέρες ήταν αρκετές για να καταρρεύσουν σαν χάρτινος πύργος οι υποσχέσεις για άμεση επίλυση των προβλημάτων καθημερινότητας της πόλης. Γιατί κάποιοι επενδύσανε στα προβλήματα και όταν λέγαμε πως αυτά δε λύνονται με μαγικό ραβδάκι ειρωνεύονταν και λέγανε πως «αυτοί έχουν τον τρόπο να τα λύσουν αλλά δεν τους άφηνε ο Βαλασόπουλος». Αποτέλεσμα: μπάζα και σκουπίδια παντού. Βέβαια, τώρα δεν τα βλέπουμε αναρτημένα στα προφίλ τους και τώρα «φταίνε οι κακοί πολίτες και όχι η διοίκηση του Δήμου» όπως μας λέγανε πριν 6 μόλις μήνες.


100 μέρες ήταν αρκετές για να φανεί πως το σύνθημα ότι «θα επαναφέρουμε τη Δημοκρατία στην Ηλιούπολη» ήταν μια βαρύγδουπη μπαρούφα αφού καμία Δημοκρατία δεν έλειπε από την Ηλιούπολη και, μάλιστα, με αυτούς στη διοίκηση βλέπουμε αποφάσεις να περνάνε με συντριπτικές... μειοψηφίες στο Δημοτικό Συμβούλιο και προϋπολογισμό ψηφισμένο από 8 στους 41 δημοτικούς συμβούλους.

100 μέρες ήταν αρκετές για να ξεχαστούνε οι καταγγελίες για «έκνομες ενέργειες» και να καταλάβει και ο κάθε αδαής πως ήταν κι αυτό μια προεκλογική φούσκα του μηχανορράφου που ήθελε να δώσει οσμή πολέμου με την διαφθορά στην κίνηση Ιζνογκούντ που έκανε (με επιτυχία ομολογουμένως).

Η ιστορία έχει δείξει πως οι τσαρλατάνοι που υπόσχονται τα πάντα σε όλους εκλέγονται.
Δεν ξαναεκλέγονται όμως...


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Συμφωνούμε με το ποστ στο facebook  του πρώην Αντιδημάρχου Άγγελου Δημητρόπουλου μόνο που η Ιστορία στην Ελλάδα επαναλαμβάνετε ως φάρσα δεν είμαι σίγουρος πως ο κ. Χατζηδάκης δεν θα εκλεγεί και πάλι . Άλλωστε παρόμοιοι δήμαρχοι έχουν καταφέρει να εκλεγούν για δύο τουλάχιστον τετραετίες. 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΔΗ "ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΕΙ" ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ. ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ.*

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ , ΑΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΕΜΜΙΣΘΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ,"PROJECT MANAGERS", ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΑΙ ΑΜΙΣΘΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ.

ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΩΣ ΦΑΡΣΑ. ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΑΖΟΥΣΑΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΟΦΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑ.
ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΔΙΩΚΑΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΩΝ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΩΝ.

*ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΖΩ...

"Η αξιοπρέπεια , δεν έγκειται στο να κατέχεις περίοπτη θέση αλλά στο να αισθάνεσαι πάνω απ’ όλα ελεύθερος χωρίς δεσμεύσεις και "ανεξόφλητα γραμμάτια".