ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Γνωρίζει κανείς "σύντροφος" από την Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης που εργάζεται η Πάολα Μάλοβιτς σήμερα;

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

Γνωρίζει κανείς "σύντροφος" από την Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης που εργάζεται η Πάολα Μάλοβιτς σήμερα;

Η Πάολα Μάλοβιτς είχε αναστατώσει τους πάντες όταν ως σύμβουλος του κ. Αλογοσκούφη "διεκδικούσε"  τα οικόπεδα Νάστου και παράλληλα σύμφωνα με όσα τις καταλόγιζαν ήταν και κληρονόμος!
Μετά την απόφαση ΟΝΕΙΔΟΣ του Αρείου Πάγου που δικαίωσε το Ελληνικό Δημόσιο καταπατώντας κάθε έννοια ΔΙΚΑΙΟΥ φυσικά και ηρέμησαν όσοι διώκτες της κραύγαζαν για το "στημένο" της υπόθεσης που θα έδινε τα οικόπεδα στους πραγματικούς ιδιοκτήτες τους αφού το Ελληνικό Δημόσιο στο οποίο κατέληξαν δεν είχε ποτέ κανέναν τίτλο ιδιοκτησίας. Άφησε να γίνονται αγοραπωλησίες εισέπραττε κανονικά φόρους και ξαφνικά πήρε από τον ιδιώτη τα ακίνητα για να δώσει προφανώς πολύ σύντομα σε κάποιον άλλον ή και στον ίδιο εάν συμμετάσχει στον πλειστηριασμό!

 Επειδή είμαι σίγουρος πως οι "σύντροφοι" του ΚΚΕ αγνοούν που βρίσκεται σήμερα τοποθετημένη η Πάολα Μάλοβιτς τους καλώ να το ψάξουν. Θα βγάλουν λαβράκι και θα συνεχίσουν να πουλάνε καλύτερα το παραμύθι τους για τη ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ που τώρα που έγινε κάποιοι την θέλουν ΔΗΜΟΤΙΚΗ! Λες και ο δήμος μας δεν συντηρείται από τα λεφτά του κεντρικού κράτους και παράγει δικό του πλούτο! 

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΣΗΜΕΡΑ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ , ΤΙΜΑΤΑΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ .

Η ΠΑΟΛΑ ΜΑΛΟΒΙΤΣ Σ.Κ.Ε.Π ΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΟΡΓΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΥΑΛΩΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΗΜΕΝΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
ΓΕΝΙΚΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΘΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.