ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τα κρούσματα και σήμερα 152 και 17 διασωληνωμένοι αλλά κάποιοι εξακολουθούν και δεν βλέπουν την πανδημία

Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

Τα κρούσματα και σήμερα 152 και 17 διασωληνωμένοι αλλά κάποιοι εξακολουθούν και δεν βλέπουν την πανδημία



Ο Αρκάς μπορεί να σαρκάζει ένα 5% -10% που δεν πιστεύει στην ύπαρξη της  πανδημίας αλλά το θέμα είναι πως κινδυνεύουμε εξαιτίας κάποιων αρχικώς "ψεκασμένων" που λόγω της οικονομικής δυσπραγίας θα βρουν και άλλα "πρόβατα" να τους ακολουθήσουν. 


Άλλωστε εδώ υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν εν έτει 2020 στον κομμουνισμό ή στον σοσιαλισμό στη χώρα μας γιατί να μην πιστέψουν πως ο covid-19 είναι μια απλή γρίπη! 

Εμείς έχουμε "καθαρίσει" τα ΜΜΕ που διαθέτουμε από "ψεκασμένους" και τις επικίνδυνες για την υγεία των πολιτών απόψεις τους όπως έχουμε ξεφορτωθεί και από τις ομάδες μας στο facebook όσους δεν πιστεύουν στην Αστική Δημοκρατία. 

Σε εποχές κρίσης ο χαβαλές των κομμουνιστών ή των ναζιστών είναι επιζήμιος και θανατηφόρος αυτή την κρίσιμη για την παγκόσμια Ιστορία καμπή. Άλλωστε ο λαϊκισμός σε περιόδους κρίσης έχει την τιμητική του.



Η οικονομική κρίση, απόρροια της πανδημίας που ξεκίνησε από την κομμουνιστική Κίνα και έπληξε όλο δυτικό κόσμο,  θέλει να είναι σε επιφυλακή όλοι οι πολίτες που θεωρούν τις ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ που εξασφαλίζει μόνο η Αστική Δημοκρατία που υπάρχει στη Δύση απαραίτητες για μια αξιοπρεπή ζωή 

Το να γίνουμε Κούβα, Βενεζουέλα , Βόρεια Κορέα ή Ιράν είναι κάτι που δεν επιθυμεί η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών  του δυτικού κόσμου και προφανώς δεν θα αφήσει κανένα κόκκινο ή μαύρο φασίστα να πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες και να μένει αναπάντητος για τις αρλούμπες και τις θεωρίες συνωμοσίας που πλασάρει ως τάχα γεγονότα! 

Η Κίνα θα πληρώσει για το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που έκανε, καθώς και ο ΠΟΥ για την μεροληπτική του στάση υπέρ της Κίνας στην αρχή της εξάπλωσης του θανατηφόρου κινεζικού ιού. 

Στην μάχη της επόμενης μέρας όλες και όλοι πρέπει να συνταχθούν είτε με τον Αμερικανικό Αετό είτε με τον Κινέζικο Δράκο . Και εδώ τρίτος δρόμος δεν υπάρχει, και όποιος δεν καταδικάζει ΔΗΜΟΣΙΑ το κομμουνιστικό Κράτος της Κίνας πολύ σύντομα θα αντιμετωπίσει την ΟΡΓΗ της μοναδικής υπερδύναμης του πλανήτη . 

Για αυτό στο Μέγαρο Μαξίμου ας μην θεωρούν πως βοηθάει η ουδετερότητα σε στιγμές κρίσης. Θα βρεθούν εάν συνεχίσουν έτσι στο καναβάτσο αφού άμα είσαι δυνατός δημιουργείς και την διάδοχη κατάσταση εκεί που χθες δεν υπήρχε. 

Όπως από την πρώτη στιγμή μέσα από εδώ είχαμε επισημάνει για μας είναι παντελώς ανήθικο να έχουμε καλές σχέσεις με όσους μας δημιούργησαν αυτή την καταστροφή. Έτσι η θέση μας είναι κάτω από τις φτερούγες του Αμερικανικού Αετού που προστατεύουν  εδώ και δεκαετίες την Δημοκρατία και τις Ελευθερίες σε όλο τον κόσμο. 

ΥΓ: Η συμφωνία με την Αίγυπτο για την ΑΟΖ ήταν μια προσωπική επιτυχία του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια αλλά δεν μπορούμε να μπούμε σε λεπτομέρειες αναμένοντας να περάσει η συμφωνία από την Ελληνική Βουλή. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: