ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το επιτελικό κράτος "βούλιαξε" μέσα στη λάσπη και στην ΔΙΑΦΘΟΡΑ του

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

Το επιτελικό κράτος "βούλιαξε" μέσα στη λάσπη και στην ΔΙΑΦΘΟΡΑ του



Επτά οι νεκροί από την ισχυρή νεροποντή στην Εύβοια και το επιτελικό κράτος ψάχνει δικαιολογίες και "καλύπτει" την αχρησία των δομών του. Αρχικώς οι επιστήμονες που πληρώνονται από την Πολιτική Προστασία και άλλοι από το ευρύτερο Ελληνικό Δημόσιο έδωσαν λάθος εκτίμηση για τον όγκο του νερού που θα έπεφτε και εν συνεχεία όπως μας πληροφορούν οι κάτοικοι είχαν από την πυροσβεστική την ίδια αντιμετώπιση όπως είχαν και στο Μάτι επί ΣΥΡΙΖΑ. 


Άλλωστε εκτός από τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος στελέχη που συμμετείχαν στο φιάσκο που κατέληξε σε ανείπωτη Εθνική Τραγωδία στο Μάτι όχι μόνο δεν πήγαν σπίτι τους αλλά αναβαθμίστηκαν για τον ζήλο προφανώς που απέδειξαν όχι για να σβήσουν την φωτιά αλλά για να καλύψουν τις τεράστιες αδυναμίες τους , την έλλειψη συντονισμού που παρατηρούμε σε όλους τους ένστολους και κυρίως τον κυνισμό τους .

Από τότε που μπήκαμε στα μνημόνια και έγιναν περικοπές στους μισθούς τους εργάζονται σε ρυθμούς ρελαντί και κυρίως εάν κάποιος αξιολογεί πως αυτοί κάνουν για τα σώματα που υπηρετούν πρέπει σήμερα κιόλας να πάει να αυτοκτονήσει.

Στην ΕΛ.ΑΣ τα ίδια το πόρισμα των 40.000 σελίδων της ΕΥΠ  για την εγκληματική οργάνωση Μάλαμα- Παπαχρήστου αποδεικνύει πως συνεργάζονται με τους ποινικούς και συμμετέχουν σε κάθε είδους παραβατική συμπεριφορά για να τα οικονομήσουν.

Ελάχιστα τους πείραξαν και η παρούσα κυβέρνηση αλλά και η προηγούμενη που διέταξε τουλάχιστον την έρευνα της ΕΥΠ αφού σε αυτούς τους χώρους η διαφθορά είναι κυρίως του κόμματος της ΝΔ.

Ο παιδεραστής πρώην υπουργός της ΝΔ βγαίνει κανονικά σε κανάλια και μας μιλάει για τον "Μωϋσή" που θα μας σώσει και στην περίπτωση του καθηγητή -παιδεραστή από την Αργυρούπολη τα στοιχεία δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα αφού προφανώς και ο Τσιάρας κάνει διακοπές και δεν αντιλαμβάνεται πως δεν είναι δυνατόν για καθηγητή που έχει διατάξει η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως την αργία του να καθυστερεί η Εισαγγελία να δώσει στα στοιχεία του στην Δημοσιότητα για να βρεθούν και τα άλλα θύματα του όπως συμβαίνει στις περισσότερες τέτοιες περιπτώσεις.

Εάν δεν υπήρχε δηλαδή και η υπουργός θα τον βλέπαμε τον Σεπτέμβριο κανονικά με την ίδια διεύθυνση να παραδίδει μαθήματα στο Γυμνάσιο που εργάζονταν!

Είναι εμφανές πως η κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη δεν έχει άλλη επιλογή από το να ξεφορτωθεί τα βαρίδια του κόμματος και να στείλει στην Ελληνική Δικαιοσύνη για τιμωρία όσους διεφθαρμένους Δικαστικούς, Αστυνομικούς , Δικηγόρους & επιχειρηματίες εμπλέκονται στο κύκλωμα Μάλαμα.

Όσοι συμβουλεύουν τον πρόεδρο της ΝΔ να πάει κόντρα στα συμφέροντα φίλης και σύμμαχης χώρας που έχει ενδιαφέρον αφού από το κύκλωμα θίχτηκαν τα καλώς νοούμενα συμφέροντά της τον οδηγούν σε έξοδο από το Μαξίμου παρόλο που στην παρούσα φάση δεν φαίνεται δημοσκοπικά πως κινδυνεύει να ηττηθεί σε εκλογές από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αλλά επειδή με δύο-τρεις "στραβές" που θα γίνουν όσο διατηρείς αυτή την σαπίλα στο Κράτος τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν εάν θέλει να βγάλει έστω την τετραετία του ας πιέσει την Δικαιοσύνη να κάνει επιτέλους το καθήκον της γιατί η δεύτερη φορά Αριστερά δεν θα είναι για εκείνον τόσο ανεκτική σε ό,τι ανακαλύψει ως πεπραγμένα της διακυβέρνησής του.

Εάν ποντάρει σε συμψηφισμούς μάλλον θα απογοητευθεί αφού άλλωστε η οικογένειά του έχει εδώ και δεκαετίες συνδυάσει το όνομα της με διάφορα σκάνδαλα ( Siemens κ.ο.κ) και φυσικά δεν είναι διατεθειμένη η Σαμαρική πτέρυγα του κόμματος να βλέπει να της κουνάει το δάχτυλο ο Αλέξης Τσίπρας και η παρέα του και να βλέπει τον πρωθυπουργό της χώρας να μην τους πηγαίνει έως το ΤΕΛΟΣ.

Η ΝΔ και ο νεοδημοκράτης και η νεοδημοκράτισσα που έχουν διωχθεί από τα καθεστώτα ΠΑ.ΣΟ.Κ και ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ δεν μπορούν να φορτώνονται στις πλάτες τους παιδόφιλους , αστυνομικούς-μπράβους, δικαστές που έβγαζαν αποφάσεις κατά παραγγελία , και δημοσιογράφους που έγραφαν χωρίς στοιχεία σπιλώνοντας υπολήψεις.

Ας τα δουν αυτά στην Πειραιώς γιατί στα μέσα του 2022 και εάν δεν έχουν προσφύγει σε πρόωρες το φθινόπωρο θα ετοιμάζονται να παραδώσουν τις καρέκλες τους σε έναν ΣΥΡΙΖΑ που μέχρι τότε θα τον έχουν οι ίδιοι "αθωώσει" αφού ούτε ψάχνουν στοιχεία αλλά ούτε αξιοποιούν τα υπάρχοντα για τα πεπραγμένα του.

Ας πάει λοιπόν σήμερα στην Εύβοια ο πρωθυπουργός να τους εξηγήσει γιατί και επί ΝΔ πνίγονται και καταλήγουν να τους μαζεύει το λιμενικό από την θάλασσα και ας βάλει το χέρι στην τσέπη γιατί η δικαιολογημένη οργή των κατοίκων δεν κατευνάζεται με ευχολόγια.

 Ευτυχώς ο αρμόδιος υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων το γύρισε χθες και ΄μίλησε ΑΝΟΙΧΤΑ για λάθος εκτίμηση που είχαν από τους αρμόδιους επιστήμονες για τα καιρικά φαινόμενα γιατί να μας λέει πως δεν χρησιμοποιήθηκε το 112 για να σωθούμε είναι πρόκληση για όλους εμάς που πληρώνουμε για να συντηρεί ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ η Πολιτική Προστασία που έχουν  στήσει "μαγαζιά" και με δήθεν "εθελοντικές ομάδες" αλλά προσεχώς αφού βλέπετε πως ούτε την ΕΥΠ δεν ελέγχουν και κάνει έρευνες και από μόνη της!

Και καλά κάνει για να μαθαίνουμε και εμείς κάτι από την διαφθορά που κατατάσσει την χώρα μας δεύτερη από τα κράτη - μέλη της Ε.Ε .

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: