ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι υπάλληλοι των ΚΕΠ στέλνουν ΕΞΩΔΙΚΟ στην κυβέρνηση και ο "Μωϋσής" και τα παπαγαλάκια του μας μιλάνε για μεταρρυθμίσεις και ανάπτυξη

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

Οι υπάλληλοι των ΚΕΠ στέλνουν ΕΞΩΔΙΚΟ στην κυβέρνηση και ο "Μωϋσής" και τα παπαγαλάκια του μας μιλάνε για μεταρρυθμίσεις και ανάπτυξη


Θα ήταν για γέλια εάν δεν είχαμε χρεοκοπήσει και καταστραφεί οικονομικά εξαιτίας τέτοιων πρακτικών.

Οι υπάλληλοι των ΚΕΠ βρήκαν ευκαιρία να κατοχυρώσουν τα συντεχνιακά τους αιτήματα που δεν αφορούν την κοινωνία . Ο κλάδος ΔΥΠ (Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών) και άλλα ευφυή αλλά δυστυχή για τους πολλούς είναι κάτι για τα οποία ο κόσμος ψήφισε τη ΝΔ για να του τα λύσει ΟΡΙΣΤΙΚΑ.

Τελικά έκανε ΛΑΘΟΣ χρειάζεται κάτι πιο φιλελεύθερο για να προχωρήσει η χώρα αφού εδώ τρέχουμε ακόμα στα ΚΕΠ για πράγματα που παντού στον κόσμο γίνονται ηλεκτρονικά. Και αντί να πάμε σε ΜΕΙΩΣΗ του προσωπικού και ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΕΠ θέλουμε περισσότερο προσωπικό και φυσικά και άλλα ΚΕΠ!

Αλλά έτσι η ζωή δεν προχωράει και η Ελληνίδα και ο Έλληνας θα χρειαστεί να πληρώσουν περισσότερους φόρους για υπαλλήλους που ΔΕΝ χρειαζόμαστε.

Αλλά όταν τροφοδοτείς τον λαϊκισμό και ένα χρόνο μετά στην Εξουσία αντί να διώξεις 100.000 δημοσίους υπαλλήλους ,έχεις προσλάβει πάνω από 60.000 νέους τότε η χρεοκοπία βαραίνει τις δικές σου πολιτικές και η έξοδος από την Εξουσία πλησιάζει όπως και τα νέα μνημόνια που έρχονται και ο νέος μας δανεισμός εάν βρεθεί κάποιος τρελός να μας δανείσει για να πάρει τα λεφτά του μετά από 100 και πλέον χρόνια!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: