ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η Βαρβαρότητα της Ανατολής για όσους κάνουν πως δεν την βλέπουν και ζητάνε όπως ο Μίκης Θεοδωράκης συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με το γειτονικό βάρβαρο και φασιστικό κράτος

Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

Η Βαρβαρότητα της Ανατολής για όσους κάνουν πως δεν την βλέπουν και ζητάνε όπως ο Μίκης Θεοδωράκης συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με το γειτονικό βάρβαρο και φασιστικό κράτος


Διαβάστε το από εδώ γιατί βαριέμαι και να τους βρίσω σήμερα έχω τις καλές μου. Για όσους δυσκολεύεστε να καταλάβετε τι είναι η βαρβαρότητα της Ανατολής ρωτήστε τους Τουρκοκρητικούς που όπως και εσείς δεν την βλέπουν.



Άλλωστε πως να την δεις εάν είσαι μέρος του προβλήματος και όχι της ΛΥΣΗΣ. Για όσους δεν ξέρουν αγγλικά να διαβάσουν το κείμενο ας αρχίσουν να μαθαίνουν τουλάχιστον σε αυτή την γλώσσα δεν χρησιμοποιούν τις χιλιάδες τουρκικές λέξεις που χρησιμοποιούν αρκετοί  "συνέλληνες" που βέβαια είναι από αυτούς που θαυμάζουν τον ανύπαρκτο πολιτισμό της Ανατολής και βρίζουν με κάθε ευκαιρία την Δύση.

Και φυσικά  η Ντάρια το μοντέλο από την Ουκρανία και ο σύντροφός της θα την βρουν την άκρη αφού ως γνωστόν η Ουκρανία είναι μια Δημοκρατία πρότυπο με ισχυρούς συμμάχους.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: