ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις για την πόλη για έξυπνους αναγνώστες για τους υπόλοιπους ας εξακολουθούν να μην φοράνε τις μάσκες τους έως ότου κάτι που δεν ευχόμαστε νοσήσουν

Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

Ειδήσεις για την πόλη για έξυπνους αναγνώστες για τους υπόλοιπους ας εξακολουθούν να μην φοράνε τις μάσκες τους έως ότου κάτι που δεν ευχόμαστε νοσήσουν

- Οι "ψεκασμένοι" της πόλης πιάνουν όλοι την γκάμα των εκπαιδευτικών βαθμίδων αποδεικνύοντας αυτό που χρόνια λέμε πως οι τίτλοι σπουδών από Ελληνικά Πανεπιστημιακά Ιδρύματα έχουν μικρή σημασία αφού η Παιδεία μας εδώ και δεκαετίες δεν βγάζει οπαδούς της λογικής αλλά ιδεοληπτικούς που είναι έτοιμοι να ασπαστούν οποιαδήποτε θεωρία συνωμοσίας για να υπερασπιστούν την μικρότητά τους.
Έτσι δεν είναι ανάγκη να είναι κάποιος απόφοιτος δημοτικού για να πιστέψει πως ο covid-19  είναι "σατανικό κόλπο" των κυβερνώντων για να μας ελέγχουν! . Τις ίδιες ανοησίες αναπαράγουν και εκπαιδευτικοί , και άλλοι κάτοχοι πανεπιστημιακών πτυχίων που φυσικά έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Ζουν για δεκαετίες παρασιτικά αμειβόμενοι από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα και ανήκουν πολιτικά στον χώρο της άκρας αριστεράς ή της άκρας δεξιάς ενώ βασικά αντιπαλεύονται την Αστική μας Δημοκρατία γιατί ήταν πάντα ΦΑΣΙΣΤΕΣ. Το να τους μιλάτε ή να συγχρωτίζεστε μαζί τους είναι για εμάς επικίνδυνο αφού η χαζομάρα όπως και ο covid-19 είναι μεταδοτικός. Λάθος η κίνηση του Μιχάλη Χρυσοχοίδη να στείλει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος υλικό από μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αναπαράγουν θεωρίες συνωμοσίας και προτρέπουν τον κόσμο να μην παίρνει μέτρα κατά  του covid-19 αφού τα σούργελα αυτά καθημερινά τα απαξιώνουν τα ΜΜΕ με το ρεπορτάζ τους. Άμα ο άλλος θέλει να πεθάνει ας πεθάνει άλλωστε αυτοί που αναπαράγουν αυτές τις ανοησίες "πεθαμένοι" είναι από χρόνια.

- Γκρίνια ακούμε από κάποιους από τους 62 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της δημοτικής παράταξης "ΗλιουΌλοι Μαζί  -ΕΝΑΚ" που δεν έχουν αξιοποιηθεί. Λογικό ακούγεται . Αυτό που θα ήταν παράλογο για εμάς είναι να κάνουμε τις εικασίες τους ρεπορτάζ αφού άλλωστε εμείς προεκλογικά είχαμε υποδείξει ποιοι στήριζαν το εγχείρημα και πως θα γύρναγε την πόλη μας πίσω. Δεν μας άκουσαν ας φάνε στην μάπα 8 χρόνια Γιώργο Χατζηδάκη τώρα αφού άλλωστε ενναλακτική δεν υπάρχει και τελειώνει το 2020 . Ακόμα και εάν αυτή βρεθεί το 2022 δεν θα έχει καμία τύχη στις εκλογές του 2023 αφού οι ανατροπές δεν γίνονται τελευταία στιγμή! Εκτός και εάν φύγουν 2-3 δημοτικοί σύμβουλοι του Γιώργου Χατζηδάκη κάτι το οποίο δεν φαίνεται αφού και ο κόσμος θα κουραστεί να τους βλέπει μία να καταγγέλλουν τον ένα και μία τον άλλο πάντα χωρίς στοιχεία. Όλοι αυτοί μας θυμίζουν έναν Βαγγέλη Γεωργάκη που τελικά ποτέ δεν απέδειξε την διαφθορά που κατήγγειλε και το χειρότερο δεν έβγαλε ποτέ ούτε ένα έγγραφο που να καίει το Θεόδωρο Γεωργάκη. Δεν θα μου έκανε εντύπωση πλέον να είναι και φίλοι αφού συγγενείς δεν ήταν σίγουρα!

- Η απόπειρα δολοφονίας Στέφανου Χίου είναι ένα θέμα που θα φέρει πολλές τριβές στην κυβέρνηση αφού πλέον μια απλή ματιά στο "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" δείχνει πως απέκτησε "άρωμα Δύσης" κάτι που μάλλον θα φέρει πολλούς σε δύσκολη θέση αφού εάν δεν είχε συγκεκριμένες ιδεολογικές εμμονές ο Στέφανος Χίος ήδη ο Χρυσοχοίδης θα ήταν σπίτι του. Θα πάει έτσι και αλλιώς αφού επί υπουργίας του έπεσαν μολότοφ στα κράσπεδα της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας και γενικά επί υπουργίας του έχουμε έναν άγρια δολοφονημένο δημοσιογράφο Σωκράτη Γκιόλια και έναν ακόμα που γλίτωσε από "θαύμα" και από την αντίδρασή του να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου και να μην περιμένει το μοιραίο.

- Αύριο έχουμε θέμα που θα συζητηθεί αφού εντάξει το να παίρνεις προσωπικό έκτακτα λόγω covid-19 δεν είναι μεμπτό. Αλλά το να παίρνεις τον γιο της "φωνής" των εργατών του δήμου μας παραπέμπει πολύ σε Σοβιετία.
Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: