ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όχι εμάς δεν μας κάνουν εντύπωση αυτές οι θέσεις του ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλά αυτές για τα Εθνικά μας θέματα

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Όχι εμάς δεν μας κάνουν εντύπωση αυτές οι θέσεις του ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλά αυτές για τα Εθνικά μας θέματα


Μας το έστειλε αναγνώστης είναι από την επίσημη σελίδα του ΑΝΤΑΡΣΥΑ κάντε κλικ εδώ  θεωρώντας πως θα μας έκανε εντύπωση . Καμία αφού οι θέσεις στα Εθνικά Θέματα είναι χειρότερες και η ΟΥΤΟΠΙΑ τους για τάχα επαναστάσεις τους κατατάσσουν για εμάς στους "ψεκασμένους"  αλλά και επικίνδυνους αφού ο φανατισμός γεννάει ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. 


Η χώρα βέβαια δεν κινδυνεύει αφού έχει ισχυρούς συμμάχους και κυρίως έχει αγωνιστές της Δημοκρατίας που δεν θα αφήσουν την χώρα να κυλήσει στον ΚΟΚΚΙΝΟ φασισμό.

Όταν γράφαμε πως η πιο αξιόπιστη φωνή της αριστεράς στη χώρα μας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ κάποιοι κορόιδευαν λες και δεν βλέπουν τι έχει στα αριστερά του . ΚΚΕ. ΛΑΕ. ΜέΡΑ 25 κ.ο.κ Το να υιοθετούν οι πάντες ακούγεται ΔΙΚΑΙΟ άλλωστε σε ένα κομμουνιστικό κράτος που ονειρεύονται οι του ΑΝΤΑΡΣΥΑ η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμία αξία.

Και στην πόλη μας έχουμε εκπρόσωπο του ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο δημοτικό μας συμβούλιο άρα και εδώ υπάρχουν πολλοί που βλέπουν έτσι την ζωή επομένως και οι επιθέσεις σε ένα δυτικό ΜΜΕ με ΞΕΚΑΘΑΡΗ φιλοΑμερικανική τοποθέτηση θα εντείνονται αφού επί δεκαετίες η Αριστερά μάχεται τις ΗΠΑ επειδή κρατάει την Αστική Δημοκρατία στην Ευρώπη την ώρα που η Γερμανία κλείνει τα ΜΑΤΙΑ στην αφόρητη βαρβαρότητα της Ανατολής.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: