ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Έτσι δίνουν με ευτελή τιμήματα τις πλατείες μας για να πλουτίζουν οι ιδιώτες - Μπράβο στην Σοβιετία σας!!!!!

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

Έτσι δίνουν με ευτελή τιμήματα τις πλατείες μας για να πλουτίζουν οι ιδιώτες - Μπράβο στην Σοβιετία σας!!!!!

Αφού δεν κάνουν αντιπολίτευση οι δημοτικές παρατάξεις είπαμε να κάνουμε εμείς. Θέμα μας σήμερα η παραχώρηση μέρους των πλατειών της πόλης σε ιδιώτες την περίοδο των εορτών.
Σας έχουμε ενδεικτικά κάποιες από τις συμβάσεις που έχουν γίνει για να δείτε και εσείς τα ΕΥΤΕΛΗ κατά την δική μας ΑΠΟΨΗ τιμήματα που δίνει ο ιδιώτης για να εκμεταλλευθεί τον χώρο.

Πάμε λοιπόν
ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 2017-2018

Με 2.400 ευρώ η κυρία αυτή πέτυχε να κάνει εκδηλώσεις σε τμήμα της πλατείας. Νόμιμα αφού εσείς ψηφίσατε τους κυρίους αυτούς που θεωρούν ΛΟΓΙΚΟ τίμημα τα 2.400 ευρώ και δεν ξεκινάνε τον διαγωνισμό από τις 5.000 ευρώ που θα ήταν για μένα προσωπικά ένα χαμηλό τίμημα για χρήση του χώρου. Αλλά ας μην προτρέχω για να πάρουν θέση και οι δημοτικοί σύμβουλοι που εσείς εκλέγετε κάθε φορά. Άμα ήταν δική τους η πλατεία πάντως τόσο ΤΖΑΜΠΑ δεν θα την έδιναν σίγουρα.

ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ 2017-2018

Η κ. Δουβή ψήφισε ΛΕΥΚΟ! Για εμάς έπρεπε να ψηφίσει ΟΧΙ αλλά είναι δικό της θέμα. 1200 ευρώ! πλάκα προφανώς μας κάνουν. Ελπίζουμε φέτος ο κ. Χατζηδάκης που είναι παντού από ότι βλέπετε η υπογραφή του να φέρει καλύτερη προσφορά! 


ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ 2018-2019

Ένα χρόνο μετά και ενώ το τίμημα για την ίδια πλατεία ανέβηκε κατά 100 ευρώ η κ Δουβή μας έκανε το χατίρι και ψήφισε ΟΧΙ. Μπράβο έστω και τύποις δεν συμμετείχε στο κατά εμάς "έγκλημα" . Εάν μας έπαιρνε και ένα τηλέφωνο θα είχαμε ενημερώσει και τους αναγνώστες μας για το τι ακριβώς συμβαίνει. Μ@λ@κες δεν είναι καταλαβαίνουν! 

ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΗΡΩΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΟΡΤΩΝ 2018 – 2019.

Διαβάστε και τους όρους που η Σοβιετία δημοπρατεί τις πλατείες της!


Αυτή τώρα της Οικονομικής Επιτροπής τι αντιπολίτευση να κάνουν στον κ. Χατζηδάκη; Ένα ευρώ πάνω να φέρει θα το παίζει και μάγκας πως αύξησε τα έσοδα και ΔΙΚΑΙΑ θα το λέει. 

Η διακοσμητική παράταξη του κ. Ευσταθίου πως δεν ενημέρωσε τους δημότες μας για αυτό το χαμηλό τίμημα; Μάλλον το έβλεπαν καλό και μάλλον δεν θα πρέπει να ασχολούνται με τα κοινά όσοι δεν αντιδρούν σε αυτό το πράγμα. 

ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΧΩΡΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΣΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ (2017-2018)

Αρχίζουν το διαγωνισμό στα 2.400 ευρώ και καταλήγει εκεί τώρα οι δημότες μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματά τους για το τίμημα. Για εμάς τονίζω πως είναι ΛΙΓΑ τα λεφτά και αναρωτιόμαστε γιατί;
ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ (ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ) ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΟΡΤΕΣ 2013

Πάντα ο ίδιος είναι βρείτε το ΛΑΘΟΣ

ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΗΡΩΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΟΡΤΩΝ 2016 - 2017.
Στο σήμερα έχουμε την παρακάτω απόφαση για εκμίσθωση (κάντε κλικ εδώ) την οποία δεν ψήφισε η Λαϊκή Συσπείρωση και η παράταξη του Γαβριήλ Αραμπατζή και εξόργισε εμάς γιατί δεν μας εξήγησαν το ΓΙΑΤΙ

Άμα είναι Γαβρίλο με τέτοια τιμήματα καλά κάνατε και δεν την ψηφίσατε την εκμίσθωση , αλλά να λέτε και τους λόγους όχι να νομίζω εγώ πως δεν θέλετε να δοθεί σε ιδιώτη μπας και την "κλέψει". Πείτε ψηφίζουμε μόνο με ΤΙΜΗΜΑ άνω των 5.000 ευρώ τιμή εκκίνησης να καταλάβει και ο δημότης μας πως το δικό σας ΟΧΙ  δεν ταυτίζεται με το ΟΧΙ της Λαϊκής Συσπείρωσης που θέλει ΣΟΒΙΕΤΙΑ.

Ούτε ΣΟΒΙΕΤΙΑ,  ούτε κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα γιατί οδηγούν και τα δύο στο ίδιο αποτέλεσμα στην ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ!

Εσείς λοιπόν που μας διαβάζετε εκεί ΕΞΩ τι λέτε για αυτές τις συμβάσεις;

Σ.Μ

2 σχόλια:

UNKNOWN είπε...

ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ........
ΟΠΟΙΟΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΜΕ 1300 ΕΥΡΩ , ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΛΑΤΕΙΑ 400 Τ.Μ , ΒΑΖΕΙ ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ) , 5-6 ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ 1 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 2 ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ , 1-2 ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ με 2-3 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΝΑ 3D ΓΙΑ 5 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ 5-7 ΛΕΠΤΑ.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΤΖΙΡΟΣ Μ.Ο (20 Χ 5 = 100)+(80 Χ 3 = 240)+ (150 Χ 2 = 300)+ (300 Χ 1 = 300)
940 ΕΠΙ 22 ΗΜΕΡΕΣ = 18480

5 ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ* (ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ)ΓΙΑ 10-12 ΩΡΕΣ (5 Χ 40 = 200) Χ 22 = 4400 (ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΒΑΖΩ)

* ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ EXTRA

ΕΣΟΔΑ 18480 ΕΞΟΔΑ 5700 ΕΦΟΡΙΑ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ? (ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΟΒΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ? - ΕΝΣΗΜΑ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ?) ΒΑΛΕ 3000 ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ.

ΑΡΑ 9 ΕΩΣ 10 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ 22 ΜΕΡΕΣ. ( ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΓΙΟΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ)

ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ !!!!!!!

UNKNOWN είπε...

Καλά, μόνο δύο παρατάξεις , για διαφορετικούς λόγους , ασκούν κριτική και αντιπολίτευση; Γιατί το λευκό, και αποχή είναι ανοχή.

Από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι η ατομική προβολή του καθενός, και ιδιαίτερα εκείνων που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στην κούρσα διαδοχής του "εξαφανισμένου" Βαλασόπουλου.

Η παράταξη του Ευσταθίου , απλά παρευρίσκεται και συνενει με την εκκωφαντικη αφωνια της. Αυτοί που λένε ότι στερήθηκαν την ευκαιρία να διοικήσουν, λόγω μη ύπαρξης ενωτικού μετώπου με τους λοιπούς υποψηφίους του κοινού ιδεολογικού χώρου. Μάλλον καλύτερα που δεν την είχαν.

Η παράταξη του Αραμπατζή δείχνει να έχει όρεξη για γόνιμη, κριτική και επικοδομητικη αντιπολίτευση αλλά δεν φτάνει μόνο ο επικεφαλής. Πρέπει να ενεργοποιηθούν όλα τα στελέχη και να βοηθήσουν ενεργά.

Για τις λοιπές παρατάξεις τα πράγματα λίγο πολύ γνωστά. Δέσμιοι της ιδεολογίας τους ακροβατούν μεταξύ του λευκού και της αποχής. Πλην της Λαϊκής Συσπείρωσης που λέει σε όλα όχι, με φωνές και χωρίς ουσιαστικές προτάσεις, συνεπικουρούμενη από το σωματείο των εργαζομένων, που στην πλειοψηφία του ανήκει και αυτό στο χώρο του ΚΚΕ. Πρέπει να καταλάβουν ότι δεν προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό με την στάση τους. Η αντίδραση σε όλα με την άρνηση και τις φωνές, χωρίς ρεαλιστικές προτάσεις, με ψηφίσματα και απεργίες, τους καθιστά γραφικούς όντας εγκλωβισμένοι σε ιδεοκαταληψεις ξεπερασμένες και ανέφικτες.

Η παράταξη του Κοκκοτινη εμφανίζει διαλυτικά συμπτώματα , μετρώντας δύο αποχωρήσεις. Δεν μπόρεσε να αρθρώσει ώριμο λόγο στην προηγούμενη θητεία , πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, σύρθηκε πίσω από τις αποφάσεις της προηγούμενης διοίκησης και δεν έχει βρει ακόμα
προς το πού θέλει να πορευτεί.

Οι Συνεργοί, αφού αποφάσισαν να συμπράξουν , βιάστηκαν να χάσουν το ηθικό πλεονέκτημα του φρέσκου και διαφορετικού , αφού η εξουσία πάντα φθείρει. Βιάστηκαν και μάλλον χαρακτηρίζονται επιπόλαιοι εκτός και αν θέλουν να μετασχηματιστούν σε κάτι άλλο . (μπορεί να έχει σχέση με την νέα εποχή ΣΥΡΙΖΑ)

Όσο αφορά τη νέα διοίκηση , δεν χρειάζεται να το πω, είναι ένα κράμα εποχής Γιωργάκη, "ανταρτών" Βαλασόπουλου, ΕΝΑΚ και με προσθήκες τοπικών παραγόντων της πόλης(με
απροσδιόριστες σκοπιμότητες που θα διαφανούν με τον καιρό).
Με τέτοια σύνθεση και προϊστορία δεν διαφαίνεται βελτίωση της πόλης μας , άσχετα των προθέσεων , διακηρύξεων και υποσχέσεων. Μάλλον πισογυρισμα είναι. Μακάρι να με διαψεύσουν αλλά.....