ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Λίγα λόγια για τις κόντρες ανάμεσα στις κεντροδεξιές παρατάξεις της πόλης και την ΛΗΣΤΕΙΑ στο Ελληνικό που κάποιοι εξακολουθούν να ονομάζουν επένδυση

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Λίγα λόγια για τις κόντρες ανάμεσα στις κεντροδεξιές παρατάξεις της πόλης και την ΛΗΣΤΕΙΑ στο Ελληνικό που κάποιοι εξακολουθούν να ονομάζουν επένδυση


Χρειάστηκε μόλις μια ανάρτησή μας κατά της δημοτικής παράταξης "Η Πόλη που Θέλω" για να  αρχίσει η συγκεκριμένη παράταξη να δρα όπως αρμόζει στον αντιπολιτευτικό της ρόλο και κυρίως να αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο στο τι συμβαίνει στον δήμο μας και έχουμε (με την εξαίρεση του κ. Γιάννη Αναγνώστου ) κεντροαριστερό δήμαρχο στην πόλη μας από την χούντα και μετά.

Με δεδομένο λοιπόν και το χθεσινό μας αποκλειστικό ρεπορτάζ πως ο νυν δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης οδεύει προς ΣΥΡΙΖΑ (άρα πιο αριστερά από τον προηγούμενο δήμαρχο) γίνεται εμφανές πως  δεν φωνάζω ΤΖΑΜΠΑ και πως η πόλη μας οδεύει προς αριστερές αποτυχημένες λύσεις ντυμένες με μανδύα τάχα φιλελευθερισμού.

Άλλωστε η ίδια στα δημοτικά συμβούλια αποδεικνύει (όπως επεσήμανε ακόμα και ο αριστερός κ. Μανιάτης) πως είναι περισσότερο αντιδημοκρατική από την προηγούμενη διοίκηση.

Η τελευταία ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης "Η Πόλη που Θέλω" που ήδη έχει ανέβει στο ιστολόγιό μας αποδεκνύει αυτό που και εσείς δια γυμνού οφθαλμού μπορείτε να δείτε στο βίντεο του δεύτερου δημοτικού συμβουλίου πως η παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" αποτελεί ΔΕΚΑΝΙΚΙ της κεντροαριστερής διοίκησης.

Και ψήφισε στην αναθεώρηση του προϋπολογισμού ΛΕΥΚΟ αφού όπως μας επισήμανε ο επικεφαλής της Τάσος Ευσταθίου είχαν ψηφίσει ΛΕΥΚΟ και όταν κατατέθηκε και ο εν λόγω προϋπολογισμός από την προηγούμενη διοίκηση. Για τον ίδιο το ΛΕΥΚΟ αποτελεί υπεύθυνη στάση και αντιπολίτευση χωρίς κομματικές σκοπιμότητες και φωνές όπως μας τόνισε χαρακτηριστικά στην σύντομη επικοινωνία δια ζώσης που είχαμε στην εκδήλωση της Τοπικής Δημοτικής Οργάνωσης της ΝΔ που έγινε πριν λίγες μέρες σε καφετέρια της πόλης.

Ο κ. Αραμπατζής δεν είναι κολλητός μας και αυτό έχει διαφανεί σε όλους τους αναγνώστες μας διαχρονικά. Ανήκει βέβαια σε έναν πολιτικό χώρο ΝΔ που και εμείς ψηφίζουμε συνεχώς με εξαίρεση την περίοδο του 1991 που δεν ψηφίσαμε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη θεωρώντας τον ξένο σώμα προς την ΝΔ και την ιδεολογία της..

Όπως δείχνουν τα πράγματα το επώνυμο είναι συνώνυμο της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ και πολύ γρήγορα θα μετανιώσουμε που τον ψηφίσαμε στις εκλογές που μας πέρασαν. Εμείς όμως θεωρήσαμε πως η δεξιά πτέρυγα του κόμματος θα τον συγκρατούσε. Λάθος κάναμε και το ομολογούμε ΔΗΜΟΣΙΑ βλέποντας τις κωλοτούμπες του σε όλα τα θέματα που τάχα θα έδινε λύσεις. Ενδεικτικά αναφέρουμε το μεταναστευτικό , την εγκληματικότητα, και τις επενδύσεις. Στο τελευταίο μάλιστα τα πάει τόσο καλά που κάποιοι άρχισαν ήδη να το παίζουν επενδυτές με τα δικά μας χρήματα!

Στηρίζουμε μάλιστα το Antinews.gr για τον αγώνα που κάνει να αφυπνίσει τα στελέχη της ΝΔ αλλά μάλλον φτιάχνουν τις  offshore της Μαρέβας και δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν με τα θέματα των υπουργείων τους.

Η παρουσία μάλιστα του Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ και τα σχετικά δημοσιεύματα από τα ρεμπουπλικανικά ΜΜΕ δεν μας αφήνουν κανένα περιθώριο αισιοδοξίας για επιτυχίες της κυβέρνησης στα Εθνικά μας Θέματα.

Δεν ψηφίσαμε όμως ποτέ κανένα κεντροαριστερό κόμμα και για τον λόγο αυτό τόσο ΦΑΝΕΡΑ και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΆ συνεχίζουμε να κάνουμε ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ αγώνα και να συγκρουόμαστε με κάθε μορφή ΦΑΣΙΣΜΟΥ κόκκινου ή μαύρου.

Και θα συνεχίσομε γιατί προφανώς βλέπουμε πως τα εγκλήματα του κομμουνισμού όχι μόνο δεν είναι γνωστά σε δημότες μας αλλά αντίθετα βλέπουμε μέχρι και εκλεγμένους με δημοκρατικές διαδικασίες δημοτικούς συμβούλους να τιμούν όσους θέλησαν και απέτυχαν να εγκαθιδρύσουν στην πατρίδα κομμουνιστική δικτατορία. 

Εμείς ως ιστολόγιο δεν κρυβόμαστε και όταν υπάρχει διαφθορά και στον χώρο της ΝΔ πρώτη την ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ δημόσια.

Άμα θεωρούν κάποιοι πως μπορεί ο λαός μας να ανεχθεί τον Λάτση που μας φέσωσε με 2,5 δισ. ευρώ ως τάχα "επενδυτή" στο Ελληνικό και με όσες εταιρείες είχαν σκοπό να βάλουν κεφάλαια να έχουν αποχωρήσει εξαιτίας της Lamda Developemt και των παράλογων απαιτήσεών της κάνουν λάθος.

Σε κάθε σοβαρό δυτικό κράτος η ΑΘΕΤΗΣΗ υποχρεώσεων μιας αναδόχου θα είχαν οδηγήσει στην αυτοδίκαιη ΕΚΠΤΩΣΗ της από τον διεθνή τάχα διαγωνισμού στον οποίο μόνο αυτή τελικώς συμμετείχε! 

Εδώ κάποιοι θεωρούν πως η κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα θα φέρει ανάπτυξη εφαρμόζοντας μια στρεβλή εκδοχή του καπιταλισμού που είναι Σοβιετία. 

Άμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να βάλει το δικό του κάδρο ως πρωθυπουργού δίπλα στον πατέρα του θα έχει την ίδια τύχη με εκείνον.

ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΣΩΣΕ ΟΥΤΕ Η ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ και ηττήθηκε στις εκλογές από τον ημιθανή Ανδρέα Παπανδρέου που φάνταζε και ήταν στα μάτια του κόσμου "αθώα" περιστερά μπροστά στον Αρχιερέα της Διαπλοκής που καταδίκασε την ΝΔ σε ρόλο κομπάρσου για μια 10ετία κυβερνώντας για μόλις 3,5 χρόνια!


Ένα βίντεο για να δουν οι Νεοδημοκράτισσες και οι Νεοδημοκράτες στην περιπέτεια που μας βάζουν με την επένδυση στο Ελληνικό είναι το παρακάτω. Η επένδυση δεν μπορεί να γίνει με δικά μας λεφτά εις βάρος στην ουσία όλων μας και χωρίς προοπτική έστω των αυτονόητων.

Γιατί στον Καπιταλισμό για να βγάλεις πρέπει και να βάλεις και όχι να επενδύεις με τα δικά μας χρήματα την ώρα που χρωστάς και σε "καθάρισαν" οι απλοί πολίτες με την ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών.

Δεν αντέχει η καμπούρα μας άλλα βάρη κ. Μητσοτάκη  δείτε το θέμα πριν μας βάλετε να απολογηθούμε γιατί κάποιοι δήμαρχοι και υπουργοί δεν βλέπουν ότι όλη η κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: