ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Δεν μας πτοούν οι ύβρεις των ανεπάγγελτων - Εμείς άλλωστε μάθαμε να κρινόμαστε καθημερινά

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

Δεν μας πτοούν οι ύβρεις των ανεπάγγελτων - Εμείς άλλωστε μάθαμε να κρινόμαστε καθημερινά

Αυτός άφησε πλεόνασμα γύρω στα 5.000.000 οι άλλοι άφησαν ελλείμματα 

Οι υβριστές μας διαψεύδονται μέρα με την μέρα για το ιστολόγιό μας. Προεκλογικά μας κατηγορούσαν πως ταυτιζόμασταν με τον πρώην δήμαρχο κ. Βασίλη Βαλασόπουλο ενώ εμείς ΞΕΚΑΘΑΡΑ είχαμε δηλώσει πως είμαστε ΔΕΞΙΟΙ σας γράψαμε ακόμα και ποιους ψηφίσαμε και από ποια παράταξη ( "Η Πόλη που Θέλω") μετά  μας έγραφαν  πως είμαστε του Λάτση!



Είμαστε το μοναδικό δεξιό ιστολόγιο , site υπάρχουν και άλλα (π.χ Antinews) που ξεκάθαρα γράψαμε πως η Lamda Developent (συμφερόντων Λάτση προσπαθεί να κάνει επένδυση με τα δικά μας λεφτά!) . Θεωρούμε ΣΚΑΝΔΑΛΟ  πως παρά την αθέτηση βασικών υποχρεώσεών της εξακολουθεί και θεωρείται ΑΝΑΔΟΧΟΣ του έργου και εν πάση περιπτώσει λέμε πως είμαστε ΥΠΕΡ της ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ στο Ελληνικό αλλά σαφέστατα με άλλον ΑΝΑΔΟΧΟ αφού ο συγκεκριμένος προσπαθεί να γίνει ΤΖΑΜΠΑ επενδυτής!

Η διαφωνία μας με την παράταξη του κ. Χατζηδάκη εκτός από ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ (ήδη ο Χατζηδάκης είναι υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στο Οικονομικό Επιμελητήριο) έχει να κάνει και με την δική μας πεποίθηση πως η νέα διοίκηση θα γυρίσει πάλι την πόλη μας στην περίοδο των ελλειμμάτων.

Και αυτό το λέμε από πριν αφού τόσο ο Θεόδωρος Γεωργάκης όσο και ο Γιάννης Αναγνώστου που στήριξαν τον κ. Χατζηδάκη παρέδωσαν ελλείμματα που ξεπερνούσαν τα 14.000.000 ευρώ.

Για τον ίδιο λόγο απόλυτα συνεπής σε ότι λέμε και γράφουμε δεν στηρίξαμε και την υποψηφιότητα Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής γιατί το πέρασμα του από τον Δήμο Αμαρουσίου άφησε ΑΡΝΗΤΙΚΟ πρόσημο στα οικονομικά.

Ήδη διαφαίνεται από τις πρώτες μέρες ως Περιφερειάρχης πως και εκεί θα αφήσει στα οικονομικά αρνητικό πρόσημο. Αλλά εσείς είσαστε εδώ για να μας κρίνετε καλύτερα από τον καθένα.

Ως εκ τούτου όσοι λάσπη και να ρίξουν εμείς δεν μασάμε και θα συνεχίσουμε όσο οι δικές σας επισκέψεις μας κρατάνε στην ΚΟΡΥΦΗ!

Ήδη άλλωστε και άλλα τοπικά ΜΜΕ στηλιτεύουν την νέα διοίκηση . Θέτουν ερωτήματα και απαντήσεις δεν παίρνουν.

Εμείς είχαμε εξ ' αρχής ξεκαθαρίσει πως δεν μας ενδιαφέρει καμία συναίνεση για το καλό τάχα της πόλης.

Έχουμε συγκεκριμένες ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ με όλους και θεωρούμε συνυπεύθυνους τους 12.000 και πλέον συμπολίτες μας που αποφάσισαν πως έπρεπε με την ψήφο τους να φέρουν και πάλι στα πράγματα όσους δεν τα πήγαν καθόλου καλά στα οικονομικά του δήμου.

Η πόλη παραμένει στο να ζει με ΜΥΘΟΥΣ και προκαταλήψεις σε ένα σωρό θέματα και είναι στην κυριολεξία στο σκοτάδι επειδή οι περισσότεροι επέλεγαν την δική τους βόλεψη και όχι φυσικά το κοινό καλό.

Ο κόσμος μας γνωρίζει όλους και θα μας μάθει  και καλύτερα όλους αφού από εμάς τουλάχιστον δεν γλιτώνει κανείς εάν δεν πετύχει την φυσική μας ΕΞΟΝΤΩΣΗ. 

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ , ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ , ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΤΡΕΦΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΥΒΒΡΙΔΙΑ , ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ , ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΦΟΔΙΟ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΚΟΜΜΙΣΑΡΙΟΙ, ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΡΕΣΑΛΤΟ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΜΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΩ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ,ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΙΟ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ. ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΙΔΕΩΝ , ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ , ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ , ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ , ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ,ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΩΝ.

ΑΝΤΙΠΑΛΕΥΟΥΝ ΚΑΘΕΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ "ΣΥΣΤΗΜΑ"

ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ.
ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΑΝΙΦΕΣΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.
ΝΟΜΙΖΟΥΝ.....