ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Βαριόμαστε και να σχολιάσουμε

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

Βαριόμαστε και να σχολιάσουμε


Ανέβηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ  Προέλεγχος οικονομικών καταστάσεων του Δήμ
ου, οικονομικού έτους 2018 (ισολογισμός, λογαριασμός αποτελεσμάτων χρήσεως).

Διαβάστε μόνοι σας και ρωτήστε τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής που τον ψήφισαν τι είναι τα ΕΞΟΔΑ δημοσίων σχέσεων αφού δεν μπαίνουμε καν στον κόπο εμείς να συνομιλήσουμε με όσους αμφισβητούν μέσω τρολ το λειτούργημά μας.



Ρωτήστε και την αντιπολίτευση τι ακριβώς είναι οι υπόλοιποι κωδικοί και πόσο μ@λ@κες μας θεωρούν όταν μας παρουσιάζουν ένα πλεόνασμα της τάξεως των 347.697,34 και συνεχώς ζητάνε από το Κράτος περισσότερα χρήματα για να βολεύουν κολλητούς και φίλους.

Εύχομαι αλλά δεν ελπίζω να δει η νέα κυβέρνηση το φέσωμα που πέφτει στους ΟΤΑ όλης της χώρας (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) και να μειώσει την κρατική επιχορήγηση που εάν συνεχιστεί σε αυτό το ύψος θα μας οδηγήσει σε νέα χρεοκοπία

Μπορεί να μειώθηκε η κρατική επιχορήγηση κατά 40% τα μνημονιακά χρόνια αλλά οι δήθεν αυτοδιοικητικοί που ζουν παρασιτικά εις βάρος του κοινωνικού συνόλου θα πρέπει να αντιληφθούν πως δεν μπορούν να μην αξιοποιούν την δική τους (μας) περιουσία και να τα ζητάνε όλα από τους Έλληνες φορολογούμενους.

Οι δήμοι λειτούργησαν και με 40% περικοπές και ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ βγήκε για όλους επί μία 10ετία σχεδόν, θα λειτουργήσει και με ακόμα 40% περικοπή αλλά δεν υπάρχει πολιτική βούληση για κάτι τέτοια φιλελεύθερη πολιτική.

Η χώρα αργά αλλά σταθερά βαδίζει σε ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ αφού συνεχίζει πολιτικές που την οδήγησαν σε αυτή.
Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...


ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ 347.697,34 ...... ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ? ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ?
https://www.youtube.com/watch?v=r_Ivo6PPwzA

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ? ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ?
https://www.youtube.com/watch?v=p1E8Nag8I7k

ΑΡΑ Ο ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΛΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΚΑΝΕ? ΑΧ..ΟΧΙ ΞΕΧΑΣΑ. ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2018 Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΝΤΕΛΟΥΣΕ ΣΥΗΝ ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΕΜΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΙΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΤΑΣΕΙ.
ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΦΥΓΕ , ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ.......

ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΗ ΧΙΟΝΑΤΗ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ?