ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Δείτε το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας - Εσείς οι δημότες στην Αργυρούπολη - Ελληνικό για το τι έγινε στο δικό σας δημοτικό συμβούλιο πηγαίνετε να ενημερωθείτε από την Lamda Developemt

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Δείτε το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας - Εσείς οι δημότες στην Αργυρούπολη - Ελληνικό για το τι έγινε στο δικό σας δημοτικό συμβούλιο πηγαίνετε να ενημερωθείτε από την Lamda Developemt


Παρακολουθώντας όλο το δημοτικό συμβούλιο μπορείτε να βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα για την αντιπολίτευση που ασκεί κάθε δημοτική παράταξη σε αυτά.
Στην διαδικασία δεν μπαίνουμε αφού οι δικοί μας αναγνώστες κρίνουν με τα δικά τους κριτήρια. Βέβαια γνωρίζω πολύ καλά πως οι αναγνώστες μου προέρχονται και από άλλους ιδεολογικούς χώρους και αναζητούν από μένα να προβάλλω και τις απόψεις όσων θέλουν να μας διατηρήσουν την τελευταία Σοβιετία της Ε.Ε

 Είναι βέβαια αδύνατον για εμάς να ακολουθήσουμε το δήθεν δρόμο της "αντικειμενικότητας" που θέλουν και ακόμα πιο δύσκολο να συμβιβαστούμε με απόψεις και αντιλήψεις που μας χρεοκόπησαν.

Το ότι μπορείτε εσείς να παρακολουθείτε τα δημοτικά συμβούλια από το σπίτι σας ή και μετά είναι ένα επίτευγμα της διοίκησης Βασίλη Βαλασόπουλου η οποία έκανε σύμβαση με ιδιωτική εταιρία για να μπορείτε εσείς να παρακολουθείτε τι αποφασίζουν οι δημοτικοί μας άρχοντες και πως περνάνε τα θέματα στα συμβούλια της πόλης.

Επί προηγούμενων διοικήσεων δεν υπήρχε αυτή η  δυνατότητα. Αλλά για να μην πάμε στο παρελθόν σήμερα που μιλάμε αυτό που απολαμβάνετε εσείς δεν έχουν την δυνατότητα να το έχουν οι δημότες του διπλανού δήμου μας Αργυρούπολης - Ελληνικού!

 Ο κ. Κωνσταντάτος θεωρεί το κόστος κάλυψης περιττό έξοδο δείχνοντας την δημοκρατικότητά του. Το επιχείρημα πως οι συνεδριάσεις είναι ανοιχτές προς το κοινό φυσικά και μπορεί εύκολα να απαντηθεί από τον κ. Κορτζίδη και από άλλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης και σύντομα θα σας έχουμε νέα για τις εξελίξεις.

Θεωρούμε πως το φιλαράκι του κ. Κωνσταντάτου ο κ. Χατζηδάκης θα συνεχίσει την "τηλεοπτική" κάλυψη των δημοτικών συμβουλίων μη ακολουθώντας το ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ παράδειγμα του κ Κωνσταντάτου που θεωρεί πως όσα διαδραματίζονται στα δημοτικά του συμβούλια δεν πρέπει να γίνονται γνωστά στους δημότες της πόλης.

 Καλούμε μάλιστα το νέο υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη να ακούσει τα προβλήματα που δημιουργεί ο κ. Κωνσταντάτος στους δημάρχους Γλυφάδας και Αλίμου γιατί στις επόμενες εκλογές θα αναζητεί ψηφοφόρους στους δύο αυτούς δήμους.

Όσο για τα υπόλοιπα που μας είπε τηλεφωνικά να του υπενθυμίσουμε πότε έγινε Νεοδημοκράτης, τι έλεγε για τη ΝΔ όταν ήταν στο ΛΑ.ΟΣ  και πως βρέθηκε στην καρέκλα του Αντιπροέδρου της ΝΔ μετά από την συμφωνία του να στηρίξει τον Μητσοτάκη για την αρχηγία του κόμματος το 2016 στον δεύτερο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη αρχηγού του κόμματος.

Να του θυμίσουμε ακόμα πως υπουργοποιήθηκε επί Αντώνη Σαμαρά και πως οι θέσεις του στα Εθνικά θέματα και σε θέματα μετανάστευσης και εγκληματικότητας ήταν αυτές που του εξασφάλισαν την είσοδο του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Αυτά προς το παρόν , δείτε το δημοτικό συμβούλιο και βγάλτε συμπέρασμα εάν ο Τάσος Ευσταθίου αποτελεί ΔΕΚΑΝΙΚΙ του Χατζηδάκη όπως τον κατηγόρησε ο Γαβριήλ Αραμπατζής στο τελευταίο δελτίο τύπου που εξέδωσε.






1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΟ ΥΦΟΣ, ΤΟΝ ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΚΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ 8ΩΡΕΣ ΚΑΙ 25 ΛΕΠΤΑ.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ FAST TRACK ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ , ΓΙΑΤΙ Η ΩΡΑ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.

Κε ΓΙΩΡΚΑΚΗ , ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ "ΕΠΙΠΕΔΟ" ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ , ΑΣ ΕΙΣΑΓΕΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ή ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΜΙΑ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΧΗ ΧΡΟΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ, ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.

ΑΞΙΟΠΡΟΣΕΧΤΗ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ,ΠΟΥ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΝ ΟΣΟ Η ΩΡΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ.ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ" (ΟΛΟΙ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΚΟΚΛΑ) ΚΑΙ "ΠΡΩΤΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ". ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΝ, ΗΤΑΝ ΟΡΘΙΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ , ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟΥ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΚΟΠΩΣΗ ΚΑΙ ΒΑΡΕΜΑΡΑ.ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙΟΛΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ.

ΕΠΕΙΔΗ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ , ΕΚΘΕΤΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΡΙΩΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΑΣ. ΑΝ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΣ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΞΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.