ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τι να σχολιάσεις όταν ένας εργαζόμενος χάνει την ζωή του ;

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

Τι να σχολιάσεις όταν ένας εργαζόμενος χάνει την ζωή του ;


Διαβάζω με προσοχή την ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης που προφανώς ΔΕΝ εννοούν να μην γίνεται τροφοδοσία στο Super Market αλλά να γίνεται άλλες ώρες.
Στο  Super Market "Σκλαβενίτη" της Ηλιούπολης  υπάρχει ειδικός χώρος φόρτωσης -εκφόρτωσης και δεν κλείνει ο δρόμος όπως π.χ γίνεται στην Αρχιμήδους για άλλη αλυσίδα ο μισός δρόμος και βάλε από τον οποίο περνάει και λεωφορείο.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως οι γονείς είχαν στείλει επιστολές διαμαρτυρίας προς το super market . Χαρακτηριστικά στο τέλος της ανακοίνωσης που έβγαλαν για το τραγικό ατύχημα αναφέρουν:

Το ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 6ου δημοτικού σχολείου Ηλιούπολης.

* Ο σύλλογος μας έχει παραδώσει στο παρελθόν πολλές επιστολές έκκλησης προς την παρακείμενη επιχείρηση με τελευταία της 26/7 για την επικινδυνότητα των φορτοεκφορτώσεων τις οποίες και θα δώσουμε στη δημοσιότητα αφού έχουν ήδη κοινοποιηθεί και στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Αύριο στις 8:30 καλούν τους δημότες μας στη γωνία του τραγικού συμβάντος έξω από το σχολείο μας ( γωνία Αστυδάμαντος και Αγησιλάου ) σε ειρηνική συνάντηση διαμαρτυρίας και την παράδοση ψηφίσματος του συλλόγου μας για απομάκρυνση των φορτηγών ώστε ποτέ στο μέλλον να μην κινδυνέψει κανένας άλλος εργαζόμενος - γονέας και τα παιδιά του σχολείου μας.

Η νέα δημοτική Αρχή με ανακοίνωσή της έχει ήδη επιληφθεί του θέματος και είμαστε κοντά στους γονείς να συνδράμουμε με τις ελάχιστες δυνάμεις μας για να βρεθεί μια ΛΟΓΙΚΗ λύση. 

Σ.Μ

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ. ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΟΝΤΑ.......
ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΝΕΥΜΑ......

ΥΠΟ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΩΡΑΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣΤΟΧΗ ΚΑΙ ΑΤΥΧΗ.