ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Σταλινοφασίστες εν δράσει - Αστυνομία ανίκανη να συλλάβει τους δράστες της επίθεσης εναντίον της !!

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Σταλινοφασίστες εν δράσει - Αστυνομία ανίκανη να συλλάβει τους δράστες της επίθεσης εναντίον της !!


Πολλές οι φωτογραφίες με μέλη του ΠΑΜΕ (ΚΚΕ) να επιτίθενται σε ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ. Τα ορφανά του Στάλιν διαμαρτύρονται για την επίσκεψη του Αμερικανού Υπουργού Εξωτερικών στην χώρας μας
Πέταξαν μάλιστα οι αλήτες και μπογιές στο Άγαλμα του Τρούμαν ενός ευεργέτη της πατρίδας μας που μας έδωσε μερικά εκατομμύρια δολάρια για να οικοδομήσουμε το Κράτος μας μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι εικόνες ανεβαίνουν όχι για να υπερασπιστώ τους εν λόγω αστυνομικούς αλλά ως απόδειξη πως με αυτή την Αστυνομία που δεν κατάφερε να συλλάβει τα στελέχη του ΠΑΜΕ δεν έχει προκοπή η χώρα.

 Όσοι θεωρούν λοιπόν ακόμα πως τάχα δεν έχουν ΕΝΤΟΛΗ και για αυτό δεν δρουν, να μάθουν πως η ΕΝΤΟΛΗ τους τώρα όπως και το 2013 ήταν και  είναι καμία ΑΝΟΧΗ στην παραβατικότητα.

Αλλά αυτοί δεν μπορούν να προστατέψουν τους εαυτούς τους θα προστατέψουν εμάς;




Έχουν κάτω τον αστυνομικό και τον κλωτσάνε και οι συνάδελφοι του, δεν έχουν κινηθεί εναντίον τους και ούτε κατάφεραν να συλλάβουν κανέναν! Όχι δεν μας φταίνε  ούτε οι ΗΠΑ , ούτε ο Πομπέο.

Αυτό που μας φταίει είναι πως σε αυτή την χώρα δεν λειτουργεί τίποτα.

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: