ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Όχι εμείς δεν προτιθέμεθα να καλύψουμε αυτό το "κενό"

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

Όχι εμείς δεν προτιθέμεθα να καλύψουμε αυτό το "κενό"



Για τους φίλους από τον όμορο δήμο Αργυρούπολης - Ελληνικό που αναζητούν περισσότερα νέα για τον δήμο τους σε διαφορετική κατεύθυνση να τους ενημερώσουμε πως οι ίδιοι ευθύνονται για αυτό το "κενό" όπως μας λένε στα mail που μας στέλνουν.



Εμείς αναφερθήκαμε στην επένδυση και στις επιλογές του δημάρχου της καθότι αυτές επηρεάζουν άμεσα την δική μας πόλη. Υπάρχουν άλλωστε πολλά ΜΜΕ στα Νότια Προάστια μικρά ή μεγάλα που θα αναδείξουν θέλοντας ή μη και την αντίθετη άποψη όταν η "φούσκα" της επένδυσης σύντομα θα σκάσει.

Εμείς δεν προτιθέμεθα να καλύψουμε κανένα κενό και οι αναφορές μας στον δήμο τους έγιναν επειδή βλέπουμε πως η διοίκησή του δήμου τους θεωρεί παρίες τους δήμους Αλίμου, Γλυφάδας , αλλά και Ηλιούπολης.

Με τον Ανδρέα Κονδύλη και τον Γιώργο  Παπανικολάου πάντως δύσκολα θα πετύχει να "αδικήσει" τους δημότες των όμορων δήμων ο κ. Κωνσταντάτος. Για τον δικό μας τον κ. Χατζηδάκη δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά αφού άλλωστε δεν έχει εκφραστεί ανοιχτά μέχρι τώρα για το τι πιστεύει για την επένδυση και μένω στο γεγονός πως θεωρεί σημαντικό έργο την Αστική Σήραγγα της Ηλιούπολης.

Σύντομα οι διαφορές και διαφωνίες των δημάρχων Αλίμου και Γλυφάδας στα σχέδια της διοίκησης Κωνσταντάτου θα γίνουν εμφανείς σε όλους. Σχέδια τα οποία αντιμετωπίζουν ως παρίες Άλιμο και Γλυφάδα που έχουν (έστω μικρή) έκταση μέσα στην "επένδυση" που θα ξεκινήσει μέσα στο 2020 όπως ισχυρίζεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Άλλωστε το μεγαλύτερο ΜΜΕ στα Νότια Προάστια έχει επανειλημμένως αναφερθεί στα καμώματα του δημάρχου Ελληνικού - Αργυρούπολης και έχει φιλοξενήσει τις τεκμηριωμένες θέσεις του δημάρχου Αλίμου κ. Ανδρέα Κονδύλη. Την πάτησαν γιατί Καλαμάκι μένει και ο συνάδελφος που τρέχει το μέσο για αυτό ας προσέξουν να μην αδικούν τους όμορους δήμους.

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΣΤΑΣΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΡΑΓΓΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ . ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ.