ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εικόνες ΝΤΡΟΠΗΣ σε παιδική χαρά του δήμου μας

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Εικόνες ΝΤΡΟΠΗΣ σε παιδική χαρά του δήμου μας


Εκτός από τις πλατείες της πόλης μας  που είναι 33 , ο δήμος μας έχει και 31 παιδικές χαρές! Το γεγονός αυτό οφείλεται όχι στις ανάγκες της πόλης και των παιδιών για παιχνίδι αλλά στην προσπάθεια των δημοτικών μας αρχόντων να "κατοχυρώσουν" την περιουσία που υφάρπαξαν από την οικογένεια Νάστου και έτσι κάθε κομμάτι γης που της έπαιρναν την έκαναν και μια παιδική χαρά για να έχουν τάχα κατοχή! 


Τελικά πέτυχαν τους στόχους τους και έτσι στην ΕΤΑΔ ανήκουν πλέον πολλές από τις παιδικές χαρές της πόλης μας.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με μία από αυτές που είναι πλήρως εγκαταλλελειμένη στην οδό Κιθαιρώνος και Ελλήνων Αξιωματικών.  Η συγκεκριμένη δεν  ξέρουμε που ανήκει στον δήμο μας ή στην ΕΤΑΔ. 

Όπως θα δείτε τα πάντα έχουν σκουριάσει όπως και οι Ιδέες όσων οδήγησαν την πόλη μας σε αυτά τα χάλια. Η παιδική χαρά φτιάχθηκε και εγκαταλείφθηκε στην τύχη της! Και μάλλον ήταν "άτυχη" όπως θα δείτε και εσείς στις φωτογραφίες που τραβήξαμε για εσάς.

Οι πόρτες φυσικά και δεν κλείνουν,, φύλαξη δεν υπάρχει , δεν έχει καν παροχή νερού, υπάρχει επικίνδυνη για την ασφάλεια των παιδιών κολόνα μέσα στη μέση! 

Οι εικόνες ΝΤΡΟΠΗΣ είναι για να της δουν όσοι τάχα "πασχίζουν" για το κοινό καλό. Στην ουσία πέταξαν μέσα κάποια επικίνδυνα για την ασφάλεια των παιδιών παιχνίδια -σκουπίδια και την άφησαν να γίνει χωματερή και κέντρο κάθε ανώμαλου που το βράδυ ή και την ημέρα (αφού φύλαξη δεν υπάρχει) πετάει εκεί μέσα από χαρτιά υγείας μέχρι και προφυλακτικά!

Καλά για τις γόπες από τα τσιγάρα δεν θα πούμε κάτι άλλωστε ο χώρος δεν ΕΝΔΕΊΚΝΥΤΑΙ έτσι και αλλιώς για παιδιά. Φτιάχθηκε απλώς για να κάνει το κομμάτι του ο εκάστοτε δήμαρχος , να πάρει τα χρήματα ο εργολάβος και εμείς σήμερα να αντικρίζουμε μία ΧΑΒΟΥΖΑ. 

Εκτός από σύριγγες ναρκομανών , είχαμε και ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ σύμβολα αφού ο καθένας άμα βλέπει κάτι που δεν φυλάσσεται κάνει ότι του καπνίσει εκεί μέσα. Σε αυτή την χαβούζα ποιος θα πάει το παιδί του;

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΨΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ 









Στο θέμα θα επανέλθουμε αφού έχουν δαπανηθεί εκατομμύρια ευρώ για τις παιδικές χαρές της πόλης μας προφανώς για να έχουν δουλειά οι ιδιώτες εργολάβοι που τις αναλαμβάνουν (εργάτες δεν έχει ο δήμος και Τεχνική Υπηρεσία να φτιάξουν έστω μια παιδική χαρά;) αφού μετά από μερικούς μήνες οι φθορές σε αυτές είναι εμφανείς και δια γυμνού οφθαλμού. 

Πετάνε τα λεφτά μας για έργα που δεν εξυπηρετούν τις ανάγκες των παιδιών μας αφού ποιος γονιός θα πήγαινε τα παιδιά του σε αυτή την ανοιχτή χωματερή ;

Μετά δουλεύουν οι παιδότοποι και ο ιδιώτης και με τα χρήματα αυτά που δαπανώνται θα μπορούσε ο δήμος να συντηρεί ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΥΣ δωρεάν για τα παιδιά της πόλης.

Τι φοβάται μην στεναχωρήσει τους "επαγγελματίες" που "γδέρνουν" τους γονείς ;

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: