ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Είναι προφανές πως ο Νίκος Κυρίτσης έχει δίκιο

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Είναι προφανές πως ο Νίκος Κυρίτσης έχει δίκιο


Μετά την αποχώρηση του Ηρακλή Τσιμέκα από την παράταξη "Η Πόλη που θέλω" θεώρησα πως ο Γαβριήλ Αραμπατζής θα έπαιρνε το μήνυμα πως δεν πάει καλά.
Βλέπετε το 10% που πήρε δεν μπορεί να θεωρηθεί και κανένα κατόρθωμα με μόλις δύο κεντροδεξιές παρατάξεις να κατεβαίνουν και με την ΝΔ να χτυπάει 35% και άλλα κόμματα στα δεξιά της να αγγίζουν ακόμα ένα 10%. 

Το μήνυμα του Νίκου Κυρίτση είναι ξεκάθαρο και προφανώς δεν μπορεί να πορεύεται μια δημοτική παράταξη χωρίς καταστατικό , συλλογικά όργανα και διαδικασίες. Ιδίως όταν ο ηγέτης είναι για μένα τουλάχιστον χαμηλών δυνατοτήτων και προφανώς δεν εμπνέει κανέναν δεξιό ψηφοφόρο που έχει απέχθεια στα παραμύθια της αριστεράς.

Ο Αραμπατζής είναι μια περίπτωση Γιώργου Χατζηδάκη και ως κεντροδεξιός δεν μπορεί να σε κάνει να τρελαθείς εκτός και εάν δίπλα του υπάρχουν ΔΕΞΙΑ στελέχη που συλλογικά θα θελήσουν να αλλάξουν την ρότα της πόλης.

Ο μετριοπαθής Αραμπατζής λοιπόν δεν ήταν για εμάς η λύση και η επιλογή μας αυτή απέναντι στον επίσης ήπιων τόνων Τάσο Ευσταθίου ήταν εξαιτίας 2-3 στελεχών που κατέβηκαν μαζί του.

Ο Νίκος Κυρίτσης αποτελούσε μια ΔΕΞΙΑ επιλογή και δεν στηρίχθηκε προεκλογικά από εμάς επειδή στηρίξαμε Θανάση Αθανασίου , Ηρακλή Τσιμέκα , και ως γυναικεία επιλογή την Άντα Καραχάλιου.

Ήδη δύο ικανά στελέχη της παράταξής του έχουν αποχωρήσει και οι λόγοι για εμάς είναι κατανοητοί. Το να διαφωνείς για να διαφωνείς όπως είπε στη συνέντευξή του και ο κ. Κυρίτσης δεν είναι αντιπρόταση απλώς μια στείρα αντιπολίτευση που ούτε ψήφους μπορεί να φέρει αλλά ούτε μπορεί να οδηγήσει σε κάτι καλό για τα κακώς κείμενα και πως αυτά θα διορθωθούν.

Στα βασικά ζητήματα η παράταξη του Γαβριήλ Αραμπατζή απλώς ακολουθεί την νυν διοίκηση. Να τηρηθεί η "νομιμότητα" στο θέμα του Προφήτη Ηλία , είναι πολλά τα λεφτά για την καθαριότητα αλλά να μην δοθεί και η δομή σε ιδιώτη είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε αλλά όχι η διαφορετική πρόταση.

Και η διαφορετική πρόταση θα ήταν από εμάς και μια δικαίωση για την ΑΥΣΤΗΡΗ γραμμή που εδώ και επτά έτη τηρούμε ως ιστολόγιο πάντα αιρετικοί και κυρίως οπαδοί των ρήξεων και των ανατροπών και όχι της συναίνεσης.

Αλλά για να κάνεις ΡΗΞΗ πρέπει να έχεις πρόγραμμα κοστολογημένο και ολοκληρωμένο και κυρίως πρέπει να έχεις ως δημοτική παράταξη καταστατικό και συλλογικά όργανα. Εδώ όπως ορθά τονίζει ο κ. Κυρίτσης δεν έχουμε να κάνουμε με τίποτα από όλα αυτά. Ουδείς ενημερώνει τα στελέχη της παράταξης για την πορεία που θα ακολουθηθεί και το κυριότερο δεν λένε την γνώμη τους.

Άρα πως θεωρεί ο κ. Αραμπατζής πως θα εξακολουθεί να έχει ικανά στελέχη στην παράταξή του;

Θεωρούμε πως αυτή την φορά η παράταξη του Γαβριήλ Αραμπατζή θα έχει τα αντανακλαστικά που δεν είχε και οδηγήθηκε στις απώλειες Τσιμέκα και Κυρίτση.

Είναι και η μοναδική ενέργεια για την επιβίωση μιας δημοτικής παράταξης που στήθηκε πρόχειρα προεκλογικά και που κατάφερε με πολύ κόπο να αποσπάσει ένα 10% λίγο πάνω από την Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης και πίσω από τέσσερις άλλες παρατάξεις!

Δεν ξέρουμε αλλά για εμάς το πλήγμα είναι μεγάλο και φυσικά οι κεντροδεξιοί της πόλης γνωρίζουν πως και οι δύο κεντροδεξιές παρατάξεις είναι ανίκανες να περάσουν στο δεύτερο γύρο των εκλογών εάν παραμένουν χωρισμένες στα δύο.

Εάν μέσα στους επόμενους μήνες δεν υπάρξει συνένωση των δυνάμεων τους είναι σίγουρο πως και στις εκλογές του 2023 θα μετρήσουμε ακόμα μία ΗΤΤΑ.

Και επειδή πλέον δεν μας αφορά καν ποιος φταίει που δεν ενώνονται να είσαστε σίγουροι πως εμείς ως ιστολόγιο θα στηρίξουμε και πάλι όσους θεωρούμε ικανούς ακόμα και εάν είναι σε παράταξη που έχει άλλο ιδεολογικό πρόσημο από το δικό μας.

Το να παλεύουμε να ενώσουμε μεταξύ τους τάχα δεξιούς που έστησαν ως διοίκηση ανδριάντες στους "αγωνιστές" της αριστεράς είναι για εμάς χάσιμο χρόνου.

Χάσαμε πολύ χρόνο και δεν θεωρούμε τους εαυτούς μας αφελείς για να πιστέψουμε πως είναι εφικτό να τα βρουν όσοι συν διοίκησαν και σίγουρα δεν τα πήγαν καλά τον δήμο μας την περίοδο 2006-2010.

Ο Αναγνώστου πήγε με τον Χατζηδάκη και οι Αραμπατζής - Ευσταθίου δεν είχαν καν το θάρρος να στηρίξουν κάποιον φανερά στον δεύτερο γύρο και τώρα που μας φόρτωσαν τον ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ περιμένουν από εμάς το 2023 να τους "αναστήσουμε" τις σίγουρα μεγάλες αλλά όχι εφικτές φιλοδοξίες τους.

Ας πάει ένας άλλος μπροστά και ας είναι και πιο ακραίος εμείς άλλες "εκπτώσεις" δεν κάνουμε. Ξεκάθαρα λοιπόν και εμείς σας λέμε από τώρα πως ΔΕΝ στηρίζουμε καμία παράταξη με επικεφαλή κάποιον εκ των Ευσταθίου και Αραμπατζή και η μόνη περίπτωση να κάνουμε υποχώρηση είναι να τους δούμε σε κοινό ψηφοδέλτιο.

Μέχρι να γίνει αυτό και παρόλο που είμαστε δεξιό ιστολόγιο "κόβουμε" κάθε δελτίο τύπου που αφορά τις δύο αυτές παρατάξεις από το ιστολόγιό μας.

Εάν δεν πιεστούν μάλλον δεν θα πάρουν ΠΟΤΕ την σωστή απόφαση. Η πρόταση μας αυτή εκφράζει και πολλούς Νεοδημοκράτες που δεν κατανοούν γιατί θα πρέπει κάθε φορά η κεντροδεξιά να σπάει στα δύο ή στα τρία κομμάτια.

Πάντως με τα σημερινά δεδομένα δεν βλέπουμε πως κάτι μπορεί να αλλάξει τραγικά έως το 2023 και για αυτό το λόγο και το ζορίζουμε από τώρα μπας και κατανοήσουν πως τα χρόνια κυλούν γρήγορα και πως χωρίς ενότητα δεν επιτυγχάνεται καμία Νίκη.

Εδώ κατάφερε να βγάλει δήμαρχο στην πόλη μας το ΚΙΝΑΛ με ποσοστό 7% , αυτό δεν τους λέει κάτι;

Σ.Μ

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΛΆΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΔΗΛΑΔΉ Ο NICK KYRITSIS ΦΕΎΓΕΙ ΕΠΕΙΔΉ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΈΔΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΌ; ΚΑΛΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ, ΔΕ ΛΕΩ. ΑΛΛΆ ΑΠΟ ΌΣΟ ΞΈΡΩ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΠΑΕΙ ΟΎΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΕΝΏ ΈΧΕΙ ΚΛΕΙΘΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ. ΙΣΩΣ Η ΑΔΥΝΑΜΊΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΥΖΗΤΉΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ. ΚΑΛΟΣ ΣΤΑ ΛΌΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΕΣ /ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΉΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΈΧΡΙ ΕΚΕΙ. ΑΣ ΞΕΚΑΒΑΛΉΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΆΜΙ ΠΟΥ ΝΟΜΊΖΕΙ ΌΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
ΣΤΑΎΡΟ ΓΙΑ ΔΕΣ ΤΑ VIDEO ΤΩΝ ΔΣ, ΔΕΣ ΤΑ ΔΕΛΤΊΑ ΤΥΠΟΥ. ΜΟΝΟ Ο ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΣΥΝΈΔΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΘΑ ΓΊΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΏΡΑ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΈΧΕΙ Η ΠΟΛΗ. ΜΗΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΣΑΙ ΑΠΌ ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ, ΕΣΎ ΕΊΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ.
ΥΓ. NICK ΣΤΑ ΤΡΩΝΕ

UNKNOWN είπε...

O ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΔΙΚΟ.

ΟΝΤΩΣ ΤΟ 2023 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΞΙΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΧΩΡΙΣΜΕΝΕΣ. ΟΙ "ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ" ΘΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ, ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ.
ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΛΗΞΟΥΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΟ "ΠΑΡΑΜΥΘΙ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ - ΑΡΑΜΑΠΑΤΖΗ, ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ,ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ ΣΤΟ Β'ΓΥΡΟ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΙΔΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ,ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΕΝΗ ΕΝΝΟΙΑ , ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
ΟΥΤΕ ΘΑ ΑΓΝΟΗΣΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΑΚΟΜΑ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΗΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΩΝ ΝΠΔΔ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΩΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ.

ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΟΡΟΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΟΥΝ , ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΕ ΣΥΝΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ.

Η ΙΔΡΥΣΗ ΜΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ , ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ , ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ , ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΡΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΟΛΗΣ.

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝ ΕΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ , Η΄ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΙΑΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ,ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.

ΟΣΟΙ ΕΜΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ , ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΣΕ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ. ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΞΕΡΟΚΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΨΙΧΟΥΛΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΚΑι ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΑ.( ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ - ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ - ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ )

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΙΧΜΗΡΗ ΚΑΙ ΠΛΗΓΩΝΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα Νίκο μου και σε είχαμε για σοβαρό. Σε ψήφισε όλη η οικογένειά μου. Από ότι φαίνεται σε νοιάζει μόνο η καρέκλα, σου στοίχισε που δε βγήκες. Κατηγορείς τον Αραμπατζή ότι δε σε καλούσε να συζητήσετε και στα σχόλια βλέπουμε αλλα, ότι σε καλούσαν και δεν πήγαινες. Κι εσύ έχεις εξαφανιστεί από τις εκλογές και μετά, ούτε ένα τηλέφωνο δεν πήρες. Επίσης βλέπουμε παντού δελτία τύπου της παράταξης κι από σένα ουτε μια κουβέντα. Σε ολόκληρη συνέντευξη δεν έκανες ούτε συγκεκριμένη κριτική ούτε συγκεκριμένες προτάσεις ( από αυτές που θα έκανες αλλά δε σε καλούσαν ).
Καλές οι φανφάρες και οι γενικολογίες περί 21ου αιώνα αλλά δε μας λες τίποτα συγκεκριμένο.

ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ είπε...

ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΓΚΑ ΤΟΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΡΕ ΜΑΡΙΝΗ, ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟ ΔΕΞΙΟ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ.

ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ. ΡΕ ΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΡΕ.

Ανώνυμος είπε...

Πουθενας ενας ανθρωπος που πηρε πανω απο 300 σταυρους σε παραταξη του 10%; Που ειναι αναγνωρισμενος επαγγελματιας; Που ειναι απο τους ελαχιστους με βιογραφικο καταλληλο να ηγηθουνε της προσπαθειας ενωσης της δεξιας στην πολη μας;

Ανώνυμος είπε...

Μα δεν έχει εκλεγεί ποτέ πουθενά! Να ηγηθεί ως τι? Δε φτάνουν τα λόγια, θέλουμε πράξεις. Καλά τα βιογραφικά αλλά αν δε συνοδεύονται από πράξεις και ουσία τότε δεν λένε τίποτα. Ο κύριος Νίκος αποδεικνύεται αριβίστας. Πρώτη φορά στα χρονικά της τοπικής αυτοδιοίκησης αποχωρεί από παράταξη ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ δημοτικός σύμβουλος επειδή η παράταξη ( 1 έτους ) δεν έχει καταστατικό.
Γελάνε μέχρι και οι μπουγάτσες. Δυστυχώς του Νίκου του φουσκώσανε τα μυαλά κάποιοι ότι μπορεί να γίνει δήμαρχος. Αυτοί οι κάποιοι χωρίζονται σε 2 κατηγορίες:
1)είναι εκείνοι που ήθελαν να φύγει από τον Αραμπατζή για να του προξενήσουν πλήγμα ( βλέπε Παρασκευά ). Άλλωστε το ίδιο έκαναν και με τον αείμνηστο Δημήτρη Παρρα όταν ήταν στον Τάσο.
2)είναι εκείνοι που εξαρτώνται οικονομικά από τον Νίκο και τους συμφέρει να πετάει λεφτά επικοινωνιακα για το τίποτα.
Κλείνοντας, δεν φτάνει η καλή ανάγνωση ή αποστήθιση κειμένου για να ηγηθείς Νίκο! Πρέπει να μπορείς να κάνεις προτάσεις, να προτείνεις ιδέες. Πρέπει να συμμετέχεις στις δημοτικές ομάδες που σε καλούσαν και δεν πήγαινες. Πρέπει να μπορείς να συνθέσεις. Και τελικά, πρέπει να αγαπάς την πόλη σου και αυτό που κάνεις, όχι να το βλέπεις ως διαφήμιση για τη δουλειά σου. Καλημέρες ολούθε gentlemen

UNKNOWN είπε...

ΓΙΑ ΒΑΣΤΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..... ΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΧ.Η ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΚ ΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ.
(ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΛΑΊΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΚΕ)

ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΟΚΚΟΤΙΝΗ ΦΙΑΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ 4 ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.


Υ.Γ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.

UNKNOWN είπε...

ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ.
ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ.

ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ......ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ......ΟΛΟΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΟΥΝ.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είπε...

Οι Καραμανλικοί πυρήνες προφανώς και αγνοούν την χείριστη άποψη που έχω για τον Κώστα Καραμανλή και την περίοδο διακυβέρνησης 2004-2009 που μας οδήγησε στον τριπλασιασμό του εξωτερικού χρέους και στην χρεοκοπία! Προφανώς και η δίωξη στον έντιμο κ. Γεωργίου ήταν και το μεγαλύτερο έγκλημα της διακυβέρνησης Καραμανλή γιατί σύρθηκε στα δικαστήρια επειδή ήταν ο μοναδικός δημόσιος υπάλληλος που έπραξε το καθήκον του μη στέλνοντας παραποιημένα στοιχεία στους θεσμούς. Οι Καραμανλικοί άλλωστε το 2015 ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και έβγαλαν μαζί του πρόεδρο Δημοκρατίας τον Καραμανλικό Προκόπη Παυλόπουλο

Σ.Μ

UNKNOWN είπε...

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΣΤΗΡΙΞΕ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ,ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ.

ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ? ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ , ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΜΑΣΗΣΕ ΓΕΡΑ , ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ. ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ "ΞΟΜΑΧΟΥΣ" ΤΟΥ ΣΕΡΡΑΪΚΟΥ , ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΟΛΕΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΧΑΜΕΝΗ.

ΑΣ ΟΨΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΞΙΛΑΡΟΕΜΠΟΡΟΙ , ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ "ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΙ" ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΩΤΕΣ ΤΟΥ.