ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η ζωή είναι μικρή για να την σπαταλάμε σε πράγματα που δεν έχουν αξία

Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Η ζωή είναι μικρή για να την σπαταλάμε σε πράγματα που δεν έχουν αξία



Κανείς δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον "Θεό" πως θα ζει και αύριο και ουδείς γνωρίζει πότε το δικό του "καντήλι" θα σβήσει αφού δεν αρκεί το "λάδι" υπάρχει και ο ξαφνικός "άνεμος".



Επομένως το να προσπαθείς να πείσεις κάποιον πως υπάρχει covid-19 που απειλεί την ζωή του είναι τουλάχιστον ψυχοφθόρο το ίδιο με το να τον πείσεις πως δεν υπήρχε πιο "ανώδυνος" τρόπος σωτηρίας της χώρας εκτός από τον δανεισμό της και την υπογραφή μνημονίων.

Γιατί προφανώς και κανείς δεν δανείζει χωρίς κανόνες και το να απαιτείς καλούς όρους με την πλάτη στον τοίχο δεν έχει κανένα αποτέλεσμα. Το επιτόκιο δανεισμού μας ήταν κάτω της μονάδας κάτι το οποίο προφανώς και δέχεται κάποιος που θέλει να σε βοηθήσει και όχι αυτός που θέλει να σε οδηγήσει σε άτακτη χρεοκοπία φοβούμενος πως το Ευρωπαϊκό οικοδόμημα θα υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά.

Στην περίπτωση της Μεγάλης Βρετανίας η Ε.Ε δεν υποχώρησε και έτσι πλέον παρέμεινε στρατιωτικά ανύπαρκτη αφού σίγουρα ο Γαλλικός στρατός δεν έχει καμία σχέση με τον  Βρετανικό και είναι εμφανές αυτό σε κάθε πολεμική σύρραξη που οι στρατοί αυτοί έχουν συμμετάσχει τα τελευταία 50 χρόνια.

Για τις 17 Αυγούστου πηγαίναμε να σας αποχαιρετήσουμε με 1-2 καθημερινές μας αναρτήσεις αντί για 8-10 την ημέρα και τελικά φαίνεται πως και αυτό το καλοκαίρι θα μείνουμε σε μια πόλη που μας κουράζει με τους πολλούς "ψεκασμένους" της.

Σε κάθε περίπτωση πάντως είχαν βρεθεί αναγνώστες μας που θα μας γέμιζαν το ιστολόγιο "ειδήσεις"  από αυτούς που μας θέλουν περισσότερο επιθετικούς εναντίον των υβριστών μας. Δεν θα το κάναμε γιατί προφανώς και δεν θα μπαίναμε ποτέ στη διαδικασία να "αμολήσουμε" διαδικτυακά τους φανατικούς αναγνώστες μας για να υβρίζουν "Μεσσίες" , "Κατσαπλιάδες" "φάλαινες" , "χιμπατζήδες" , "αριστερές με δεξιές τσέπες" , "ψοφοδεξιούς" "ηθικολόγους" , "ορθοδοξοταλιμπάν" "ύαινες" , "βολεμένους" , "αλληλέγγυους" νταβατζήδες" , "εκβιαστές" και γενικά ό,τι συνασπίζεται για να φιμώσει την δική μας διαδικτυακή φωνή.

Και φυσικά δεν διαφωνούμε με τους χαρακτηρισμούς τους αλλά εδώ από το 2013 γράφουμε με στοιχεία και αποδείξεις και ανεβάζουμε και φωτογραφίες για να μπορείτε όλες και όλοι εσείς που καθημερινά μας διαβάζετε να έχετε μια οπτική επαφή με όσες και όσους μας θεωρούν εμάς "εύκολο στόχο" και εσάς "ιθαγενείς" που μπορούν να σας κοροϊδέψουν δίνοντας σας "καθρεπτάκια".

ΥΓ: Σε όσους έχουμε διαγράψει από διαδικτυακούς μας φίλους έχουμε απαντήσει με σειρά κειμένων μας . Για εμάς είναι αδιανόητο να είσαι ταυτόχρονα και με εμάς και με τους υβριστές μας. Η ουδετερότητα δεν μας άρεσε ποτέ άλλωστε. Άλλωστε από το ξεσκαρτάρισμά μας δεν την γλίτωσαν ούτε επικεφαλής παρατάξεων που από επαγγελματική "διαστροφή" θα έπρεπε να ακολουθούμε διαδικτυακά . Τους ακολουθούν άλλοι για εμάς δεν είναι ανάγκη να τους έχουμε και διαδικτυακούς φίλους. Άλλωστε το ιστολόγιο είσαστε εσείς που μας στέλνετε τις καταγγελίες και τα θέματά σας εμείς απλώς είμαστε η δική σας ΦΩΝΗ που δίνουμε ΔΥΝΑΜΗ στην δική σας καταγγελία.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: