ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η πόλη βρωμάει και οι υπάλληλοι καθαριότητας απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές

Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Η πόλη βρωμάει και οι υπάλληλοι καθαριότητας απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές


Ούτε ο χώρος πέριξ του δημαρχείου δεν είναι καθαρός και περιποιημένος αλλά παρόλα αυτά οι υπάλληλοι καθαριότητας του δήμου μας γράφουν υπερωρίες κάθε μήνα και έφυγαν διακοπές αφήνοντας την πόλη να βρωμάει από άκρη σε άκρη. 



Το να ανεβάζουμε εδώ φωτογραφίες με μπιντέδες, σαλόνια , κάδους άπλυτους επί χρόνια, σπασμένα καπάκια από κάδους μπλε ανακύκλωσης από όσα μας στέλνουν οι αναγνώστες μας δεν βοηθάνε αφού οι ίδιοι αποφάσισαν στις εκλογές να ψηφίσουν δημοτικές παρατάξεις που πιστεύουν στον κρατισμό.

Στον δήμο Αλίμου ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης έχει καταφέρει να σπάσει τον τσαμπουκά των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ (ΚΚΕ) που είναι και οι κύριοι υπεύθυνοι για την κατάντια της πόλης μας στον τομέα της καθαριότητας. Στον όμορο δήμο δρουν ιδιώτες και φυσικά οι υπερωρίες που γράφουν οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα είναι λιγότερες και το αποτέλεσμα διαφορετικό από εδώ.

Η εμμονή και αυτής της δημοτικής αρχής στις ιδεοληψίες της αριστεράς οδηγεί τους δημότες μας στο να ζουν σε μια βρώμικη πόλη που κανένας δημόσιος χώρος της δεν είναι καθαρός.

Έτσι θα πάμε μέχρι το 2023 και τότε ευελπιστούμε να υπάρχει δημοτική παράταξη που ΞΕΚΑΘΑΡΑ και χωρίς αστερίσκους να μιλάει  ιδιωτικοποίηση του τομέα της καθαριότητας γιατί έτσι που έχει φορτωθεί με υπαλλήλους η δομή προφανώς και άλλους τόσους υπαλλήλους να προσλάβουμε (κάτι που δεν θα συμβεί) πάλι οι πλατείες μας και τα πάρκα μας θα είναι μέσα στην βρώμα.

Η ατομική ευθύνη ή να μην παράγουμε σκουπίδια για να μην έχουν πολύ δουλειά οι εργαζόμενοι προφανώς και δεν συνάδει με όσα συμβαίνουν στα δυτικά κράτη αλλά σε Σοβιετίες

Μόνο η εικόνα με τα γράφιτι που έχει το δημαρχείο γύρω - γύρω δείχνει την παντελή αδιαφορία της δημοτικής αρχής για τον καλλωπισμό της πόλης. Το μηνιάτικο να παίρνουν και όλα καλά για τους αντιδημάρχους αλλά και έμμισθους ή άμισθους συμβούλους της διοίκησης που υπόσχονταν μια καθαρή και φωτεινή πόλη προεκλογικά.

Επειδή αντιπολίτευση για εμάς δεν υπάρχει αφού είναι του ίδιου φυράματος και κοπής αναγκαζόμαστε να γινόμαστε σκληροί αφού  άλλωστε οι ανοησίες περί προγραμματισμού εμάς δεν μας πείθουν.

Μια χαρά προγραμματισμό έχει κάνει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Αντζινάς για να καθαρίσει η πόλη αλλά με αυτούς τους υπαλλήλους που διαθέτει αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ.

Άρα τζάμπα προσπαθούν να σας πείσουν οι τάχα ενεργοί πολίτες πως φταίει αυτή η διοίκηση και μια άλλη ενδεχομένως θα μπορούσε διατηρώντας την δομή στα χέρια του δήμου να φέρει καλύτερα αποτελέσματα . Με αυτό το προσωπικό και με τον μέσο όρο ηλικίας που εμφανίζει δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δούμε ποτέ την πόλη μας καθαρή εάν δεν βρει μια διοίκηση το θάρρος να δώσει την δομή σε ιδιώτη ή έστω να δώσει κάποιες εργασίες σε ιδιώτη γιατί φτάσαμε Αύγουστο και ούτε τα χόρτα δεν έχουν κοπεί.

Σε εμάς φωτογραφίες συνεχίστε να στέλνετε και όταν φτάσουμε τις 1000 θα ανεβάσουμε ένα ωραίο αφιέρωμα στην πόλη του "Ήλιου" που βρωμάει από άκρη σε άκρη.

ΥΓ: Αναφαίρετο δικαίωμα οι διακοπές για τους εργαζόμενους αλλά δεν μπορεί να φεύγουν τόσοι πολλοί μαζί δεδομένου πως η παραγωγικότητά τους είναι συγκεκριμένη.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: