ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σκληρή αλλά όχι άδικη κριτική από τα ΜΜΕ του Βαγγέλη Μαρινάκη στην κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη

Κυριακή 9 Αυγούστου 2020

Σκληρή αλλά όχι άδικη κριτική από τα ΜΜΕ του Βαγγέλη Μαρινάκη στην κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη


Όπως καταλαβαίνει και πρωτοετής φοιτητής δημοσιογραφίας τα ΜΜΕ του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη ασκούν κριτική στα πεπραγμένα της κυβέρνησης Μητσοτάκη το τελευταίο διάστημα ανεβάζοντας τους τόνους και ελκύοντας τηλεθεατές, ακροατές ή αναγνώστες από άλλα ΜΜΕ που επιλέγουν να μην βλέπουν τα κακώς κείμενα της κυβέρνησης.



Ένας από τους ελάχιστους επιχειρηματίες που δεν είναι κρατικοδίαιτος, και χαίρει της εκτίμησης των ΗΠΑ όπως ο εφοπλιστής Ευάγγελος Μαρινάκης αποφάσισε πως δεν πρέπει να έχει  και ο ίδιος φθορά από τον συγχρωτισμό των ΜΜΕ που έχει υπό τον έλεγχό του από τις λανθασμένες κυβερνητικές επιλογές.

Άλλωστε η κουμπαριά του με την Ντόρα Μπακογιάννη δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί "λευκή επιταγή" για στήριξη στη ΝΔ , αφού ο ίδιος άλλωστε σε τηλεοπτική του συνέντευξη έχει δηλώσει πως στις εκλογές του 2015 ψήφισε το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη δηλαδή το Ποτάμι!

Μπορεί το 2019 να άλλαξε την ψήφο του μόνο ο ίδιος το γνωρίζει αλλά δεν είδαμε να έχει κερδίσει και κάτι από την παρούσα κυβέρνηση αφού επί ΣΥΡΙΖΑ πήρα πληρώνοντας τηλεοπτική συχνότητα.

Από τους δυσαρεστημένους της παρούσας κυβέρνησης τον βλέπουμε και επειδή δεν μασάει εάν δώσει συνέντευξη δεν θα φοβηθεί να το πει και δημόσια. Άλλωστε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν είναι των δημοσίων σχέσεων και κυρίως δεν μένει σιωπηλός όταν βλέπει πως η χώρα του δεν βαδίζει όπως πρέπει για το καλό των πολλών.

Εμείς ουδεμία σχέση είχαμε ή έχουμε με τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά δεν είναι μέσα στις 2-3 οικογένειες που επί χούντας έως και σήμερα δεν έχουν αφήσει καμία κρατική δουλειά που να μην την έχουν πάρει.

Ευνοημένος δεν είναι και για αυτό παρόλο που είμαστε Παναθηναϊκοί άρα και από ομάδα απέναντι είμαστε επιθυμούμε να βρεθεί ένας τέτοιος πρόεδρος και για την δική μας ομάδα.

Να τονίσω επίσης πως ουδέποτε έχω δουλέψει σε κάποιο από τα ΜΜΕ του ομίλου του με παράπονα βέβαια για κάποια από τους εργαζόμενους αφού πλην του Mega στα υπόλοιπα άλλος φαίνεται ως ιδιοκτήτης !

Προβληματικό αυτό σε κάθε περίπτωση αλλά συμβαίνει στις βαλκανικές χώρες όπου σου εμφανίζεται εφοπλιστής και χωρίς πλοίο!

Και δεν μιλάμε βέβαια για την εφοπλιστική οικογένεια του Βαγγέλη Μαρινάκη που έχει ιστορία στον χώρο εδώ και δεκαετίες. Για κάποιους άλλους μιλάμε που είναι και αγνώμονες σε αυτούς που τους ευεργέτησαν..

Σ.Μ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: