ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι "ψεκασμένοι" μας έθαψαν και πάλι χιλιάδες φέρετρα έως το τέλος του έτους αφού η οικονομία μας δεν επιτρέπει εκ νέου καραντίνα

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

Οι "ψεκασμένοι" μας έθαψαν και πάλι χιλιάδες φέρετρα έως το τέλος του έτους αφού η οικονομία μας δεν επιτρέπει εκ νέου καραντίνα



Όλοι γνωρίζουν πως καμία οικονομία στον κόσμο δεν αντέχει εκ νέου ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ της μορφής που είχαμε και στη χώρα μας για πάνω από δύο μήνες.



Βλέπετε λεφτό-δενδρα δεν υπάρχουν και όταν η παραγωγή μειώνεται , η οικονομία μπαίνει αυτομάτως σε ύφεση και οι πολίτες οδηγούνται σε πείνα και εξαθλίωση.

Για τους κρατικοδίαιτους υπάρχει ακόμα η "ασφάλεια" της μονιμότητας και του μισθού μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει αλλά όπως αντελήφθησαν ακόμα και οι Συριζαίοι το 2015 κανείς δεν σε δανείζει για να ζεις εσύ εις βάρος άλλων κρατών μονίμως δανειζόμενος και χωρίς να έχεις ούτε καν τα "ασημικά" να σου κατάσχουν!

Οι ανοησίες για τον ορυκτό πλούτο , για το ατελείωτο πετρέλαιο ήταν κάποιες ακόμα αυταπάτες αφού και η Βενεζουέλα είναι γεμάτη πετρέλαιο αλλά ο λαός της λιμοκτονεί.

Και εκεί που είπαμε πως γλιτώσαμε από τους "ψεκασμένους" , άθλιους και βολεμένους αντιμνημονιακούς ήρθε ο covid-19 να τους "αναστήσει" και πάλι.

Ο ιός που δημιουργήθηκε σε στο κράτος παρία Κίνα έπληξε θανάσιμα τον δυτικό κόσμο αφού και αυτός είχε δεχθεί στην "αγκαλιά" του κράτη τα οποία πρέπει να είναι μονίμως σε διεθνή απομόνωση.

Καταπατούν κάθε έννοια Δημοκρατίας , κάνουν αθέμιτο ανταγωνισμό με μοντέλα κρατικοδίαιτου "καπιταλισμού" και απειλούν την παγκόσμια Ειρήνη αφού συνεγελάζονται με γνωστούς δικτάτορες που πρέπει ο δυτικός κόσμος να ανατρέψει.

Το να συμβιώσουμε αρμονικά με την ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ της Ανατολής είναι ακόμα μια αυταπάτη που την πληρώνουμε θάβοντας μέχρι τώρα πάνω από 200 επειδή η ανεκτικότητα στον ΚΟΚΚΙΝΟ φασισμό δεν ήταν ποτέ καλός σύμβουλος για την ανθρωπότητα.

Και στην πόλη μας κάτι υποκείμενα τελευταίας υποστάθμης βγήκαν στα social media αναπαράγοντας θεωρίας συνωμοσίας αρχικώς μιλώντας για μια απλή γρίπη και όταν τα φέρετρα ξεπέρασαν τα 670.000 παγκοσμίως βγήκαν να μας πουν πως είναι σχέδιο να μας τσιπάρουν!

Μαζί τους και οι ΦΑΣΙΣΤΟΠΑΠΑΔΕΣ οπαδοί των ορθόδοξων τόξων που θεωρούν το ποίμνιό τους μ@λ@κες και τους σερβίρουν ανοησίες για μάσκες τάχα του ΔΙΑΒΟΛΟΥ!

Τι και εάν ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος βγαίνει και μιλάει υπέρ των μέτρων για να μην θρηνήσουμε χιλιάδες θύματα αυτοί τον "χαβά" τους και χρησιμοποιώ επίτηδες την τουρκική λέξη γιατί δεν διαφέρουν σε ΤΙΠΟΤΑ από τους Ταλιμπάν της από εκεί πλευράς και τους Μουλάδες τους.

Άλλωστε ιερωμένος βγήκε ο ξεφτιλισμένος δημόσια να πει πως προτιμάει το τουρκικό φέσι παρά τους Φράγκους δηλαδή τους Δυτικούς δηλαδή τους Έλληνες άμα δεν το κατάλαβε ο μ@λ@κ@ς γιατί προφανώς και ο Έλληνας υπήρξε πάντα πολέμιος της Ανατολής πριν έρθουν οι ρασοφόροι του Διαβόλου ( για να χρησιμοποιήσω λίγο και από την άθλια ορολογία τους) για να μας κάνουν μαθήματα ΗΘΙΚΗΣ και Ανατολής.

Αυτά λοιπόν τα σούργελα αφού ο Αρχιεπίσκοπος και η Ιερά Σύνοδος δεν βγαίνει να τους "ξυρίσει" πρέπει να λειτουργούν σε άδειες Εκκλησίες αφού προφανώς και υποσκάπτουν κάθε Ελληνικό Ιδεώδες όπως έκαναν άλλωστε οι περισσότεροι από αυτούς και τα 400 χρόνια της Τουρκικής Σκλαβιάς.

Άλλωστε είναι τόσο ξεφτιλισμένοι που πολεμάνε την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας που είναι και η μόνη που είχε μάρτυρες και αντέδρασε έμπρακτα έναντι του κομμουνισμού την ώρα που οι δικοί τους "Άγιοι" συνεργάζονταν μια χαρά σε άλλα βαλκανικά κράτη.

Για την Ελλάδα μια χαρά χόρευαν με την χούντα και κάποιοι έκαναν πως διάβαζαν και δεν κατάλαβαν το κακό που μας βρήκε. Η μετέπειτα "εθνική" πορεία τους φυσικά και δεν τους εξιλεώνει αφού και σήμερα έγινε μόδα ο Εθνικισμός και βλέπεις μέχρι και τον Σταλινικό Θεοδωράκη να μιλάει με θετικά λόγια για τα ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ σκουπίδια της Χρυσής Αυγής που τάχα αγαπάνε με τον δικό τους τρόπο την Ελλάδα!

Την αγαπάνε όπως και αυτός δηλαδή ΚΑΘΟΛΟΥ και θέλουν να την οδηγήσουν και πάλι σε νέες Εθνικές περιπέτειες αφού προφανώς και Εθνικιστής δεν είναι ο μ@λ@κ@ς που θέλει να ανάψει τα καντήλια της Αγίας Σοφίας αλλά αυτός που πολεμάει για να μπορέσει κάποτε αυτό να γίνει πραγματικότητα έστω και εάν η Αγία Σοφία δεν υπάρχει καθόλου στην Πόλη.

Ο Έλληνας έχει τον Παρθενώνα του από τον 5ο π.χ αιώνα και τους φιλοσόφους τους για τους οποίους μας προσκυνάει όλη η Γη για τα τότε επιτεύγματά μας .

Δεν μας χρειάζεται κανένας Πατριάρχης για να νιώσουμε σημαντικοί και κυρίως δεν μας χρειάζεται κανένας Ποιμένας να μας μιλάει για την Ανατολή . Τα χάλια τα ξέρουμε τα έχουμε διαβάσει είδαμε και την πτώση της Πόλης όταν υπήρξαν πολλοί τέτοιοι μ@λ@κες και ανίκανοι που δεν ήθελαν την Ένωση των δύο Εκκλησιών αλλά ήθελαν το Ανατολικό μαγαζάκι τους για να πουλάνε τις καταστροφικές για τον Τόπο μας ασυναρτησίες τους ως τάχα προφητείες Αγίων!

Το παραμύθι τους παγκοσμίως έχει ηττηθεί οι Ορθόδοξοι είναι σαφέστατα λιγότεροι και εάν δεν υπήρχαν και οι καθολικοί με τις Σταυροφορίες τους δεν θα συζητάγαμε καν σήμερα θα ήμασταν όλοι δυστυχώς μουσουλμάνοι.

Θεωρώ αστείο πλέον το γεγονός να θεωρεί κάποιος πως μπορεί αυτός ο κλήρος με τόσους "ψεκασμένους" να δουλέψει υπέρ του Ελληνισμού θεωρώ απαραίτητο τον διαχωρισμό Εκκλησίας και Κράτους αφού ο συγχρωτισμός το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να συρρικνώσει και άλλο την πατρίδα μας.

Θα πείτε βέβαια πως οι περισσότεροι ιερείς πιστεύουν στην ύπαρξη πανδημίας και θα σας πω πως εντάξει και εάν συμβαίνει αυτό εάν κάθε μέρα βγαίνει και ένας από τους χιλιάδες που ταΐζουμε ως κρατικούς υπαλλήλους και λέει πως δεν υπάρχει τίποτα χωρίς να έχει επιπτώσεις τότε τι θα γίνει;

Φανταστείτε να έβγαιναν 5 υπουργοί της κυβέρνησης και να έλεγαν πως δεν υπάρχει πανδημία και πως όλα είναι ΨΕΜΑ τι θα είχαμε. Η πόλη μας φυσικά και δεν αποτελεί εξαίρεση του κανόνα αφού και εδώ υπάρχουν φωνές που μάλλον δεν βοηθούν στο να αντιμετωπιστεί η πανδημία αφού άλλωστε για αυτούς είναι κόλπο για να επιβληθεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων!

Τα κρούσματα σήμερα ξεπέρασαν τα 150 και αύριο αναμένεται νέα αύξηση αφού εκκρεμούν οι απαντήσεις από τεστ ανθρώπων που πήγαν σε νοσοκομεία όλης της χώρας με συμπτώματα της νόσου.

Δεδομένου πως γενικό  lockdown δεν μπορεί να γίνει εκ νέου δεν αντέχει η οικονομία βγείτε άφοβα στους δρόμους και αγκαλιαστείτε αφού άλλωστε ως Έθνος έχουμε "αυτοκτονήσει" ομαδικώς με πολλές μας επιλογές και στο παρελθόν.

ΥΓ: Ήμουν και εξακολουθώ να είμαι εναντίον της φίμωσης των ηλιθίων αφού θεωρώ πως όταν γεμίσουν τα φέρετρα θα αρχίσουν να φοράνε μάσκες ακόμα και αυτοί που επικαλούνται τάχα "Αγίους" που είχαν προβλέψει το τέχνασμα της πανδημίας. Άλλωστε ο μόνος τρόπος για να μάθει κάποιος κάτι είναι να καταστραφεί . Και βέβαια όποιος χάσει κάποιο αγαπημένο του πρόσωπο ουδέποτε θα πειστεί από κανέναν τραγόπαπα που φοβάται μην αδειάσει το παγκάρι και δεν μπορεί να αγοράσει τζιπάκι ή εξοχικό!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: