ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σας ευχαριστούμε για τις επισκέψεις σας

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

Σας ευχαριστούμε για τις επισκέψεις σας



Όσο πιο σκληροί γινόμαστε απέναντι σε όσες και όσους υποτιμούν την νοημοσύνη σας τόσο μας επιβραβεύετε με τις καθημερινές σας επισκέψεις. 



Είμαστε πλέον κάτω από τα 1000 στην Ελλάδα και κοντεύουμε να πέσουμε κάτω από τα 70.000 στον κόσμο.

Από τα Google Αnalytics βλέπουμε περιοχές που ούτε καν φανταζόμασταν πως θα μας διάβαζαν ενώ από Ελλάδα πέραν της Αθήνας  βλέπουμε την πόλη του Αλίμου να αποτελεί μια σημαντική πηγή επισκεψιμότητας για εμάς.

Όπου και εάν φτάσει αυτό το ιστολόγιο τα επόμενα χρόνια θα πάντα θα ανήκει στις 100 ip που είναι μονίμως "καρφωμένες" στη σελίδα μας .

Σε αυτούς που μας στέλνουν mail και που στην ουσία με κρατάνε "καθηλωμένο" αφού μέχρι και ηχητικά γράφουν για εμάς ,για φωτογραφίες δεν το συζητάω καν και δίνουν μάχες καθημερινές με όλους τους "ψεκασμένους" που μας συκοφαντούν.

Μάχες που κερδίζουν εκθέτοντας με στοιχεία που μας στέλνουν και εμείς απλώς τσεκάρουμε την εγκυρότητά τους μέσω των πηγών μας στον κρατικό μηχανισμό. Με το υγιής κομμάτι του γιατί όπως όλες και όλοι πλέον γνωρίζουν μετά τις επιτυχίες της ΕΥΠ υπάρχει διάχυτη διαφθορά στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ που εάν δεν αλλάξει σύντομα θα βουλιάξει παρασύροντας και την κυβέρνηση σε περιπέτειες.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: