ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Τι είναι οι υπάλληλοι ΙΔΟΧ καθαριότητας και πως προσπαθούν κάποιοι να τους μονιμοποιήσουν ή μάλλον πως τους δουλεύουν πως θα το κάνουν

Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

Τι είναι οι υπάλληλοι ΙΔΟΧ καθαριότητας και πως προσπαθούν κάποιοι να τους μονιμοποιήσουν ή μάλλον πως τους δουλεύουν πως θα το κάνουν



Οι υπάλληλοι Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου είναι η νέα πληγή του Ελληνικού Δημοσίου όπως και οι υπόλοιποι συμβασιούχοι οι οποίοι εάν και γνωρίζουν πως έχουν προσληφθεί για ορισμένο χρόνο πιέζουν την κυβέρνηση να τους μονιμοποιήσει ,έτσι ώστε να αυξηθεί και άλλο το κόστος συντήρησης του Δημοσίου τομέα που είναι πηγή δεινών και βασική αιτία χρεοκοπίας της χώρας μας.



Από διακήρυξη του δήμου Ξάνθης που πήρε 20 άτομα λόγω covid-19 διαβάζουμε τα "προσόντα" που απαιτούνται για προσληφθούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου.


Για όσους είναι ΚΚΕ και δεν κατάλαβαν δεν απαιτούνται ειδικά προσόντα και εξαρτάται αποκλειστικά από τις εκάστοτε διοικήσεις των δήμων ποιους θα πάρουν. Για εμάς που βέβαια πιστεύουμε πως οι δήμοι πρέπει να λειτουργούν ως ιδιωτικές επιχειρήσεις κανένα πρόβλημα απλώς πρέπει και να τις κρίνουμε ως τέτοιες χωρίς άλλοθι.

Το αποτέλεσμα των πάνω από 200 υπαλλήλων του τομέα καθαριότητας της πόλης μας κρίνεται καθημερινά από τους αναγνώστες μας αλλά και από όλους τους συνδημότες μας. Καμία ιδιωτική επιχείρηση με τόσο προσωπικό δεν θα είχε την πόλη να βρωμάει από άκρη σε άκρη και μάλιστα οι εργαζόμενοι του τομέα της καθαριότητας να ειρωνεύονται τους συνδημότες μας που ανεβάζουν τα χάλια τους δηλαδή τους γεμάτους κάδους, τα σκουπίδια έξω από αυτούς και τα μπάζα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο δήμος απλώς δεν απαντά όπως έκανε και η προηγούμενη διοίκηση έως ότου την έπνιξαν τα "σκουπίδια" και πήγε πρόωρα σπίτι της αφού τάχα οι επόμενοι είχαν την ΛΥΣΗ με τους ίδιους και περισσότερους πλέον υπαλλήλους η εικόνα παρέμεινε ίδια.

Ενώ λοιπόν η κυβέρνηση Μητσοτάκη έδωσε την δυνατότητα στους δήμους να δώσουν σε ιδιώτη την δομή της καθαριότητας ( για να δούμε επιτέλους καθαρές πόλεις με το μισό κόστος για τον δημότη) παράλληλα ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος ( θα κατέβει για βουλευτής Νοτίου Τομέα) για να κάνει ψήφους δημιουργεί στρατιές εργαζομένων με συμβάσεις Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου δίνοντας την ελπίδα νομιμοποίησης που θα είχε ήδη γίνει βέβαια εάν το κράτος μας δεν ήταν χρεοκοπημένο!

Η Γαλάζια Σοβιετία παρά τις αντιδράσεις 80 τουλάχιστον βουλευτών του κόμματος συνεχίζει την καταστροφική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα των προσλήψεων διογκώνοντας το κράτος με ορίζοντα μια πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Το γεγονός πως δεν έγινε σαρωτικός ανασχηματισμός οφείλεται στο γεγονός πως χωρίς τους Σαμαρικούς βουλευτές η ΝΔ θα καταλήξει απόκομμα σαν το ΚΙΝΑΛ όσους Σημιτικούς και εάν φέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο κόμμα.

Ας γνωρίζει πως εάν κάτσει με το κράτος - πειρατή να διαπραγματευθεί το Αιγαίο δεν θα σταθεί για πολύ ακόμα σε πρωθυπουργική καρέκλα ενώ καλό θα ήταν να αποφύγει και το Δικαστήριο της Χάγης αφού η Ελλάδα δεν καίγεται άλλοι έχουν πρόβλημα επιβίωσης στην χώρα τους και ψάχνουν εναγωνίως έναν μ@λ@κ@ να συνομιλήσει μαζί τους.

Στο θέμα μας τζάμπα περιμένουν ΟΛΟΙ  οι ΙΔΟΧ υπάλληλοι μονιμοποιήσεις αφού αυτές που θα γίνουν αφορούν παλιούς υπαλλήλους με κριτήρια που θα ανακοινώσει η κυβέρνηση ( εάν προλάβει και ευνοούν τα οικονομικά της χώρας μας ) στα τέλη του 2020. Μετά δηλαδή τις εκλογές για να τους  έχει και "ομήρους" για να ψηφίσουν και πάλι αυτούς που ομιλούν υπέρ του ιδιωτικού τομέα και διορίζουν κάργα κολλητούς και φίλους στο ΔΗΜΟΣΙΟ.

ΥΓ: Για εμάς το ΔΗΜΟΣΙΟ δεν πρέπει να έχει συμβασιούχους για πάνω από 2 έτη τους ίδιους σε κανέναν τομέα. Το γεγονός πως έχει σημαίνει πως δεν έχουμε να κάνουμε με μια φιλελεύθερη κυβέρνηση που πιστεύει στην ελεύθερη αγορά αλλά με ένα κακέκτυπο κυβέρνησης της περιόδου 2004-2009 που οδήγησε την χώρα μας πιο γρήγορα στη χρεοκοπία.

Ας το πουν στον "Μωϋσή" οι στενοί συνεργάτες του αφού κάποιοι εμπόδισαν τελευταία ανθρώπους που έχουν δώσει όλη τους την ζωή υπερασπιζόμενοι τη ΝΔ να τον συναντήσουν όπως μας παραπονέθηκαν.

Θα τον δουν από κοντά στις αρχές Σεπτεμβρίου αφού προφανώς και τα στελέχη αυτά συναντήθηκαν με όλους τους προέδρους του κόμματος από το 1974 έως και σήμερα και αποτελούν στην ηλικία που πλέον είναι ζωντανούς θρύλους για την γαλάζια παράταξη.

ΥΓ1: Δείτε και μερικές πληρωμές για εργαζομένους ΙΔΑΧ & ΙΔΟΧ υπαλλήλους της καθαριότητας και Πρασίνου  του δήμου μας εδώ εδώ εδώ εδώ εδώ εδώ εδώ εδώ

Οι υπάλληλοι Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου είναι άλλοι κατηγορία. Οι ΙΔΟΧ πρέπει να γίνουν ΙΔΑΧ και μετά μόνιμοι αφού η Σοβιετία λόγω θεσμών δεν απαιτεί 100.000 νέες προσλήψεις ΜΟΝΙΜΩΝ στο δημόσιο απευθείας αλλά από το παράθυρο λες και ο Σουηδός ή ο Βέλγος είναι κανένας μ@λ@κ@ς να δουλεύει έως τα 70 του για να διορίζει εδώ ο Κυριάκος ή ο Αλέξης τους ψηφοφόρους του και να βγαίνουν στη σύνταξη στα 56 έτη όπως συμβαίνει με κάποιους υπαλλήλους ακόμα και σήμερα με πρόωρες φυσικά συνταξιοδοτήσεις. Η μόνη γενιά που δεν θα πάρει καθόλου σύνταξη είναι η δική μου αφού επί δεκαετίες μας στέρησαν το δικαίωμα αυτό οι λαϊκιστές που ψηφίζατε και εξακολουθείτε κάποιοι.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: