ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εάν και δεν απαντάς στο τίποτα να το κάνεις κάτι εντούτοις εμείς σκιές δεν αφήνουμε

Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

Εάν και δεν απαντάς στο τίποτα να το κάνεις κάτι εντούτοις εμείς σκιές δεν αφήνουμε



Το Αμερικανικό wordpreess.com χρησιμοποίησαν τα ορφανά του Στάλιν για να φτιάξουν ΔΩΡΕΑΝ ιστολόγιο και να βρίζουν τον "κακό" καπιταλισμό.



Και βέβαια για δεύτερη φορά μετά το "μακρινό" 2016 που το ιστολόγιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης" θεώρησε πως βρήκε εύκολο στόχο και το πλήρωσε στις κάλπες του 2019 πέφτοντας για πρώτη φορά σε μονοψήφιο στην πόλη μας.

Αυτή την φορά οι κομμουνιστές μας επιτίθενται για κάτι πολύ απλό. Γιατί υποδείξαμε την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ τους να σιτίζονται από το καπιταλιστικό σύστημα και παράλληλα να το υβρίζουν.

Δεν αντιλαμβάνονται προφανώς πως δεν έχουν επιχειρήματα όταν τους πιάνεις με την "γίδα" στην πλάτη και προσπαθούν να παραποιήσουν τα όσα γράφω για να δημιουργήσουν εντυπώσεις στο ανύπαρκτο αναγνωστικό τους κοινό αφού το ιστολόγιό τους είναι no data στην χώρα μας!

Με επιχειρήματα οπαδών του "Μεσσία" μας λένε πως ο γιος ενός καθηγητή μπορεί να γίνει καθηγητής , και η κόρη της μοδίστρας μπορεί επίσης να γίνει μοδίστρα λες και εμείς το απαγορεύουμε!

Αυτό που για εμάς είναι απαγορευτικό είναι χωρίς καν τα άδικα κριτήρια του ΑΣΕΠ να διορίζει η πρόεδρος των Εργαζομένων του Δήμου Ηλιούπολης τον γιο της στον τομέα της καθαριότητας από το παράθυρο με την ΑΝΟΧΗ της "δεξιάς" που έδωσε την δυνατότητα λόγω πανδημίας και κυρίως της δημοτικής αρχής που εκμεταλλεύθηκε για ψηφοθηρικούς λόγους την ευκαιρία.

Άρα για εμάς που πιστεύουμε στην Αστική Δημοκρατία είναι θέμα όταν κάποιος προτιμάτε έναντι κάποιου άλλου ακόμα και με τα κριτήρια του ΑΣΕΠ που δεν προσλαμβάνουν τον πιο ΙΚΑΝΟ κάτι που μπορεί ο καθένας να διαπιστώσει με μια απλή ματιά στο Ελληνικό Δημόσιο. 

Για τους χαρακτηρισμούς εναντίον μου τους επιστρέφω αυτούσιους και τους ενημερώνω πληροφοριακά πως είμαι από τους ελάχιστους εργαζομένους στα ΜΜΕ που δεν απολύθηκε από καμία δουλειά και που όλη η δημοσιογραφική πιάτσα γνωρίζει την μαχητικότητα και το ακέραιο του χαρακτήρα μου. Από όλες παραιτήθηκα και θα το πράξω και στο μέλλον γιατί εγώ "βάρη" δεν κουβαλάω και υπηρετώ συγκεκριμένες αρχές και αξίες χωρίς εκπτώσεις. 

Γιατί οι αγώνες "σύντροφοι" δεν γίνονται υπηρετώντας σαν πιστά σκυλιά το σύστημα το οποίο τάχα καταδικάζεται αλλά έξω από αυτό. Μάλλον για αυτό αργεί και η "επανάστασή" σας γιατί είναι δύσκολο να "κόψεις" το χέρι που σε ταΐζει για δεκαετίες.

Σας χαρίζω λοιπόν τις κρατικοδίαιτες δουλειές (που αποκτήσατε με μοναδικό σας κριτήριο την κομματική σας ταυτότητα)  και συνεχίστε την λάσπη εναντίον των ΜΜΕ της πατρίδας μας που χρειάστηκαν δεκαετίες για να ξυπνήσουν και να κάνουν κάτι παραδέχεστε στο αστείο και συκοφαντικό ιστολόγιό σας αντικομμουνιστικό αγώνα γιατί τόσα χρόνια τα περισσότερα  έβλεπαν τον έναν φασισμό και όχι τον δικό σας! 

Ο δήμαρχος μας κ. Χατζηδάκης κάνει διακοπές τώρα και δεν μας ενημερώσαν οι συνεργάτες του  για τους προσληφθέντες ,θα επιστρέψει άλλωστε έχουμε και την "πόρτα" της κεντρικής διοίκησης ανοικτή και μπορούμε και από εκεί να αντλήσουμε πληροφορίες. 

Ακολούθησα τέλος την "συνταγή" των κομμουνιστών και δεν σας αποκάλυψα το ιστολόγιό τους όχι για να μην πάρουν κανένα κλικ αλλά  για να μην διαφημιστούν από ένα Αστικό μέσο που σέβεται την Δημοκρατία . Τι δουλειά έχουμε να διαφημίζουμε εμείς όσους  τιμούν τους αιμοσταγείς δολοφόνους που ήθελαν αλλά απέτυχαν την περίοδο 1945-1949 να κάνουν την χώρα μας Σοβιετία;

ΥΓ: Στο πόνημα τους αναφέρουν βέβαια και την κ.Μανώλη η οποία υπερασπίστηκε δημόσια τις προσλήψεις ως κρατικοδίαιτη και αυτή (σύμβαση ορισμένου χρόνου σε όμορο δήμο μας)  εκθέτοντας για ακόμη μια φορά την δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" στην οποία ανήκει ή βγαίνοντας εις γνώση της (όσο ΣΙΩΠΟΥΝ όλα τα σενάρια ανοιχτά είναι) να δώσει στήριξη στη διοίκηση Χατζηδάκη για τις επιλογές της.

Τέλος να ευχαριστήσω τον αναγνώστη του ιστολογίου που είδε το κείμενο και μου το έστειλε αφού όνομα δεν γράφει (κάτι γνωρίζουν από τους νόμους του Αστικού Κράτους αυτοί των "λαϊκών δικαστηρίων" ) αλλά είμαστε και το μοναδικό ΜΜΕ που ξεσκέπασε τις προσλήψεις αυτές δείχνοντας σε όλους την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. Εσείς λοιπόν που έχετε άνεργο παιδί ρωτήστε την διοίκηση γιατί προτίμησε τον γιο της κ. Καραγιαννίδου και όχι το δικό σας.

Για εμάς ο κ. Χατζηδάκης με αυτή την πρόσληψη ήθελε να έχει με το μέρος του τους εργαζόμενους του δήμου αφού η αιρετή πρόεδρος κ. Καραγιαννίδου  χαίρει της εκτίμησης των κομμουνιστών ή φιλοκομμουνιστών που την εκλέγουν χρόνια τώρα,  για να έχει το κεφάλι του ήσυχο.

Όμως οι κομμουνιστές της πόλης είναι μόλις το 9% και αυτό σε δημοτικές εκλογές με χαλαρή ψήφο ενώ στις εθνικές μόλις 7,8% στον δήμο μας επειδή η Σοβιετία επί 12 χρόνια είχε βολέψει πολύ κόσμο και συνέχισε και το διάστημα που στο τιμόνι του δήμου ήταν δήμαρχοι άλλων κομματικών αντιλήψεων. 

Εάν υπήρχε δεξιά παράταξη στην πόλη να τιμάει τον Ναπολέοντα Ζέρβα το θέμα με τον γιο της κ. Καραγιαννίδου θα είχε έρθει σε δημοτικό συμβούλιο αλλά εδώ ούτε Γλυφάδα είμαστε , ούτε ΄Άλιμος ούτε καν Βύρωνας όπου η διαμάχη ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ χτυπάει εδώ και καιρό ΚΟΚΚΙΝΟ και τέτοια εκεί δεν ΓΙΝΟΝΤΑΙ.

Άλλωστε ο τίτλος μας ήταν σαφής ΝΟΜΙΜΗ μεν  η σύμβαση  ορισμένου χρόνου παντελώς ΑΝΗΘΙΚΗ δε.  Γιατί σίγουρα στον δήμο μας υπάρχουν οικογένειες χωρίς κανέναν εργαζόμενο στο δημόσιο δεν καταλαβαίνουμε γιατί θα έπρεπε να προτιμηθεί κάποια οικογένεια που έχει και άλλον διορισμένο και μάλιστα την πρόεδρο των εργαζομένων του δήμου μας κ. Καραγιαννίδου;

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: