ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Συνεχίστε να μην φοράτε μάσκες και να ακούτε τον Μήτσο και την Σούλα από τα social media που σας λένε πως όλα είναι ΑΠΑΤΗ!

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

Συνεχίστε να μην φοράτε μάσκες και να ακούτε τον Μήτσο και την Σούλα από τα social media που σας λένε πως όλα είναι ΑΠΑΤΗ!


Σταθερά στα 150 κρούσματα την ημέρα και οι νεκροί στους 211 πλέον. Όμως άμα δεν σε καλύπτουν τα συστημικά ΜΜΕ αλλά η Σούλα και ο Μήτσος που μ@λ@κίζοντ@ι διαδικτυακά εις βάρος της υγείας μας κανένα πρόβλημα.



Άλλωστε αυτούς ακούγατε και το 2015 όταν θα έσχιζαν τα μνημόνια , θα τύπωναν δραχμές και σε πέντε χρόνια η Ελλάδα θα ήταν Ελβετία!

Άλλωστε ακόμα κάποιοι πιστεύουν πως η Ελλάδα δεν έπρεπε να υπογράψει μνημόνια αλλά να χρεοκοπήσει άτακτα. Μάλιστα κατηγορούν τον τότε πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα που για αυτούς υποχώρησε ενώ θα έπρεπε να οδηγήσει σε γενοκτονία τον λαό του κατά τους ίδιους που δεν αντιλαμβάνονται πως η οικονομία είναι θετική επιστήμη και ο λογαριασμός δεν έβγαινε.

Έτσι ενώ ο Τσίπρας παραδέχθηκε τις αυταπάτες του αυτοί εξακολουθούν και μας λένε για την κακή Ε.Ε , το ΝΑΤΟ και γενικά για όλους αυτούς που κράτησαν το κεφάλι της χώρας πάνω από το νερό και δεν την έπνιξαν μπας και ησυχάζαμε και εμείς εάν βέβαια επιβιώναμε από τους χιλιάδες "ψεκασμένους".

Τώρα βρήκαν τον covid-19 , είναι λέει κόλπο της Νέας Τάξης Πραγμάτων για τα τσιπάρει τον Μήτσο και την Σούλα και να ξέρει τι κάνουν στο σπίτι τους!

Λες και ενδιαφέρεται κανείς για δύο μ@λ@κες που δεν βλέπουν πέρα από την μύτη τους και πάντα ενώ απολαμβάνουν τα προνόμια του δυτικού πολιτισμού καλό λόγο δεν έχουν!

Μέσα στον γ@μημένο εγκέφαλό τους έχουν μπλέξει και το 5G που μαζί βέβαια με τον covid-19 επιχειρούν το χάραγμα του Αντιχρίστου!

Εντάξει το τερματίσατε παίδες ....

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: