ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Λαϊκή Συσπείρωση και η Πόλη που θέλω χέρι-χέρι στην διατήρηση της Σοβιετίας

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

Λαϊκή Συσπείρωση και η Πόλη που θέλω χέρι-χέρι στην διατήρηση της Σοβιετίας


Πάλι καλά που είναι και το ιστολόγιο του Κάνδηλα και παρατηρεί την ετερόκλητη συμμαχία κομμουνιστών και (άστους να συμπληρώσουν αυτοί τι είναι) δημοτικών συμβούλων της παράταξης "Η Πόλη που Θέλω" (την οποία ατυχώς από ότι αποδείχθηκε από το δεύτερο κιόλας δημοτικό συμβούλιο  και εγώ ψήφισα) που στο θέμα της εκμίσθωσης μέρους της πλατείας Φλέμινγκ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ προφανώς φοβούμενοι μήπως ο ιδιώτης που για κάποιες μέρες θα έφερνε παιχνίδια για τα παιδιά και θα διαμόρφωνε εορταστικά τον χώρο  τους τον  "κλέψει"!



Προφανώς και έχουν την φαεινή και καινοτόμα κομμουνιστική Ιδέα πως οι δημόσιοι χώροι δεν πρέπει να εκμισθώνονται από τον δήμο μας για ανάλογου είδους εορταστικές εκδηλώσεις και  αυτές να γίνονται από τον δήμο μας όπως επί Στάλιν στην Μόσχα! 

Γιατί εάν διαφωνούν με το τίμημα ή με τους όρους που γίνεται η εκμίσθωση τότε ένα ΛΕΥΚΟ κόλλαγε καλύτερα για να μην τους βγει η "ρετσινιά" ,τίτλος τιμής για το ΚΚΕ πως τα πάντα τα κάνει το Κράτος.

Η Σοβιετία που λέω εγώ και που οδήγησε την χώρα μας στην χρεοκοπία όπως κατέρρευσε και παντού πλην Βόρειας Κορέας που φυσικά και κανείς δεν διανοείται να παραχωρήσει ΔΗΜΟΣΙΟ χώρο σε ιδιώτη για επαγγελματική χρήση.

Με την ίδια λογική να καταλάβω πως είναι κατά το να δοθεί η δομή της καθαριότητας σε ιδιώτη και πως η μόνη σχέση που έχουν με τον φιλελευθερισμό στην οικονομία είναι επιδερμική και διαφωνούν με την εκμίσθωση χώρων σε  ιδιώτη αλλά παράλληλα προφανώς και συμφωνούν με την Σοβιετικού τύπου εκδοχή στο να υφαρπάζει το Κράτος από τον ιδιώτη την περιουσία του και να την διαχειρίζεται το ίδιο για το δήθεν κοινό καλό!

Άλλωστε είναι ταυτόσημη η ΘΕΣΗ των δημοτικών παρατάξεων της πόλης μας για το θέμα της "ΔΗΜΟΣΙΑΣ" περιουσίας αυτή που υφάρπαξαν (ένα μέρος της για να ακριβολογώ) από έναν ιδιώτη και που ατυχώς για αυτούς κατέληξε στην ΕΤΑΔ και το Υπερταμείο το οποίο καλείται και να την αξιοποιήσει προς όφελος της χώρας και όχι φυσικά υπέρ των συμφερόντων των ντόπιων καταπατητών της!

Βλέπετε παρά τις πολιτικές παρεμβάσεις στο χώρο της Δικαιοσύνης και τις κατάπτυστες αποφάσεις η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ οδήγησε στο να μην γευτούν όσοι αδίκησαν αυτή την περιουσία.

Προφανώς και κατά την ταπεινή μας ΑΠΟΨΗ είναι  σε αυτή την ψηφοφορία η σωστή ΘΕΣΗ είναι το ΝΑΙ. Το ΛΕΥΚΟ δείχνει την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ να έχουμε σαφή θέση και το ΟΧΙ ακόμα και εάν αιτιολογηθούν  πως διαφωνούν με την διαδικασία εκμίσθωσης στην ουσία διατηρεί την Σοβιετία που θέλει τα πάντα να ελέγχονται από αυτή αδυνατώντας να καταλάβει πως το Κράτος δεν είναι δυνατόν να ενεργεί για τα πάντα. 

Άλλωστε όπου ενεργεί ήδη έχει κριθεί με πολύ χαμηλό βαθμό και δεν έχει καταφέρει να κάνει τίποτα αξιόλογο όσον αφορά την Οικονομία.

Μέχρι ο Σόφης και ο Μανιάτης υπερψήφισαν και βρέθηκαν τέσσερις κομμουνιστές και άλλοι τέσσερις από την παράταξη του κ. Αραμπατζή να ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΝ μια πρωτοβουλία της νέας διοίκησης που σίγουρα θα εκτιμούσαν οι δημότες μας και θα εκτιμήσουν αφού ατυχώς για τους 8 σε αυτά τα απλά η Σοβιετία δίνει και κάνα "κόκκαλο" στον ιδιώτη για να μαζέψει και άλλα έσοδα  για να πληρώσει τους οπαδούς της!

Δεν ξέρουμε καν τι σκέφτηκαν και ψήφισαν ΟΧΙ , πάντως ο Άγγελος Κάνδηλας κατάφερε να τους εκθέσει ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ σε μένα και να τους αποθεώσει στα μάτια όσων ακόμα και εν έτη 2019 πιστεύουν πως η Σοβιετία πρέπει να κάνει και τις εορταστικές εκδηλώσεις με τα χρήματα που παίρνουν από την Κρατική Επιχορήγηση.

Μπράβο στον νέο δήμαρχο  κ. Χατζηδάκη που από τις κινήσεις που κάνει από ότι μαθαίνω θα πετύχει και μεγαλύτερο ποσό εκμίσθωσης των χώρων , και όπως λέει και ο Άγγελος ας αποφασίσουν οι δημοτικές παρατάξεις τι ακριβώς θέλουν να κάνουν και πως αντιλαμβάνονται την ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ της Δημόσιας Περιουσίας και των κοινόχρηστων χώρων.

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΕΝΟΣ ΚΟΥΙΖ ΓΙΑ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ?
ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΙΜΗΜΑ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΟΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ;
ΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΛΕΙΟΔΟΤΕΙ;

TIP: H Kα ΔΟΥΒΗ ΩΣ ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.