ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο Χατζηδάκης μετά τον Προφήτη Ηλία τα έβαλε και με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της πόλης μας

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

Ο Χατζηδάκης μετά τον Προφήτη Ηλία τα έβαλε και με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της πόλης μας

Το σημερινό παιχνίδι των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της πόλης μας με την ομάδα της Νέας Ιωνίας δεν θα γίνει αφού το ΠΑΟΔΗΛ δεν τους εξασφαλίζει την έδρα.!



Βλέπετε ο νέος μας δήμαρχος κοροϊδεύει εκτός από τους πιστούς της πόλης και τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές μας που άλλα τους έλεγε προεκλογικά και άλλα υλοποιεί τώρα ως διοίκηση.

Το θέμα αναδεικνύει ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" κ. Θεμιστοκλής Γιαννόπουλος στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook.

Καλά να πάθουν και οι πιστοί αλλά και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της πόλης μας αφού δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΑ για να αποτρέψουν την εκλογή ενός δημάρχου μειωμένων δυνατοτήτων. Αυτός κανένα μπριτζ ξέρει να παίζει και καθόλου δεν κατέχει κάτι από Αθλητισμό.

Όσο για τον ΠΑΟΔΗΛ που στοιχίζει εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο ας αναλάβει τις ευθύνες του επιτέλους και για το φέσωμα που μας κάνει και για τις παραχωρήσεις σε ΙΔΙΩΤΕΣ των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης έναντι ευτελών τιμημάτων.

Αλλά με τέτοιους δημότες που δεν αντιδρούν στην ΑΝΙΚΑΝΗ νέα διοίκηση και λίγα παθαίνουμε όλοι μας.

Εμείς να ασχολούμαστε με τους 12.000 συνδημότες μας που ΨΗΦΙΣΑΝ τον Γιώργο Χατζηδάκη για δήμαρχο για να δούμε τον Στασινόπουλο Αντιδήμαρχο δεν θέλουμε να έχουμε ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση .

Παραμένουμε στις επάλξεις μόνο για εκείνους που στήριξαν με την ψήφο τους στο δεύτερο γύρο την προηγούμενη διοίκηση Βασίλη Βαλασόπουλου και για κανέναν άλλο δεξιό - κεντροδεξιό ή "ακραίο" που γέμισε τις τσέπες του την περίοδο διοίκησης της πόλης μας από τον Γιάννη Αναγνώστου.

Τα παραμύθια τους να τα πουν αλλού και όχι σε εμάς τα χουντικά αποβράσματα, που έστησαν ανδριάντες στους σταλινοφασίστες συνοδοιπόρους τους.

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΜΠΡΙΤΖ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΥΨΗΛΗ" ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
Ο ΓΙΩΡΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΪΚΟ ΠΑΙΔΙ.
ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΛΑ.
ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ.
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΟΛΑΚΕΥΕΙ.
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΦΑΓΗΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ.

https://www.youtube.com/watch?v=kPu2J7mfjSg