ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Οι Άθεοι ξαναχτύπησαν σπάζοντας φάτνες στην πόλη μας

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

Οι Άθεοι ξαναχτύπησαν σπάζοντας φάτνες στην πόλη μας

Η φωτογραφία από παλιότερη επιδρομή των Άθεων της πόλης μας 
Κάθε χρόνο τα ίδια κάποιοι προφανώς που δεν έχουν ΙΕΡΟ και ΟΣΙΟ όπως και αυτοί βεβαίως που αντιδρούν στο να αποκτήσει η πόλη μας έναν ακόμη ναό (έχει τους λιγότερους από όλους τους όμορους δήμους) , διέλυσαν φάτνη που είχε τοποθετηθεί στα Αστυνομικά. 



Με τόσους άθεους αριστερούς που έχει η πόλη το θεωρώ απόλυτα λογικό γιατί προφανώς και ουδείς ΠΙΣΤΟΣ θα διανοούνταν να γκρεμίσει ή να βανδαλίσει μια φάτνη. Μπορεί να είναι βέβαια και εξτρεμιστές της άλλης πλευράς αφού και οι Ναζί με την Θρησκεία δεν τα πηγαίνουν καλά.

Το σίγουρο όμως είναι πως δεν είναι ΠΙΣΤΟΙ . Άδικα παραπονιούνται όσοι θεωρούν πως εμείς δεν θα γράφουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ. Η πόλη μας έχει και προβλήματα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και φυσικά και προβλήματα ΑΘΕΪΑΣ 

Εάν νομίζουν κάποιοι πως μια πόλη είναι ευλαβής όταν οι δημότες της δεν πατάνε στην Εκκλησία , δικαίωμά της. Όμως η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι πως εάν είχαμε αποδεκτά ποσοστά ΠΙΣΤΩΝ στην πόλη μας θα χρειαζόμασταν άλλες πέντε Ενορίες.

Μια πόλη 150.000 κατοίκων προφανώς και δεν μπορεί να φιλοξενήσει τους πιστούς της σε τόσες λίγες. Το κατορθώνει ΜΟΝΟ επειδή οι περισσότεροι ( και εγώ ανάμεσά τους) δεν εκπληρώνω τα θρησκευτικά μου καθήκοντα ΚΑΘΕ Κυριακή όπως επιβάλλεται από την Θρησκεία μας.

Ας διαβάσουν τα ιερά κείμενα όσοι τα αγνοούν και θα καταλάβουν πως το "εγώ προσεύχομαι σπίτι μου" δεν ισχύει παρά μόνο για τους βαριά πάσχοντες!

Αυτά λοιπόν και φυσικά και δεν ψέγω την Αστυνομία που δεν έχει συλλάβει τους βανδάλους αφού οι άνδρες του Α.Τ Ηλιούπολης είναι ελάχιστοι για να καλύψουν τις ανάγκες του δήμου μας.

Και πέρσι είχαν βανδαλίσει τις φάτνες σε πολλές πλατείες της πόλης μας. Αλλά ουδείς συνελήφθη για το γεγονός. 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

Ο ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΦΑΤΝΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.

ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ , ΠΑΡΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΧΟΙ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ . Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ.

Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ,ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ Ή ΣΤΗΝ ΑΠΑΛΕΙΨΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΩΝ.

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ "ΛΙΓΗ" ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ.