ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Υπέρ της κ. Καραγιαννίδου και της διοίκησης υποψήφια της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"! - Προφανώς έτσι φαντάζονταν πως θα διοικούσαν και οι ίδιοι τον δήμο

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

Υπέρ της κ. Καραγιαννίδου και της διοίκησης υποψήφια της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"! - Προφανώς έτσι φαντάζονταν πως θα διοικούσαν και οι ίδιοι τον δήμο


Ενώ η δημοτική αρχή ΣΙΩΠΑ για την χθεσινή μας ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για τη νόμιμη αλλά μη ΗΘΙΚΗ  πρόσληψη με σύμβαση ορισμένου χρόνου του γιου της κ. Μητροδώρας Καραγιαννίδου με κατεπείγουσες διαδικασίες λόγω covid-19 βγήκε ΔΗΜΟΣΙΑ η κ. Μανώλη να αμφισβητήσει το ρεπορτάζ μας!


Συνομιλεί διαδικτυακά με τον κ. Τασούλα ΔΗΜΟΣΙΑ σε ομάδα στο facebook  στον οποίο εκφράζει την συμπαράστασή της επειδή τάχα βάλλεται από εμάς! 

Μας ενημερώνει λοιπόν η "ειδικός" κ. Μανώλη πως ο άνθρωπος που μαζί με άλλους μπήκαν με μόνο κριτήριο πως τους θέλει η νέα διοίκηση είχε όλα τα απαραίτητα ΜΟΡΙΑ! Κανένα δεν είχε ,κανένας διαγωνισμός δεν έγινε ,αλλά και όταν γίνεται μέσω ΑΣΕΠ τα κριτήρια αντί να είναι πάνω στο αντικείμενο εργασίας είναι καθαρά κοινωνικά! Δηλαδή για την ίδια εργασία προτιμάτε όχι ο πιο ΙΚΑΝΟΣ αλλά αυτός με τα περισσότερα παιδιά ή την χειρότερη οικονομική κατάσταση που φαίνεται πάντα γιατί ως γνωστόν η φοροδιαφυγή είναι εθνικό μας σπορ.

Καλή συνέχεια στους ομοϊδεάτες και "οικολόγους"  Τασούλα- Μανώλη ,ενημερώνουμε και την παράταξή της για την ΔΗΜΟΣΙΑ στήριξη της υποψήφιάς τους  στην κ. Καραγιαννίδου εάν και δεν νομίζουμε πως ωφελεί αφού άλλωστε πολλάκις φορές έχουν καλύψει τις "γκάφες" της κ. Μανώλη που θεωρεί πως εμείς θα φιμωθούμε και θα βλέπουμε δίπλα μας μια κοινωνία αγγέλων μη ενημερώνοντας όσους έχουν επιλέξει εμάς για την καθημερινή τους ενημέρωση.

ΥΓ: Επιλέξαμε φωτογραφία της παράταξης γιατί "πουλάει" περισσότερο αφού κάποιοι θεωρούν πως έχουμε ανάγκη από επισκεψιμότητα ή κάποιοι "οικολόγοι" πως είμαστε τοξικοί επειδή δεν ανεβαίνουμε μαζί τους στα "κάγκελα" για να εμποδίσουμε το καλύτερο προεδρικό διάταγμα για τον Υμηττό που έχει συνταχθεί ποτέ .

Ένα προεδρικό διάταγμα που αφήσει πολλούς "άνεργους" για αυτό και τόσες αντιδράσεις πριν ακόμα ψηφιστεί και γίνει νόμος του Κράτους. Οι μεταρρυθμίσεις άλλωστε ήταν κάτι που τρομοκρατούσαν όσους για δεκαετίες χτίζουν καριέρες στο όνομα της δήθεν "ευαισθησίας" τους! 

Για όσους θέλουν να απολαύσουν τους γεμάτους ψεύδη  διαλόγους ας ανατρέψουν στην ομάδα της συριζαίας που συμπληρώνει το καρέ!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: