ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Είναι προφανές πως η ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ αγνοεί πως το 1945 οι Γερμανοί εγκατέλειψαν την Ελλάδα αφού είχαν ηττηθεί

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Είναι προφανές πως η ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ αγνοεί πως το 1945 οι Γερμανοί εγκατέλειψαν την Ελλάδα αφού είχαν ηττηθεί




Το ότι στην πατρίδα μας κάποιοι θεωρούν ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ την δράση τους εναντίον άλλων Ελλήνων είναι γνωστό. Το ότι υπάρχουν Αντιστασιακές οργανώσεις Μπλε, πράσινης και κόκκινης απόχρωσης επίσης γνωστό. Το θέμα είναι να υπάρχει κοινή λογική και να μην αναγνωρίζεται ως αντιστασιακή δράση η περίοδος 1945- 1949 όπου ήδη οι Γερμανοί είχαν αποχωρήσει από την πατρίδα μας αφού είχαν χάσει τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Το παρακάτω κείμενο είναι από την επίσημη σελίδα της ΠΕΑΕΑ- ΔΣΕ και όλοι μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματά τους


Ιστορικό Αρχείο της Εθνικής Αντίστασης
Greek national resistance 1940-1949

(ΕΑΜ,ΕΕΑΜ, ΕΛΑΣ, ΕΛΑΝ, ΕΠΟΝ, ΟΠΛΑ, ΔΣΕ)

Τα τελευταία χρόνια καταβάλλεται σοβαρή προσπάθεια από διάφορα κέντρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από τα επιτελεία της αστικής τάξης, να ξαναγράψουν την ιστορία, παραχαράζοντάς την.

Διαστρεβλώνουν το νόημα της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών. Μας λένε ότι δε φταίνε οι φασίστες εισβολείς για τα ολοκαυτώματα, αλλά ο ελληνικός λαός που πάλεψε για τη λευτεριά και την ανεξαρτησία του.

Βγάζουν λάδι τους χιτλεροπροσκυνημένους χίτες και ταγματασφαλίτες και χρεώνουν με ευθύνες το ΕΑΜ και το Λαϊκό του Στρατό ΕΛΑΣ, για τους ηρωϊκούς αγώνες του.

Βαφτίζουν τους θύτες-θύματα, φέρνοντας διάφορα αντικομμουνιστικά μνημόνια.

Εμείς, απόγονοι των ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, θέλοντας να συμβάλλουμε στην ανάδειξη της αληθινής ιστορίας της λαμπρής δεκαετίας 1940-49, ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΑΡΧΕΙΑΚΟ ΥΛΙΚΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Τιμάμε την ΕΑΜική Αντίσταση, τον ηρωϊκό Δεκέμβρη του 1944 και τον κορυφαίο αγώνα του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας.


Σε απλά Ελληνικά τιμάνε τον ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΌ ολοκληρωτισμό και ορθώνουν το ΑΝΑΣΤΗΜΑ τους απέναντι στα αντικομμουνιστικά ΜΝΗΜΟΝΙΑ της Ε.Ε! Δεν καταδικάζουν τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ και παίρνουν συντάξεις Εθνικής Αντίστασης για δράσεις τους όπως ο Μελιγαλάς εάν εσείς συμφωνείτε με αυτό εμείς πάμε πάσο . Εδώ όμως εμείς που θέλουμε την χώρα μας μέλος της Ε.Ε και του ΝΑΤΟ (κυρίως του ΝΑΤΟ) θα ορθώνουμε πάντα το δικό μας ανάστημα σε όσους επιχείρησαν την περίοδο 1945-1949 να μας κάνουν ΣΟΒΙΕΤΙΑ. Σίγουρα δεν ήταν Δημοκρατικός Στρατός Ελλάδας και ΤΙΜΗ και ΔΟΞΑ σε όσους έδωσαν την ΖΩΗ τους για να μην γίνουμε ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ κράτος. Η συμμετοχή τους στο ΝΠΔΔ της πόλης μας Μουσείο Εθνικής Αντίστασης αποτελεί για εμάς ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ της Ιστορίας μας και καλούμε την δημοκρατική Ε.Ε να πάρει μέτρα κατά της πατρίδας μας που ανέχεται πολέμιους της Αστικής Δημοκρατίας να συμμετέχουν σε δομές που διατηρούνται με τα ΔΙΚΑ της χρήματα! 

Καλή η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ αλλά όχι με τα λεφτά των δανειστών μας σύντροφοι της αριστεράς. Ο κομμουνισμός είναι ΦΑΣΙΣΜΟΣ και εσείς δεν έχετε ουδεμία σχέση με την Αστική μας Δημοκρατία την οποία επιχειρήσατε ανεπιτυχώς να ανατρέψετε την περίοδο 1945 -1949 

Η συμμετοχή δήθεν κεντροδεξιών στο ΝΠΔΔ Μουσείο Εθνικής Αντίστασης δίπλα σε ανθρώπους που κατέσφαξαν όσους έδωσαν την ΖΩΗ τους για  να μην γίνουμε ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ κράτος αποτελεί την καλύτερη ΑΟΔΕΙΞΗ προς όλους πως όσοι συμμετέχουν δεν ΤΙΜΟΥΝ τους ήρωές μας και φυσικά καμία σχέση δεν έχουν ούτε με την Αστική μας Δημοκρατία , ούτε με την ΔΕΞΙΑ παράταξη. 

Το ποιος παραχαράζει την Ιστορία φαίνεται στο τελευταίο ΨΗΦΙΣΜΑ καταδίκης της Ε.Ε κατά του ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ. 

Εξαίρω την στάση της ευρωβουλευτού της ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου που το υπερψήφισε και μου προκαλεί αηδία το ΟΧΙ της κ. Σπυράκη όπως και η ΑΠΟΧΗ των άλλων βουλευτών του κόμματος της ΝΔ που ως μη όφειλαν δεν καταδίκασαν τον ΦΑΣΙΣΜΟ όπως έκανε και ο ανεξάρτητος πλέον ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής κ. Λαγός. 

Να τους χαίρονται όσοι τους έστειλαν στην Ευρωβουλή για να μας ξεφτυλίσουν ψηφίζοντας ίδια με τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ . 

Δεν πειράζει έδωσαν άλλοι το αίμα τους για να μην γίνουμε ΣΟΒΙΕΤΙΑ και τώρα αυτοί έχουν την ευκαιρία να ψηφίζουν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ και να λένε ΝΑΙ στον ΦΑΣΙΣΜΟ. 

Ας τους κρίνουν οι ψηφοφόροι τους εγώ άλλωστε τους ξέρω καλά όλους και φυσικά και ψηφίζω πάντα όσους είναι δημοκράτες όχι στα κούφια λόγια αλλά στις πράξεις. Ντροπή βέβαια για την ΝΔ που κρατάει ως μέλη  του κόμματος όσους ΔΕΝ καταδίκασαν τα εγκλήματα του Ναζισμού και του Κομμουνισμού σε ένα ψήφισμα που έπρεπε να γίνει γιατί η Ε.Ε πρέπει να έχει σαφές στίγμα και όχι να φλερτάρει με τους φασισμούς.


Σ.Μ 

1 σχόλιο:

sdorgas είπε...

1ον (Είναι προφανές πως η ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ αγνοεί πως το 1945 οι Γερμανοί εγκατέλειψαν την Ελλάδα αφού είχαν ηττηθεί.)
Είναι σαφές ότι είστε ανιστόρητοι, η Γερμανία δεν είχε ηττηθεί όταν "εγκατέλειψαν" την Ελλάδα.

2ον (Το παρακάτω κείμενο είναι από την επίσημη σελίδα της ΠΕΑΕΑ- ΔΣΕ και όλοι μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματά τους).
Η επίσημη σελίδα της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ είναι υπό κατασκευή, η δική μας είναι προσωπική σελίδα.

3ον Να την χαιρόσαστε την "δημοκρατία" σας